![]() |
:11:
|
herkese benden çayyyy :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar:
|
yaw siz bele çay içisiniz peki ben nasıl parasını alacam size hesap numaramı vereyim oraya yatırın:72:
|
hele şükür :D
|
arkadaşım ya para isticeğine önce bi çeşidi artır bakalım :85: ben çay fazla sevmem zorla içe içe bi hal oldum :11: şimdide parasını istiyosun :72: kahve yok mu kahve? :78:
|
oo cane sen iyi alışmışsın bakıom çay vermeye.. bide size gelince yapsan böle süper olacak :72: :11:
|
sinem valla o kadar gelişmedik en kısa sürede onuda getirecem oo dediginden sen şimdilik çay iç :caylar: :11:
|
sitenin çaycısı :)
|
hoşgeldin peac_er çay içersin deil mi? :caylar:
|
ya sabah sabah iii gider valla saol aslanımada ısmarlamısın.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
bende geldim bana da bi çayy!:D
|
teşekkürler tükanı açtığın için hani çayyy
|
:caylar: :caylar:
ömer yok ben takdim edeyim çayları..buyrunn....:78: :72: |
vay helin benim yardımcım ilan ediyorum seni beyler kaç şekerli :caylar: :caylar: :72:
|
ömer :D bi çay ver hele afyonum patlasın canem
|
ömer imzan harikaa yaa çok uymuş..:72: :11:
|
al size çayy :caylar: :72:
|
saolasın..:D
|
ArkadaŞim Kutluyorum Senİ MaÇi AlmiŞsiniz :85: Sen Bu Gazla Hepİmİze Çay Ismarlarsin Şİmdİ Dİmİ:72: :11:
|
Alıntı:
yenen takımda bende vardım ..benıde kutluyosun yanee:46: ammada yüzsüzüm demi :72: |
Alıntı:
(okunca gebertcekler beni:confused: ) |
tabi yabi ben bu gazla romayı bile yakarım :72: al size çay :caylar: :caylar: :caylar:
|
vir çay virrr :72:
|
al :caylar:
|
beyler bole olmuyor ama kimse gelmezse ben nasıl para kazanıcam de gelin
ŞOK ŞOK ŞOK BİR ÇAY İÇENE DİGERLERİDE ÜCRETLİ :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :72: :72: |
ben bugunlerde yogunum ben olmazsam helin yerime dagıtır benim yardımcımda :72:
|
Kardeş bi demli çay verde ağzımız tatlansın
|
bıyır :caylar:
|
eyvlh.borcumuz kaçkuruş
|
ulen isveç çaycısı bi çay ver bakım :11:
|
ömer yok herhalde..yardımcısı olaraktan veriiim çaylarınzıı..:72:
:caylar: :caylar: :caylar: :caylar: .. |
bi ara bedevi vardı baya çay ısmarlardı ama şimdi sen varsın..:72: e hadi bi bardak verde içelim işimiz var kardeşim..:72:
|
tu Ti Tu Ti Tu Ti
|
tu Ti Tu Ti Tu Ti
|
:11: :72: annadımmm ben 2 cay istion herhalde...:11:
:caylar: :caylar: |
Tşkler.
|
ne demek..:D
|
helin hani bana :D
|
neyse ben yine geldim çay içen varmı helin sen biraz otur dinlen al sana çayda:caylar: otur sen çayın iç evt şimdi öay içen varmı alın :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :72:
|
ömerrr bi kafa çayii wer ordan yaw ben bar açtım geçenlerde pek işlemedi sen başına geçsene ömer ama kahvehaneye çewirme :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:58 . |