![]() |
kimSe biLmez Bir kuş uçar dalından,yalnızlığa bürünürsün isimler yazılır,isimler kazınır gövdesine üzülürsün Kimse bilmez,gölgesinden başka, Yalnızlığı da var söğüdün... Yarasına yara açar,arsız nasihatin öğüdün... Dönük sırtı aşkı bilmezin,bir gecelik çiçekte gözü Bir damla su çarpsa yapraklarına,güler ağacın yorgun yüzü Yağmur olur aşk,nehir olur aşk,ne zaman dokunur Kimse bilmez... Yolcu olur aşk,çoban olur aşk,bir kere vurur herkes bilmez.. |
köR kUyU Son güneş;en son gider ağlatır Bir boşluk,bir loşluk odama Dert olur,anlatamazsa,aşık adama Düştüm kör kuyuna Dilendim suyuna Yalvardım karanlığa Duyan olmadı Düştüm kör kuyuna Yenildim huyuna Haykırdım karanlığa Duyan yok Son gece; en son vurur ağlatır Bir duman bin kasvet odama Dert olur teselli aşık adama |
öLdüR kalbiNİ Ucuz ayakkabıların,kaybolmuş bir ruhun var Saçlarının gerçek rengi aslında sonbahar... Kimi beklersin bilmezsin,kırık duvarların önünde Ezilmiş binlerce kez küçücük kalbin... Sordunmu hiç dünyaya neden Üzdümü sessiz kalınca yaralı öldür tozlu kalbini incinmesin daha fazla zaten sen değil misin alışkın olan ağlamaya&yaşamaya Dur dedikçe döner dünya,hemde kanayan yanında Düşmanca geçen akşamların ardından Islattığın gözlerin,büyük beden aşklar için Ezilmiş binlerce kez küçücük kalbini |
bu kadar güzel paylaşımlar vermek zoruında mısın?:Dhepsi çok hoş CANIM
|
Alıntı:
|
çoqq sewiom bu qrubu özel qruolarmdan biri umarmm sewersnzz....
|
sewmemek Elde DeĞİl
|
ewt tüm şarqıları çoqq qüzel benm için bi de çoqq deqerliler
|
:20:nedan Ayri Bİ DeĞerİ Var?
|
boşwer cnm özelim:2:;)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:11 . |