![]() |
ben artık üstteğmen'im...
|
ben artık yüz başıyım....
|
Sayfan hayırlı olsun Canım :4:
|
Nice böyle sayfalara :72:
|
Vurulsam kaybolsam derim, Cirilciplak, bir kavgada, Erkekce olsun isterim, Dostluk da,dusmanlik da. Hicbiri olmaz halbuki, Gecer sunguler namluya. Baslar gece devriyesi jandarmalarin... Hirsla cakarim kibriti, Ilk nefeste yarilanir cigaram, Bir duman alirim, dolu, Bir duman,kendimi olduresiye, Biliyorum, [[sen de mi? ]] diyeceksin, Ama aksam erken iniyor mahpushaneye. Ve disarda delikanli bir bahar, Seviyorum seni, Cildirasiya... |
s.a apobey geçiodum bi ugrayayım dedim....
|
:D nbr abi?
|
apobey bak binbaşı olmuşsun..:11: terfi töreni için biran evel gelsen ii olur..:11:
|
:11:
|
forumun bana vermiş olduğu yetkilere dayanarak siyo ve lastdesignerin şahitliği huzurunda seni binbaşı yapıyorum..:72: rütbeni takmak üzeri siyo beyi buraya davet ediyorum..:11:
|
vay siz hoş gelmişsiniz...
binbaşı olmuşum doğru bunun için bi tören düzenlemek istiyorum sitede herkes davetlimdir.... saat-18:00 yer: belediye iftar çadırı not: törenimiz mevlütlüdür...:72: :72: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:11:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
buyur apobaba...iftarlık çiğköfte....yiyince beni hatırla...hayırlı iftarlar...:D |
vıle bekir ne yapisan sen ya
kendindemisin... ya ben böyle aç iken yapılırmı bu görüntü vallah iştahım kabardı brrrrrrrrrrrr :72: |
abi ben iftarlık olsun diiee şeey etmiştim...kusura bakma düşünemedim.:( :11:
|
ya bekir bildiin gibi deil...
bu ramazan ayında ilk defa bu kadar acıktım ben:19: aclıkdan göz kapaklarım kendiliinden düşüyor yaaaa dua edin..... |
Allah yardımcın olsun abim...az kaldı az....sadece 4 saatciiik...:D
|
bekir rafıziler genelde nereye takılır...
bunlar nerede ne yer ne içer??? :72: |
:11: abii amaaan gözünü seveyim...şunun şurasında kaldı 3.5 saat...bak abi zaman ne hızlı akıoo... :72:
|
sen açlık nedir bilirmisin...
sen hiç sahur bile tatmadan bu saate kadar aç kaldın mı sen karşında bikaç rafızi yemek yerken aç aç onlara baktın mı sen.. sen... :11: |
aman yeter ya
bugünki orucum bozulacak Allah'ım affet sen bekiri de affet :72: |
amin... :11: :72:
|
abi bak siyoya video yaptım nasıl olmuş... :D
|
:11: |
ne diim bekir deninecek bişe yok da zaten...
yinede saol(SiYo adına) iyi bi arkadaşlığınız var:72: SiYo altında kalmaz bunu :85: :11: |
:D
|
olmadıki apo baba:D yaparız bizde bi video :11:
|
senden öyle bi gelişme bekliyorum zaten SiYo :11:
|
Ya apobey bu ne dildir?
Sen bu gidişle imparator bile olursun :72: |
imparatormu!!!
onu ibo ya ve ibodan sonraki ido ya bıraktım :11: ben apobeyim :72: öyle veya böyle apobey :11: |
s.a apo abi...dün naaptın attın mı orucu? meraq ettim :11:
|
atarmıyım...
ezandan sonra ne var ne yok bitirdim vallahi... öyleki babam havlu attı yoksa tabaklarla savaşım devam ediyordu sen neler yaotın bekir.... :11: |
walla dün iftarımızı yaptık....iftardan sonrada bilinen şeler...pc,tv,ders..vs..vs..soraa uyudum...:D
|
Bir seni bırakmaz yüreğim, Ay yıldıza düşkün ben sana.. Sineme çeke çeke dertlerini, Bulut yağmura küsmüş ben çarene, Varlığının ağırlığını koydum önüme. Gül dikene sitemkar ben yokluğuna, Özlemin kuruttu beni günlerce, Toprak suya aç ben sana… |
süperdi abi tşkkrler :1:....benden birine gelsin bu şiir...;)
|
gelsin bekir... herkimse artık :2:
helal hoşu olsun :72: |
eyw...:72:
|
bekir oruçmusun sen??? :72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:13 . |