![]() |
KALBİM SENİNLE
Bak sevgilim, bak neler ettik yine kendi kendimize biz Çok severken, çok yazık ettik, bu kadersiz aşkımıza biz Aah ne farkeder, yanımda yoksan, sevdan benimle Aklım kopar gider başımdan Bedeli yalnızlık olsada kalbim seninle Kalbim seninle kalbim seninle Baktığın her yıldızda attığın her adımda Kalbim seninle kalbim seninle Akşam üstü kumsalda damla damla her yağmurla Kalbim seninle! Hem sevgilin hem anne hem baban gibi sevmedimmi seni ben Kör karanlık gecelerde gönlüme sarıpta uyutmadımmı seni ben Aah ne farkeder, yanımda yoksan, sevdan benimle Aklım kopar gider başımdan Bedeli yalnızlık olsada kalbim seninle Baktığın her yıldızda attığın her adımda o serseri kalbim seninle! Bi akşam üstü kumsalda damla damla her yağmurla Bu serseri kalbim seninle! |
AMAN BOŞVER
Bak halime, bak aynada gördüğüm zalime Billahi bir mutlu gün bilmedim Eller görsün hayrını ben görmedim Bak halime, bak aynada gördüğüm zalime Billahi bir mutlu gün bilmedim Eller görsün hayrını ben görmedim Şu dünyada aşktan yana mutlu olan var mı? Bin yıl sevsen beni sahte kalbinle kar mı? Şu alem biraraya gelse bitti biten Boşver kalbim boşver Amaaan! Boşver, yıllara boşver, aşklara boşver Aşklar gelir geçer Sen kalbine şans ver, gidene yol ver Kalbin elbet birgün yeniden sever |
SAHİLLERE
Ateşinle yak kavur ortalığı Bir yudumda ak dudaktan kalbime Sıcacık bir his akar gönlüme seninle Kaçalım gel kız en tatlı düşlere Kaçalım gel seninle sahillere... Sahillere, sahillere... Sen bu sahilin en güzeli Sen bu kalbimin en özeli Aşkısısn da nazar boncuğu Gel sarıl boynuma Bu işin sonu belli |
AYAZ
Sildim attım alın yazımdan Senden başka ne varsa Sarıldım sensizliğe can yoldaşı olur diye Sensiz sokaklarında Sensiz sokaklarımda Yine yar yar yar yine seni bana yaz Bu senede uğramadı buralara yaz Ee hadi yar yar yar yine seni bana yaz Duramam hiç artık buralar ayaz |
AŞKIM
Son bir defa çıkıyorum yollarına Niyetin varsa göster hadi güzelim Son bir şansı seriyorum kollarına Dur biraz yavaşla Şimdi ayrılık zamanı geldiyse Bunu bana değil Gel yüreğime söyle Seni seviyorum Vazgeçmem ömrümce Dur dinle Aşkım yüreğine talibim Dönüşü yok seni almaya geldim Aşkım gözlerine talibim Kaçarı yok seni almaya geldim |
Tabir-i caizse
Tanrıya el açıp yalvarmadık mı Sen bensiz ben sensiz ağlamadık mı Adaklar adayıp haykırmadık mı Gittin de ne oldu Bitti sevdamız Sensiz gecelerin sabahı uzak Gözlerim yolunda ben acındayım Çoğalan hasretim azalan umut Kaybolan bir ömrün yamacındayım Kalbim söz dinlemiyor Unutmaktan acizse Alışamaz sensiz bu hasrete Yangınımsın tabir-i caizse Aldığım nefes yarım Kesildi can damarım Söyle bana birtanem Sensiz nasıl yaşarım |
ÖZEL KIZ
Gözlerine bakınca Dağlardaki kar erir Söylesene güzelim söylesene Senin için aşk nedir? Sokul bana azıcık Isıt beni sıcacık Günahın benim olsun Geçen zamana yazık! Haydi gel gir koluma Kitaplar bizi yazsın Laf aramızda ama Sen çok özel bir kızsın! |
YAVAŞ OL YAVAŞ
Aşk değil sanki savaş Yavaş ol canım yavaş Kime çattığını bilmiyorsun sen! Çektiririm de çekmem Öyle eyvellah etmem Ben kimseye benzemem Yavaş ol yavaş Dur bir dakka, dur bir dakka Yavaş yerler yaş Aşkına bel bağlamam Bir ömür sana ağlamam Unuturum tanımam Yavaş ol yavaş! Savaş istemiyorum, Ben seni seviyorum, Deli bir tarafım var, Ben onu söylüyorum... |
DÖNEMEM
Dökemem gözyaşımı kimselerin yüzüne Ağlarım koyu karanlıklarda Özleminle başbaşa, bilirim sen çok uzakta Yalnızım yalnız, sonsuzluklarda Dönemem bir daha, içim kan ağlasa da Sorma, sen de sil beni Yakarım kendimi, sana acı çekdirmem İster sev, ister harca beni Kahretmem yokluğuna, kahretmem ben sana Yanarım kendi akşamlarımda Özleminle başbaşa, bilirim sen çok uzakta Yalnızım yalnız, sonsuzluklarda Dönemem bir daha içim kan ağlasada Sorma sende sil beni Yakarım kendimi, sana acı çekdirmem İster sev, ister harca beni Hataları günahlerı bana bırak Güzel olan ne varsa al giderken Anıları dünleri yakarak Mutluluğumu çaldın zaten. |
FEDA OLSUN
Ne öncesi ne sonrası Tek sevdiğim sen ol bu yeter bana Ne lalesi ne goncası Tek çiçeğimsin kıyamam bakmaya sana Derken... terk ettin gittin severken Kaldım bir başıma Derken... sebepsiz gittin çok erken Kıyamet koptu içimde Vur yine de yıkılsamda ben Vur yeter ki sonum olsun elinden Gel bir an bir an daha çal ömrümden Feda olsun yar |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:08 . |