![]() |
Selino65 yaw pardon başkanlık görevini unutmuştum ben kaybolmuştum kızlarrrr
gizemm sen yokken satan ortalığı karıştırdı:11::11::11: SATAN 22 yafu size de yaranılmıo tmm be :72: İsmail Karakaş yaw burada balık avlayalım aç kalmayız ben her türü biliyom:11::11: ZERGUWAN yafu bu uçağı kim kullanıyordu :72: SEA STAR zuzu nerdesin ula yine mi kayboldun :72::72::11: ZUZU yok be geyik yapıyodum arkadaşlarla:72: SEA STAR ama olmuyoki hep geyik hep geyik biraz şarkı dinleyelim :11::11: |
çok hoş olup yaaww.:11:aynem rüya gibin:11:
|
hadiiii ne rüya sı yawww gerçek yaaawww:11:
|
satan kotusunnnn:85:
|
ALOSor Öss'den vasgeçtim bana yimeq verin :11:
ZUZU kızlar bu gün denizde gezerken ağıma bi yılan takıldı .ne dersiniz köfte olurmu bundan :11: Gökhanaygün Lan baa bakın bana ordan bi vigare verin .istanbul anısına yakacam.ahhannda. SATAN 22 zuzu bence yılandan köfte olmaz. niye dersen .pullar boğaza yapışır bence kaykan bi kurbağa olsa daha iyi mideye iner:11: SERTAÇ Fe subhan Allah yaa yaahuu etmeyin Allahın hayvanı .diğer dünyada cezası vardır.bilmezmisiniz..töbe töbe..:11: KRAL65 heeyt bee gözlük tamam .bmv de tamam geriye şuracıkta sadece bi bakış tamamdır o iş ..:11: SuPHİ Canım sıkkın .bi bağlantı bile yok ..ahh van.gen.tr geyik günleri ahh:11: ZYREC Her şey bi yanada benım bu kpps uyuyo yaaw ne ettcez yaa bii öğretmen olamadık gittii yaaw:11: MUHEMAR Ya benım işler çok aksadı bu arada adamlar benı işten kovacak..Site güncellenmedi..ne halt yicaz bilmimkiii SEA STAR Yawww kardeşim takmayın işte 2 günlük dünya yaaa siz kurbağalığı yılana bakın şimdi nasıl da pişince ses çıkarıyooo..off be Anne eli deymiş gibi:11: Salelltd Ya şimdi bu havada bi pacalda ne giderdi haaa..iki for çevirrir birde bi çerez yerdik ..leptopum nerde benım :11: gokhanaygun Yawww ben neyin derdindeyim bunlar neyin derdinde .. Yaaaw kardeşim ben seviyorum yaawww seviyorum yaaa:11: |
zuzubugün ne muzurluk yapsam acaba :78:
satan22hey süper mod öğrencilere kötü örnek teşkil ediyosun :72: alosaremeğine sağlık teşekkürler :72: suphi parayı lidyalılar bulmuştur bu sebeple aşk yoktur :11: gizemmhay aşkına suphi yaa bizim hoca yok piyasada :72: sea star reklamdı yok ya müzikti hay allah ben ne ekleyecektim :72: KRAL65yafuu bu araba resmini kim ekledi yineeee :147: zerguwan gece rahat rahat açayım konularımı bulaşmasın kimse bana :78: :72: gokhanaygunyafuu gene nereye kayboldunus :65: tüh kaçırdım bari pascal çözeyim :72: nergis_ayse pascal nirde acil acil çok acil :11: salelltdçaktırmadan bakayım konulara bari zuzu ortalarda yok gibi :72: ZyreCkonular yine yanlış yerde heyy modlar ne iş yaparsınıs siz :89: :72: zuzuee yeterin gari :11: :72: |
sea aynen rüyaa valla ..ne hoş olurdu aslında .keşke düşseydik bee:11:
|
zuzu aferin kız ..iyi senorya valla :11:
gel benım şirkete alım senı .. yemek +rep ne dersin :11: yol parası yok ..biraz spor yap artık .:11: |
yok ben düşmeyelim ıssız adaya millletin işi gücü var yaw
|
Aman düşmee sanki çok taa meraklıydım senle yılan bullu az pişmiş kurbağa yemeye hıh.. senbilirsin canım:70:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:56 . |