![]() |
Fani Dünya - Kargo
O dağların arkasına saklansan ne olur Kendini hep suçlamaktan vazgeçsen ne olur İnsanoğlu dönmüş durmuş istesede kaçamaz Gerçeklerden, özlerinden, sözlerinden kaçamaz Önce sen vardın bu fani dünyada Korkma ne olur korkma burada Karanlıkta yürümekten kaçmasan ne olur Beklemekten kim ölmüşki sabretsen ne olur Düşlerini kimler çaldı hepsi sende üzülme Sesler ne der kalbindeki sesler ne der derinde Önce sen vardın bu fani dünyada Korkma ne olur korkma burada Hiç olur mu mükemmel bir dünya hiç olurmu Hiç olur mu sensiz bir dünya hiç olurmu Önce sen vardın bu fani dünyada Korkma ne olur korkma burada |
Farklı Rüyalar - Kargo
Zaman hep senin yanında Sıcak bir donukluk kanında Onunla gelmiştin bana Gözlerin hep uzaklarda İlk kez gibi buluştunuz Son kez gibi seviştiniz Sen istersen sonu gelir Hayatına bir yön verir Farklı rüyalar gibi Farklı dünyalar gibi Nan nın na na... Mutsuzluğun ortasındasın Ne yapsa da kurtulamazsın Delirdi sen gittin diye Bana ağladı sordu yine Cevapları hiç bulamadın Neden, nasıl soramadın Gerçeklerin arkasında Çelişkiler var sonunda |
Geçmek Süresi - Kargo
Hayatından çekip gitmek benim için zor oldu Herşey iyi olacak sanma yanılmak gündelik oldu Seni ezip gitmek senin için zor olurdu Herşey iyi olacak sanma fedakarlık dost oldu (Düşünden bir ur gibi geçtim D (Dilinden bir yara C Em (Aklından bir sır gibi geçtim D (Bugünden yarına İyi olur diye beklemek benim için zor olurdu Herşey kötü olacak sanma yaşanan en kötü buydu Yalnızım çünkü razıyım... |
Gözleri - Kargo
Hiç bir þey... uyaramaz Içimizdeki sessizligi Ne bir söz... ne bir kelime Hiç bir þey (oooh...) Baþka deðil anlasiyoruz böylece Yapraðin daha bir yapraða degdiði (oooh...) O kadar yakin o kadar uysal Elleri getirin elleri Gözleri getirin gözleri Bir þeye karþi koymaktir aþk... Saliverin iki tek gölgeyi... |
İnsanlar Hep Tersine - Kargo
Sorularla sorunlarla Gerçeklerle yalanlarla Güneş doğdu gökyüzüne İnsanlar hep tersine Sonu gelmez sevdalarla Uçup giden anılarla Güneş doğdu gökyüzüne İnsanlar hep tersine |
Kalamış Parkı - Kargo
Bir çocuk parkıyım, sessiz ve kederli Salıncaklar içinde yok hiç kimsesi Arsız bir çocuk gibisin, şımarık ve tatlı Sana her şeyimi vermek içimdeki kıpırtı Gün gelir kapımdan bakıp içeri girersin Gün olur bu ıssız yeri terk eder gidersin Sessizliğin dışından bir ses seni bana getirdi Karanlığın içinden bir ışık gökyüzüne yükseldi Yaşlı banklar üstünde birkaç ıslak sayfa Bir hayaletin izini taşıdı yarına Unuttuğun kolye bir bebeğin koynunda Senin silik ismini duyurdu yaşama Aşk, bomboş bir park Aşk, bomboş bir park şimdi... Aşk bomboş bir park şimdi... |
Lanetlenmiş Omuzlar - Kargo
Bir sonraki şehre uzanan bu gece Gece bir sonraki şeride kan damlatırken Bir önceki güne asla dönüp bakma Zaman suçlardan başka birşey anlatmaz sana Lanetlenmiş omuzlarımdan sen tut beni Telaşla örttüğün gibi herşeyi Bir sonraki aşka uzanan bu yarış Bu yarış bin bir acıyla beni yaşatırken Bir önceki düşten artan bu yalnızlık Bu yalnızlık artık çok fazla bana |
Renklerin İçinde - Kargo
İfadende kararsızsın ışıkların altında Seni tutan birşeyler var korkuların yanında Renklerin içinde düşlerin içinde doğmak sessizce Renklerin içinde cennetin içinde ölmek sessizce Anlaşılmaz bir yanın var öldürmeye hevesli Kupkuru çiçek gibisin biraz suya özlemli |
Ruhlarda Hiçbir Sızı Yok - Kargo
Pencereyi kapattı, istanbul'a baktı Yaşadığı birşey vardı onları ayıran Mavinin morun bütün tonlarını gördüğünü sandı Sonra öyle birşey olmadığını ispatladı Bir hatanın izi aklında, sonunda ikisini sarsan birşey Yüzyüze olunca, yüzyüze olunca Ruhlarda hiçbir sızı yok Birtek soru var o da kalplerde Bir çizgi koydu yaşamına Bir nokta yaşadıklarına Bir ünlem aradı sonra Günlerce unuttuğu bir insana Hiç kimseyi üzmeden nasıl hata yapıldı Hiç kimseyi üzmeden yaşanılan yaşandı yalnız kalmaktan değil Yalnız olmaktan kork sen |
Sen Her Zaman - Kargo
Sen her zaman kalbinin olduğu yerde, yerde ol Bana yeter... Sen yürü, ben senin izin olurum Sen dur, ben gölgen olurum Sen düşle, ben kabusun olurum Sen sor, ben cevabın olurum Sen her zaman kalbinin olduğu yerde, yerde ol Bana yeter... Seni unutmak, unutmak gibidir yaşamak Sonrası, arkası yok Yok gibidir senle olmak Sen suç işle, ben mahkum olurum Sen sır ver, ben dilsiz olurum Sen her zaman kalbinin olduğu yerde, yerde ol Bana yeter... Bir gün ya da aylar geçse bile Bu kalp daima seninle Sen her zaman kalbinin olduğu yerde, yerde ol Bana yeter... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:41 . |