![]() |
Arkadaşlar teşekkür ederim yaprak abla şiirine bayıldım çok naziksin tertemiz sayfamda güzel bir anı olarak kalıcak :2:
|
sayfan hayırlı olsun beyaz kelebek..;)
|
beyaz meleğim beğenmene sevindim :78: akşama msnede görüşürüz
|
İNANMADIN Ben ki asi boyun eğmez Ben ki çılgın söz dinlemez Senin için hem de kaç kez Yaşlar döktüm, inanmadın. İnanmadın ne yapayım Sensizlikmiş senden payım Tanrı mısın ki tapayım Sevdim seni inanmadın. Diz çökerken dağlar bana Şimdi taşlar ağlar bana Hayatımda bir tek sana Yenik düştüm inanmadın. Sen kavgamın tek galibi Sen gönlümün tek sahibi Sana uysal çocuk gibi Teslim oldum inanmadın. Yere serdim gururumu Hiçe saydım onurumu Kucakladım umudumu Koştum sana inanmadın. Yasak koydum şu kalbime Ne geçti ki ah elime Bağlanmak mı ne kelime Öldüm sana inanmadın!... umarım bunuda beğenirsin |
lapitacığım senin gibi beyaz kelebek olan sayfanın sana güzelllikler getirmesi dileğiyle,sayfan hayırlı olsun canım... |
Güzel dilekleriniz için çok mutluyum yaprak abla o güzel şiirlerin sayfama daha da güzellik katıyor beğenmemek mümkün mü...
Bu arada arkadaşımla vardiya değiştim bugünlük 16-24 vardiyasında çalışıyorum bu haftalık nöbetim bugün bitmiş oluyor sevinçliyim çünkü emekli olmaya bir gün daha yaklaşmış oldum hüzünlüyüm çünkü ömrümden bir gün daha eksildi ölüme bir gün daha yaklaştım... |
cnmcım msneyi açsana
|
Alıntı:
|
okey kaçta eve gelcan
sabahmı gelcan |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:48 . |