![]() |
sayfan hayırlı olsun...
|
Sağol. :2:
Ho$geLdin. |
A$ktı 0
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Aşktı o! Değiştiren tüm gecelerimi Aşktı o! Beni durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, dolu dizgin gidişime dur diyen Bir bıçağın keskin yüzünde kan lekesiydim Aşktı yine beni yıkayan, arıtan su Böyle ak pak olacağımı bilir miydim? İçimde açmasaydı o sevmek duygusu Ben bir tutsağım şimdi sevgiye, gönüllü Çözmeyin ellerimi, zincirlerim kalsın Görsün prangalarım o doğacak günü Ve bu dünyaya aşk dolu şiirlerim kalsın Seninle her yerde güzel, her zaman yeni İstemem, sensiz hatırlamasınlar beni. Ümit Ya$ar OğuzcaN |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hayat; tıpkı ßir deniz gißi, Kimi zaman daLgaLı, Kimi zaman durgun, Ama deniz gißi sonsuz değiLdir. Ömrü ezan iLe namaz arası kadardır... RoN@hi |
Sen Yine Sükutu Giyin yar
Sen yine sükûtu giyin yâr! Dilersen hiç konuşma. Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda. Çarpsa da bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim; söz verdim ben bu yüreğe, hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim…… Hz. Mevlana |
Ne bir sevda masalı olabildik Ne de "Üçüncü elma"’sı başımıza düşecek bir masal bulabildik. Olsun; Sen varsın ya.. |
Sen-ßen
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sen – Ben, Ben -Sen Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında çaresiz kalması…. Ne kötüdür an kadar yakın bi asır kadar uzak olması.. Ve bilir misin ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması BEN deyip susması SEN deyip ağlamaklı kalmasıı..!!! |
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
MeDet
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bilirmisin adalet ağaca su vermekmiş… zulümse dikeni sulamak… biz dikeni sulayanlardan değiliz… gece esen ve suçsuzların ahına karışan bir yaz rüzgarı olmayı dileriz… Nice kuş vardır ki uçup dane arar, boğazının kesilmesine sebep olur… o kuşlarki cinsi cinsiyle uçar… güvercin güvercinle, doğan doğanla… Kim demiş, gül yaşar dikenin himayesinde. Dikenin itibarı, ancak gül sayesinde. kimi zaman çok uzağı gören göz yerdeki tuzağı göremez Düşmanlarım üzerime köpek salar. O köpekler beni ısırır. Ben köpek değilim, ısıramam. Fakat ısırırım ben dudaklarımı Geminin yüzmesi için suya ihtiyaç vardır. Lakin su geminin içine girerse onu batırır. Ne kendimiz batalım ne sevdiklerimizi batıralım Gel birbirimizin kadrini bilelim Çünki ansızın öleceğiz ve ayrılacağız birbirimizden [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:37 . |