![]() |
:78: :72: :11:
|
şşşşşş ne oluyo kardeşim orda ..salih ve adnan ikinizi yakaladım ...sorular iptal ...senın yüzünden satancım tüm yöneticilere iptal bu sorular....:11:
hıı demek salihten yardım almak heee..:11: bak satan bu işler muhasebeye filan benzemes canım kardeşim ...hadi şimdi 2.vitesle kalkış yapın 2 nızde...görmiim bi daha burda:11:... |
sen de yapamıyosan biz ölelim o zaman hiç yakışıyomusatan sana kopya çekmek:11:
|
sizin yüzünüzden ben de yönetici oldum iyi mi :72::11: bütün yöneticilere yasak bana da yasak :20::72:
|
:72::11: tamam tama gökhancım ahanda yokum ben..:72::11: çabuk nan sizde yazın cvpları..:72::11:
|
evet başta sana yasak tı zaten ...salih sen satanı yoldan çıkardın .şimdi zavallı yol kenarında satmak zorunda kalıyo :11:..
. bu arada sea sende okumuş bilmiş biri olarak bi göz at..:11: ...hadi yaaw çözecek biri yokmu yaaa.....sözde üniv. hazırlanıyolar bazılarıda üniv. bitirmiş...ne diyim ben şimdi size hehhh ne diyim ...offf yinede .canım sıkıldı yaaw..hep bu salih :11: |
bak satan öle yasak diye sonra bizi siteden atmaya kalkma ..veya hanı iiçinde bişi varsa açık de:11: kalmasın içinde:11:
|
diyemmi gökhan... sen bitanesin..:72::11:
|
de adnan abi yaa .:11: ne geliyo içinden de..sende bi tanesin yaa..
hanı senın çocukluğunuda bilirim ben .tabi ben o zamanlar daha çocuktum ..bilmemki hatırladınmı benı..uysal sokak desem mesela..:11: veya veysi cüneyt canbay .mesela hatırladınmı benı hala oğluyum onların :11: |
Paylaşım için tşkler…
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:36 . |