![]() |
seastar forumun yıldızı,paylaşımları bir başka güzel dost.
Çikolata niki gibi tatlımı tatlı bir şebokolik Denizkızı:bak şimdi akan sular dursun,neden bilmem ama denizkızının o avatar ve imzasındaki güler yüzlülüğü benim gerçekten içimi ısıtıyor.ben kardeş yaptım onu kendime.çok seviyorum onu çoook. wanted zyrec helin_helin |
wanted: pek tanımıyorum
zyrec: abimis:) helin_helin: ii biri çok kısa yorumlar oldu ama neyse:D last designer hackoogle dekorator3501 |
last designer:gündüzü bilmem ama tüm gecesini burada geçiren bir paylaşımcı.
hackoogle :aramızdan gittiim diyen anında kopamayıp geri gelen,çabuk özleyen, sanırım forum ve içindeki herkese aynı derecede aşık bir arkadaş. diğer arkadaş iki akvaryum sitesinden birinde yönetici,diğerinde moderator bu arkadaş ama az kaldı suyu ısınıyo atılacak oradan.lakin buraya takılp diğerlerini unutuyo..ama benden duymuş olmayın bu forumu çok seviyo. smalwolf ato raul |
smalwolf: tanımıom..:(
ato:bizim okuldan mezun..tanımıomm..isim olarak bildiğim biri..:) raul: bizim okuldaymışş..adıda hülyaymışş..ama tanımıomm..:D muhemar,qizemm,alosar... |
muhemar:tanımıyorum ama iyi biri olmalı uzman kişilikli
qizemm:bizim okuldaki güzel tatlı bir kız alosar:basketci aliosman sınıf turnuvalarından tanırım bekirin ve hikmetin kankisi zyrec satan22 sinful |
zyrec-siteyöneticisi
satan22-administrator sinful-tanımıom iii birisidir :D::D: mete,nagy,sinem |
mete:tanımom maalesefki..:D
nagy:fahekaya çok güzel şeyler yazan bi ablamızz... sinem:sitemizde bu yakın zamanda üye oldu..:D last_designer,deniz kızı,zyrec |
last_designer:Bekir kardeşim forumumuzun olmazsa olmazlarından
,deniz kızı:Her konuyu tek tek okuyup cevap yazdığı için minnettarım ,zyrec:Sayın yöneticim. Her konuda yardımımıza koşar sağolsun ismailkarakas,ato,alosar |
ismail:antalyalı bir arkadaş
ato:bizim okulda yazın bile boynuna atkı atan arkadaş alosar:basketci bekirin kankası akustikci sinem asyaçağla |
Alıntı:
akustikci : tanimiorum bizim okuldanmiş walla adını söylerse memnun olucam sinem: tanimiorum ama iyi biri oldugunu düsünüorum. asyacagla: bizim okuldan minyon tipli bi kiz.. zerguwan helin_helin semazen |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:54 . |