![]() |
way onun bunun çocukları ...
|
ben biraz arastırdım ********ler bunu hayvanın derisini almak için yapıolarmış...
lan bi parça deri için hayvana hiç bu kadar işkence çektirilir mi.. yazık walla |
wideo bi deri fabrikasında çekilmiş ..
hayvanın once bi pompa benzeri şeyle şişirip deri ile et arasındaki bağlantıyı koparıyolar bi şekilde daha sonra kirece benzer bişeye gömüyolar hayvanı.. sorada :( bacaklarını felan etkisiz hale getiriyolarki hayvan kaçmasın .(o. ç.ları) yaw bu kadarda olmaz...:( |
bize vahşi, yamyam diyenlere medeniyeti insanlığı hatta tuvaleti bile biz öğrettik onlara bakmayın şimdi sapıklığı bize medeniyett diye yuutturmaya çalışmaktalar
merak ettim yoksa bu ineği yieceklermi şimdi yoksa çöpemi gitti |
öldürdükleri hayvandan daha hayvanlar bunlar reziller
|
orasi cin onlardan hersey beklenir tayvana gittim 15 gün kaldim inanin 15 gün sadece sebze yedim igrenclik adamlarin kaninda var bunlari yapmislar bisey deyil neler var onlarda
|
lanet olsun yaa :89:
|
çalışırken vahşi egolarını tatmin etmek için böyle bi oyun oynuyorlar dünyada böyle sadistlerden çok var :16:
|
bi hayvana bunu yapan aslında kendini hayvan sıfatına düşürüyor daha doğrusu bu hayvanlara hakaret olur onlar çok daha düşük vaziyetteler
|
abi yok böle bişi hani öldürdükten sonra yapsalar bukadar öfkelenmezdim ********lerr yaa ALLAH belalarını versin...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:14 . |