![]() |
sen yine de düşün zaten mantık olaylarııı değill kii hikayede gecenlerr ancakk mantıklı düşünülürse rüya tanımlana bilirr
|
Ya soru aslında sasırtmaca gıbı.Soruda iki kağıt var. Birincisi,soruyu okuduğumuz kağıt(sımdıkı net sayfası yanı). İkincisi, hikayede adamların bir şeyler yazdığı kağıt. aslında , ikinci kağıda şartlanıyor ve o kağıtta ne yazdığını bulmaya çalışıyoruz.halbukı, soru birinci kağıtla ilgili. Ve O’nun da cevabı basit. Soru: “Bu kağıt’ta ne yazıyor?” Cevap: “Bu kağıt’ta bu hikaye yazıyor”.
|
banka hırsızıı bu yüzden mii bankayı soymaktan waz geciyorrr hayırr hiç mantıklı değil rüyadırrr rüyadırrr
|
Alıntı:
kısmen haklısın... ama cevap tek kelime dedim ya... yok eğer cvp senin dediğinse doktor nie intihar etsin ki,,, Madem bir işverenin sorduğu soru biraz dikkat gerektirecek soru olsa gerek Yani odaklandığınız dışında bişi |
walla o kağıtta ne yazıldıını bilmiyorum
|
:D
|
en mantıklısını ben deddimm adamm rüya görüyorrrr başka mantıklı acıklamasını düşünenn warsa yazssınn weya cewappp yazılsınn artıkk
|
Alıntı:
o zaman kağıtta bu "hikaye" yazıyor |
yaw mattetcim rüya rüya die tutturmussun ben olsam seni işe almam :72:
|
Alıntı:
yaw mantık diom ya.... hikaye yazsa ve sen hırsız olsan parayı geri bırakır mısın hayırrrrrr başka bişey tamam belki birçok cvp var ama mantıklıdır hepside... bizim patronun istediği cvb doğru cvp olcak :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:14 . |