![]() |
!!!!yEtMiyoR!!!!
YETMİYOR
Ne olur girme artık gecelerime Yalnızlığım bile yine hep seninle Ellerin ellerimi tutmuyor Gözlerin beni sana hapsediyor Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, sensiz olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sen vardın, sadece sen varsın Yine de ben hiç yoktum aklında Sen gördün, bir tek sen gördün Yine de ben hiç yoktum aslında Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, artık olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sevmek yetmiyor, ölmek yetmiyor Yokluğun bile beni terkediyor... |
!!!!AkRep!!!!
Akrep
Kaygısız gözler Nedensiz katil olmuş Kararmış bir anda Kayıtsız adalet İfadesiz suratlardan sorulmuş Neden? Akrep beyinliler Düşmanlığı dost bilmişler Ve insanlık Çıkarların saadeti içinde kavrulmuş Külleri yeniden yanmaz asla! Varlığın yenilmez gücünden Sanrılarla bir dünya yarattınız İradesiz bedenler Kimlere vekil olmuş Dur durak bilinmez Akrep beyinliler Kalleşliği öğretmişler Ve insanlık Çıkarların saadeti içinde kaybolmuş Ne ahlak ne inanç kalmış Ben öldüm, izlerim kalmış Pervasız tek bir yangınla Külleri yeniden yanmaz asla! Bir sen göçersin bir ben Anla Kimseye kalmaz dünya Bir bakmışsın Dar gelir olmuş Bitmiş anla… Sel olsan Rüzgar olsan Yar olmam inancına “dal” olsan Diken olsan Bağlanmam fermanına |
Paylaşım için saol.
|
katılıyorum en güzeli siyah..sağol my rock girl:)
|
bnece hepsi:D
|
Alıntı:
|
Son Sözüm Aynalardan
Bak işte döndüm yeniden Kurtuldum kirli geçmişimden Yoruldum artık peşinden Son sözüm aynalardan. Sen yaktın bütün herşeyi Kaybettin masum herşeyi Oynadığın duygularımı da al Soz sözüm aynalardan. Gel , git; sev terk et beni Al götür kalan sevgimi Çilekeş aşklar benim olsun Son sözüm aynalardan. |
saol tebessüm:1:
|
Alıntı:
|
emeğinize sağlık:)tebessüm ve tod__
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:45 . |