Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Öneri & Şikayet & İstek (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Site Yöneticileri Lütfen okuyun...! (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=18116)

..TebessüM.. 20/03/08 16:55

Ben kürtçeye kötü demediim.. Ben Türkçe'yi anlıorum ondan bana Türkçe güzel gelior ..

Kii biz Türkiye'de yaşıyoruz resmi dilimiz nedir ? Türkçe! sizede saygı duyarım ama bilen var bilmeyen , anlayan var anlamayan var .. O yüzden pek doğru gelmiyo bana bu tür ortamlarda kürtçe knşmak..

Heer Neyseeh Kalkıpta Senle Tartışcak Halim Yok .. ;)

muhemar 20/03/08 17:07

konu yeterince uzadı.
Forum kurallarının 4. maddesinde

Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

ibaresi açıkca yer almıştır. İmzalarda bundan sonra genel anlamda bir temizliğe gidilecek. Yönetici arkadaşlardan ricam, bundan sonra imzalarında büyük resim, siyasi simge bulunan üyelerimizi uyarın ve gerekli şartların oluşmasını sağlayınız.

Satan22 20/03/08 17:35

Dün akşam genel bi temizleme yaptım zaten..

Ben tartışmaya yol açıyor demiştim ya bak gördünmü işte böyle sorunlar yaşıyoruz.. Lütfen herkes forum kurallarına göre hareket etsin...

muhemar 20/03/08 18:10

Alıntı:

Satan22´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 158160)
Dün akşam genel bi temizleme yaptım zaten..

Ben tartışmaya yol açıyor demiştim ya bak gördünmü işte böyle sorunlar yaşıyoruz.. Lütfen herkes forum kurallarına göre hareket etsin...

Teşekkürler satan. Diğer yönetici arkadaşlar da gerekli hassasiyeti gösterecektir.

Arkeolog 21/03/08 19:24

Ayrım yok..!

Alıntı:

..TebessüM..´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 158134)
Ben kürtçeye kötü demediim.. Ben Türkçe'yi anlıorum ondan bana Türkçe güzel gelior ..

Kii biz Türkiye'de yaşıyoruz resmi dilimiz nedir ? Türkçe! sizede saygı duyarım ama bilen var bilmeyen , anlayan var anlamayan var .. O yüzden pek doğru gelmiyo bana bu tür ortamlarda kürtçe knşmak..

Heer Neyseeh Kalkıpta Senle Tartışcak Halim Yok .. ;)

Birincisi, burası resmi bir yer değilki resmi dil kullanalıım. İkincisi, bana da siyaset kokan avatarlar kullanmak pek doğru gelmiyor...Üçüncüsü, zaten ben de seninle tartışacak değilim... Sanırım muhatabım sen değilsin...
Neyse, kurallar herkes içindir. Lütfen uyalım.

alosar 21/03/08 19:50

diğer yönetici arkadaşlarımızda yazmış. herkes kurallara uymak zorunda tşkler iyi forumlar...

Arkeolog 21/03/08 20:44

Evet, herkes [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]uymak zorundadır, herkes...
Teşekkür ederim..

Bur2 22/03/08 14:50

muhakkakki kurallara uyulmak zorundadır uymayanlar hakkında gerekli işlemler yapılması en uygundur.

..TebessüM.. 23/03/08 00:13

Alıntı:

Arkeolog´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 158394)
Birincisi, burası resmi bir yer değilki resmi dil kullanalıım. İkincisi, bana da siyaset kokan avatarlar kullanmak pek doğru gelmiyor...Üçüncüsü, zaten ben de seninle tartışacak değilim... Sanırım muhatabım sen değilsin...
Neyse, kurallar herkes içindir. Lütfen uyalım.

Banane arkadaşım ben mii kullanıom siyasi avatar git onlara konuş ..

Ayrıca Muhatabınım flnda demedim bn ok .. ;)

Sustum artık ..

muhemar 23/03/08 00:31

Alıntı:

..TebessüM..´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 158818)
Banane arkadaşım ben mii kullanıom siyasi avatar git onlara konuş ..

Ayrıca Muhatabınım flnda demedim bn ok .. ;)

Sustum artık ..

konu yöneticilerce cevaplandırılmış. uzatılmasının anlamı yoktur. iyi forumlar.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:35 .