![]() |
kafalarını koparayım mıı:D
|
ya bi dur daldan elma armutmu koparıyorsun bu bahsettiğimiz Temel ve Dursun ya:89::89::89:
|
Bu fıkraya son verebilmek için çok uğraştım ama maalesef tek bir yol buldum Dünyada ki bütün atları saklamak ve Temel ile Dursunun şu anda kullandığı atlarında bundan önceki 2 at gibi bunalıma girip intihar etmelerini beklemek. Maalesef başka yol bulamadım. Ne yapayım yapacak başka bişey yok maalesef
Aha buda dünyada ki bütün atları toplayacağımız çiftlik [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Aha bunlarda topladığımız atlar Bakalım başarabilecekmiyiz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
o zaman 9 defa dusurelim.:11:
|
9 defa düşürmek :20: muhteşem bir fikir ama her düşürdüğümüzde bir canları gidermi acaba onu düşünüyorum :20: neyse ben en iyisi gidip Temelle Dursuna danışayım onlar karar versin fıkranın sonuna :11:
|
Tşkrlr.. Ama meraklandım
|
aRKADAŞLAR GÖRÜŞTÜM AMA SONUÇ :18:
|
bnce atlar olsun ıcıme bay geldi :)
temele dursun kalsın ama bakalım nereye kadar gidecekler... atlar oldumu ayak seslerıde değişecektir dımı wner :) |
Valla İroni kardeş bende senin gibi düşünüyordum Ama Temel ve Dursuna danıştım onlar bu Dünya turunu bitirmeye kararlılar gibi Atların tümünü toplattığımızı da söyledim ama nafile
-Uşağum ha piz bu yola atlar olmasada devam edeceyuk. dediler Bende Nasıl diye sorduğumda _Uşağum ha pizim eşşekler ne güne duri daa dediler. Yani anlayacağın dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdı dıgıd dıgı dıg dı d. Devamıda [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ne yapsak boş ya :78: |
Demekki yolculuğun kalan kısmıda böyle devam edecek tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık tıkıtık ........................
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:04 . |