![]() |
teşekkürlerrrr
|
tşklerr :1:
|
süper paylaşım çok tşkrler ..:1:
|
Le Le - İlkay Akkaya
Yılanlı dağı'nın başı, yine duman oldu Ziyarete giden yollar, karboran oldu Yiğidim evine geldi, eller üstünde Lele lele lele, lele gülüm lele lele le Bir sal üstünde Lele ela gözlerine, kurban tatlı sözlerine Lele lele lele gülüm lele lele le Bir sal üstünde Gün batımı usul boylum kara haberin aldım Evin, barkın viran olmuş dertlere kaldım Şimdi son kez evindesin, uyu sevdiğim Lele lele lele lele gülüm lele lele leNenni sevdiğim |
Şifa İstemem Balından - İlkay Akkaya
Şifa istemem balından Bırak beni bu halımdan Razıyım açan gülünden Yeter dikenin batmasın Gece gündüz bu hizmetin Şefaatin kerametinSenin olsun hoş sohbetin Yeter huzurum gitmesin Taşa değmesin ayağın Lale sümbül açsın bağın İstemem meth'eylediğin Yeter arkamdan atmasın Kolay mı gerçeğe ermek Dost bağından güller dermek Orda kalsın değer vermek Yeter ucuza satmasın Sonu yoktur bu virdimin Dermanı yoktur derdimin İstemem ilaç yardımın Yeter yakamdan tutmasın Nesimi'yem vay başıma Kanlar karıştı yaşıma Yağın gerekmez aşıma Yeter zehirin katmasın |
Ah Sensiz - İlkay Akkaya
Güneş küsmüş salkımıyor ah sensiz Zerdali güzeli gözlerinle bak bana Keder eş oldu yenemiyorum ah sensiz Baldan tatlı sözlerinle gül bana Diken sarmış güllerimi deremiyorum Gülden nazik ellerini uzat bana Güneş küsmüş salkımıyor ah sensiz Zerdali güzeli gözlerinle bak bana Keder eş oldu yenemiyorum ah sensiz Baldan tatlı sözlerinle gül bana Hasret yanar gecelerim ah sensiz Davran gülüm esen yel ol gel bana |
bu güzel paylaşım için teşekkürler canım..devamını istedin ben de elimden geldiğince isteğini yerine getirmeye çalıştım:)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:04 . |