![]() |
şeytan diyoki bin tane türev çöz ama ben şeytanı dinnememmm:11::72:
|
şeytan diyoki yani kankam zuzu ne ayakk :D:D
|
vallaha bütün bunları şeytan demiyor..durmadan beni arıyor yaw..:72::11: söle bunlara yiyecekleri her halta beni karıştırmasınlar..:72::11: şeytan öle diyor..:72::11:
|
benim aram çokk iyiy şeytanla şeytan içinden ne geliyosa onu yap diyo:11::11::11::11:
|
kankam diyoki zuzu sen süpersin :11: :72:
|
biraz kendinize gelin oyun olsa bile şeytan falan bu laflar ne böyle lütfen.
|
ya sertaç oyun oynuyoruz burda istemiyosan konuya mesaj yazmazsın bu konuda özgürsün dimi :1:
|
özgürlüğünüzce bu forumu sınırdışı işlere vurulmaz dimi forum kültürünü ortadan kaldırıyorsunuz
|
sertaç ne alaka ya ne diyosun sen ?
forum kültürü ne demek ? ayrıca sen kullandığın kelimelere çok dikkat edeceksin! kendinize gelin deme hakkını nereden buluyorsuın kendinde? asıl sen söylediğin kelimeleri seçerek konuş çünkü bu bir değil iki değil !!! |
sertaç dostum yine başlamıssın bakıyorum oraya buraya laf sokmaya.. sana daha öncede söylendi ama bu gidişle galiba sen hiç değişmeyeceksin.. kusura bakma kardeş burası tek kişisinin veya sadece bir görüşün paylaşıldığı bi forum değil.. ama sana doğrusunu söylüyeyim bu gidişle sen kaybedicen.. çünkü artık böle şeylere gelemiyorum.. isteyen gelir foruma istemeyen çekip gider bu kadar tammmı....
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:45 . |