![]() |
Alıntı:
son 20 günden sonra kaldı son 5 gün allah kavuştursunnn :69: |
yok o 20 gün yapmam gereken çok önemli işlerimle alakalı... :2:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yanlış tespit desene pardon :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
programsız bi hayat düşünemiom.. :93: herzaman insanların hayatlarında beklediği başka başka şafaklar vardır die düşünüom :20:
|
bence hayat çok kısa özgürce yaşanmalı bazı kısımların kontrol altında tutulması gerekli olsa da hayat sınırsızca yaşanmalııı diye düşünüyorummmm .................................................. ...
:89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89: |
sana katılmıyorum belkide alışkanlıktır benki.. programsız bi gün sonrası uyumadan önce keşkeler uyutmaz beni mesela tabi istisnalar oluo bazen..
|
hayat sınırsız olmalı yasaksız olmalı belki sistemin çöküntüsü üzerimize alışkanlık yapmıştır .. biliyormusun ben hiç pişman olmadım yaşadıklarımdan yani hiç keşkem olmadı belkide hayattımda karşılaşmak istemediğim bir cümle olmasından ötürüüüü .......... :(:(:(:(:(
|
ona bakarsan benmde pişmanlıklarım yok ama keşkelerim vardır çoğu zaman. daha iisini yapabilme adına...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:40 . |