Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Vanla İlgili Bilgiler ve Düşünceleriniz (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Van a hic gelmedim (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=12999)

E_kQtiL 13/01/08 04:23

vaN diyer adıyLa pariS yani doqunun parisi akdamar adaSı hayran Kalınıcak ßir yer qeldiqinizde orayı görmenızı iSterim ßir daha kopamasınız ... :2:

ramazankarataş 31/01/08 07:18

slm bende senin gibi düşünüyorum vanın küçük paris olduğunu herkese anlatıyom..... ve güzelim vanı görmelerini tavsiye ediyorum umarım tavsiyelerimi dinlerler

ETİPUF 02/04/08 10:27

:20: paris = van
doğunun parisi diye bilinir van

hadı ya okadar guselmı

helin 02/04/08 17:32

evt o kadar güzel..;)

hayrullah 02/04/08 17:34

inş banada kısmet olursa bu yaz ordayım gerçi önceden gelmiştim ama çok küçüktüm :( hiz gezememiştim :'(

mlhrl 22/12/08 02:50

Arkadaşlar merhaba,bu şubat tatilinde bir arkadaşımla ,değişiklik olması için trenle Van'a gitmeyi düşünüyoruz,ancak Van ile ilgili hiç bir bilgim yok.Bunun için bu foruma üye oldum ve Van'da konaklama problemini nasıl aşabilirim pansiyonlar ne durumdadır bunu öğrenmek istiyorum.Fiyatları ile alakalı bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Ek olarak şubat döneminde Van nasıl olur ve ne tavsiye edersiniz,kar gezmemizi engeller mi bilmiyorum ancak karlı van ı görmek istediğimiz için kışın gelmeyi uygun bulduk.Cevaplarınızı bekliyorum.

{ZeRGuWaN} 22/12/08 03:26

Alıntı:

mlhrl´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 253215)
Arkadaşlar merhaba,bu şubat tatilinde bir arkadaşımla ,değişiklik olması için trenle Van'a gitmeyi düşünüyoruz,ancak Van ile ilgili hiç bir bilgim yok.Bunun için bu foruma üye oldum ve Van'da konaklama problemini nasıl aşabilirim pansiyonlar ne durumdadır bunu öğrenmek istiyorum.Fiyatları ile alakalı bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Ek olarak şubat döneminde Van nasıl olur ve ne tavsiye edersiniz,kar gezmemizi engeller mi bilmiyorum ancak karlı van ı görmek istediğimiz için kışın gelmeyi uygun bulduk.Cevaplarınızı bekliyorum.

sitemize hosgeldiniz.. hangi sehirdesiniz uzak bir mesafe ise trenle gelmenizi tavsiye etmiyorum kara yolu veya hava yolu ile gelin bence.. van gorulmesi gereken bil il gerek yasantısı gerek doga duzelligi ile, konaklama problemi yok bu konuda rahat olun sizi misafir ederiz..;) fiyatlara gelince cebinize uygun kalacak yer cok, subatta van soguk olur fakat gezmenize engel olacak kadar degil zaten niyetiniz karlı bir van gormek..;) gelip gorunce neden daha once gelmedik dersiniz..

alosar 22/12/08 10:10

bencede trenle gitmek biraz zamanınızı alır:D Sağuk olabilir ona göre kıyafet bulundurun. vanımızı beğeneceksiniz.

R4P-M4ST3R 22/12/08 10:13

Kısa Ve Öz Dünyada Van Ahirette İman (F)

Selametle.

mlhrl 22/12/08 13:12

:) evet epey uzakdan,İstanbul'dan gelicem.Acelemizde pek yok aslında trenle gidip dönebiliriz,tren yolculuğu yapmakda gezinin 2. amacı zaten :) Kışın yollar kapalı olur mu diye endişem var onun için sordum birde bu pansiyon vs. ucuz veya orta sınıf konaklayabiliceğimiz yerledin telefonu ve adreslerine nerden ulaşabilirim.Bir fiyat almam ona göre plan yapmam gerekiyoda.Bu arada ilgilnizden ötürü teşekkür ederim hepinizden.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:47 .