![]() |
hadi canım sende
:72: kopya çekmion demek
masallah bu zaman da böle dürüst öğrenci tebrik ettim doğrusu iradene hayran kaldm sibelcm saol harika olms e yani kopyadan korkmakta haklısın benm gibi.... :) |
Alıntı:
korktuğum konusuna gelincede çok korkuyorum gerçekten elim titrio ama napalım ..:D ezber yapamıorum sen hiç benim fizikte kimya da kağıda kopya yazdıımı gördün mü?.. |
aferin sana sibology.. çok ii örnek oluyosun arkadaşlara..:72:
bizim zamanımızda nie yoktu bunlar yaw.. offf..:72: |
:11: ya sen onları bi görsen neler yapıolar..:D ben onlara göre çok masumun :D
sizin zmaanınızda neden yoktu?çok güsel bi soru ..:D |
yakında teftişe gelicem..:72:
|
Gel gel..:11:
|
ii vallaha yaw n güzel oh teknolojinin en son nimetlerinden yararlanıp çekin kopyayı..:72: bizim zamanımızda da ise sabaha kadar not alıp ezber yapıyoduk allahtan revamı bu şimdi..:72:
oynamıyom ben banne..:72: |
Alıntı:
ya bide şu yönüyle düşün sen bizden daa zekimişsin o dönemlerde neden dersen biz ezber yapamadıımız için kağıtlara yazıp kopyayı çekioruz ama sen maşallah sabaha kadar ezberliebiliomuşsun:72: ne güsel işte :D |
yaa n güzel demi..:) herkes görevimiz tehkileyi izlerdi trt 1 de bense odada not aldığım kağıtları ezberliyodum..:72:
o zamanlar nette yoktu sonradan indirip izliyelim veya vcd n bilem teknoloji yoktu işte..:72: |
:11: ayy yazık dmek herkes tv izlerken sen not çıkarıodun :D doru yoktu o zmanlar net falan..:D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:45 . |