Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Beyaz Masa (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Van esnafı Pars Narkoterör dizisine tepki gösterdi (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=16616)

helin 27/06/08 13:52

arkadaşlar konuyu baska taraflara cekmeyelim bence...tmm van kötü tanıtıldı bi şekilde tepki gösterildi veya gösterilmedi baska yapıcak bişey yok...

Gabriel Van Helsing 27/06/08 22:17

Alıntı:

NaTLi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 196967)
Yani bütün Vanlılar hatta bütün Kürtler kıro eroin tüccarı katiller öyle mi??:115:

O filmde ne zaman vanın insanları kötülendi ve kürtlere katil denildi pek hatırlayamadım?:20:

Prometheus 28/06/08 13:29

Alıntı:

helin_helin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 197442)
arkadaşlar konuyu baska taraflara cekmeyelim bence...tmm van kötü tanıtıldı bi şekilde tepki gösterildi veya gösterilmedi baska yapıcak bişey yok...

Konuyu başka taraflara çekmek derken neyi kastettiğini anlamadım doğrusu siz başka bir şeyden mi bahsediyordunuz?

Prometheus 28/06/08 13:31

Alıntı:

Eomer´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 198313)
O filmde ne zaman vanın insanları kötülendi ve kürtlere katil denildi pek hatırlayamadım?:20:

Doğrudur orada uyuşturucu tüccarlığı yapanlar yurtdışından gelmişlerdi. O aşiret sahipleri askerleri öldürenler göçebeydi aslında değil mi?

Gabriel Van Helsing 28/06/08 13:39

Alıntı:

NaTLi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 199667)
Doğrudur orada uyuşturucu tüccarlığı yapanlar yurtdışından gelmişlerdi. O aşiret sahipleri askerleri öldürenler göçebeydi aslında değil mi?

Ne yani ben şimdi hitler le ilgili bir belgesel çeksem alman insanlarını mı kötüliyecem? Biraz mantıklı ol...

Arkeolog 28/06/08 14:06

Alıntı:

Eomer´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 199682)
Ne yani ben şimdi hitler le ilgili bir belgesel çeksem alman insanlarını mı kötüliyecem? Biraz mantıklı ol...

Madem öyle Ermeni katliamıyla ilgili filmlerde Türkler kötülenmiş oluyor da bu saçma sapan dizide Kürtler neden kötülenmiş olmasın. Bu ne çifte standarttır böyle. Van denince akla önce kim geliyor? Vanda yaşayan insanlar yani biz... Dizide uyuşturucu satan aileler Van'da sözü geçen aşiretler olarak gösterilmiş. Terörist olarak gösterilenler yine Van'lı insanlar. Bu kötüleme değildir de nedir?

Prometheus 28/06/08 14:39

Alıntı:

Eomer´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 199682)

Ne alakası var hitlerle bilmem neyle adamlar resmen Van'a uyuşturucu merkezi diyorlar sen hala "ben üstüme alınmadım ki" diyorsun.

Herşeyden önce konuşmalarında seviyeni korursan memnun olurum. İkinci olarak ya sen diziyi izlememişsin ya da bana başka dizi izlettiler. Ya da daha kötü bir ihtimal var o da ben de kalsın.

Prometheus 28/06/08 14:39

Alıntı:

Arkeolog´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 199763)
Madem öyle Ermeni katliamıyla ilgili filmlerde Türkler kötülenmiş oluyor da bu saçma sapan dizide Kürtler neden kötülenmiş olmasın. Bu ne çifte standarttır böyle. Van denince akla önce kim geliyor? Vanda yaşayan insanlar yani biz... Dizide uyuşturucu satan aileler Van'da sözü geçen aşiretler olarak gösterilmiş. Terörist olarak gösterilenler yine Van'lı insanlar. Bu kötüleme değildir de nedir?

:4::4:

Gabriel Van Helsing 28/06/08 17:35

Alıntı:

Arkeolog´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 199763)

Arkadaşım;

Öncelikle sana şunu sorayım.

Apdullah öcalan bir teröristir aynı zamanda biliğim kadarıyla bir''Kürt''tür(sakın bunu yanlış anlamayın türk kürt kardeştir)
Şimdi bu terörist diye bütün ''kürt''ler mi terörist oluyor?;)

Arkeolog 28/06/08 17:41

Alıntı:

Eomer´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 199912)
Şimdi bu terörist diye bütün ''kürt''ler mi terörist oluyor?;)

Bak kendin söylüyorsun, bir kişi için herkesi yakmanın ne anlamı var? diye...
Şimdi de ben soruyorum sana;
Üç beş kişi için bütün bir kenti "uyuşturucu eyelati" yapmanın ne mantığı var? Yüz katı İstanbul'da var bunların, Neden uyuşturucu başkenti İstanbul olmuyor da Van oluyor?

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:25 .