![]() |
hayırlı olsn sayfanız...:D
|
sayfan hayırlı olsun...
|
Teşekkür ederim arkadaşlar:2:
|
sayfan hayırlı olsun... isminiz???
|
Sayfaniz hayirLi oLSunn.. hatta ve hatta HayirLara vesiLe olsunnn... :70: :72:
|
Teşekkür ederim Yasemin
İki defa teşekkür ederim. |
Rica ederim Dante , bende ikidir HayirLi oLsuna geLiyorum sana.. yhaa.. benimde boyLe bi yerim oLsa ya..?? Sizde bana buyrun geLin..:11:
|
Tabi ki çok zor değilmiş valla kişisel sayfanızdan konu aç diyorsun o kadar :)
|
yasemin nerde yaşadığını sora bilirmiyim?
|
:89: O kadar ?? ... :72: :72:
Iyi guseLde.. duvarim icin boya bakiyorum.. resim bakiyorum..siir ariyorum.. oda kokusu.. siirseL sehbaLar..cayimi demLeyecegim mavi demLigimm... bi ton eksigim war.. :19: |
Sana bir tane tablo hediye edebilirim
Tabi istersen? |
Cok MutLu oLurummm.. ama bana HayirLi olsuna geLdiginde getir.. PaketLe getir.. :72:
|
Anlaştık ;)
|
Peki Arkadasim , AnlastiK..
|
Dişi kırlangıcın biri, adamın birine aşık olmuş. Adamın evinin penceresinin
önüne gelip, bütün cesaretini toplamış, tüylerini şöyle bir kabartmış, güzel göründüğüne inanmış ve küçük gagasıyla cama birkaç kez tık..lamış. Adam oldukça meşgulmüş, içeride kendi işleriyle uğraşıyormuş. Tıklama sesini duyunca kafasını çevirip cama bakmış. Onu işinden alıkoyanın bir kuş olduğunu görünce görünce şaşırmış..!!! Bir kırlangıç...! Heyacanlı kırlangıç, telaşını bastırmaya çalışarak, derin bir nefes almış, gagasını açmış, sözcükler dökülmeye başlamış. -'Seni seviyorum. Nedenini nasılını sorma. Uzun zamandır seni izliyorum. Bugün cesaret edebildim konuşmaya. Lütfen pencereyi aç ve beni içeri al.' Senin yanında yaşayayım.' Adam birden sinirlenmiş: -'Yok daha neler? durduk yerde sen de nerden çıktın şimdi? mümkün değil, alamam, üstelik bir kuş bir insana aşık olabilirmi? insanla arkadaş olabilir mi? ' Kırlangıç çok mahçup olmuş. Başını önüne eğmiş, ama pes etmemiş, Bir süre sonra tekrar pencereye gelmiş, gülümseyerek bir kez daha şansını denemiş: -'Lütfen dinle beni, al beni içeri! Ben sana dost olurum, hiç canını sıkmam. Adam kararlı, adam ısrarlı: -'Benim kimseye ihtiyacım yok. Seni içeri alamam, hem işim gücüm var benim, git başımdan.' Aradan bir zaman geçmiş, kırlangıç son kez adamın penceresine gelmiş: -'Bak soğuklar da başladı, üşüyorum dışarıda. Aç şu pencereyi al beni içeri. Yoksa, sıcak yerlere göç etmek zorunda kalırım. Çünkü ben ancak sıcakta yaşayabilirim. Pişman olmazsın inan, seni eğlendiririm. Birlikte yemek yeriz, hem bak sen de yalnızsın yanlızlığını da paylaşırım' Bazıları gerçekleri duymayı sevmez. Adam da yalnızlığından bahsedilmesine içerlemiş. Çok sinirlenmiş: -'Ben yalnızlığımdan memnunum' diye hırsla cevap vermiş. Kırlangıcın sevgiyle dolu minik kalbinin ne kadar kırılacağını hiç düşünmeden hoyratça, kabaca kuştan kendisini rahat bırakmasını istemiş, hatta kovmuş. Küçük kuş son denemesinden de başarısızlıkla çıkınca, başını önüne eğmiş, çekip gitmiş. Aradan bir hayli zaman geçmiş. Adam, önceleri düşünmemeye çalışsa da, son zamanlarda kırlangıç sık sık aklına takılır olmuş ve sonunda kendi kendine itiraf etmiş: -'Galiba ben aptallık ettim! Beklenmedik bir anda karşıma çıkan bir dostluk fırsatını teptim. Niye onun teklifini kabul etmedim ki? Şimdi böyle bir başıma oturacağıma , keyifle güzel vakit geçirirdik birlikte. Pişman olmuş olmasına ama iş işten geçmiş. Yine de kendi kendini rahatlatmayı ihmal etmemiş. Havalar ısınmaya başlayınca, kırlangıcım nasıl olsa yine gelir. Ben de onu içeri alır, yalnızlığımı paylaşır, arkadaşlık dostluk ederim. Güzel mutlu günlerimiz olur. Ve çok uzunca bir süre, sıcakların gelmesini beklemiş. Gözü yollardaymış. Havalar ısınmış, yaz başlamış, başka kırlangıçlar gelmiş. Ama...... Onun ki hiç görünmemiş. Yaz sonuna kadar pencereyi hiç kapatmamış ama nafile. Kırlangıç yokmuş! Gelen başka kırlangıçlara sormuş ama gören olmamış. Sonunda akıl sormak ve bilgi almak için bir bilge kişiye gitmiş. Olanları anlatmış. Bilge kişi gözlerini adama dikmiş ve demiş ki: 'Kırlangıçların ömrü 6 aydır' -'................!!!' * Hayatta bazı fırsatlar vardır. sadece bir kez elinize geçer. Değerlendiremezseniz uçup gider. Ve elinize bir fırsat daha geçmez. * Hayatta bazı insanlar vardır. Sadece bir kez karşınıza çıkar. Değerini bilmezseniz kaçıp gider Ve asla geri dönmez. * Dikkatli olun... Farkında olun... Ve bir düşünün bakalım! Acaba siz bugüne kadar pencerenizden kaç kırlangıç kovaladınız? |
İyi İftarlar Diliyorum :1:
|
Bende oyLe.. aciktim ben Cokk ..uf ikide bi diip durunca sevabindan bise kaLmas dioLar ama napim..Aciktim..:65: :18:
|
sayfan hayırlı olsun dante
|
Gizem teşekkür ederim.
|
geç oldu ama hayırlı olsun ;)
|
Zahmet oldu ato, akşam görüşürüz seninle ;)
Sordunmu Bal kovanını_? |
Sen benim ruhumun kıyıcı düşüncesi oldun
Senin güzelliklerini görmekle aşk doğrudan yüreğime girdi Ve onu boyaların en solmazı olan kırmızının en koyu rengiyle boyadın Ve ateşi ciğerimi çılgınca yakıp tüketti Sana tüm varlığımı ve ruhumu vermek isterdim Ve de bana, “benim için uykularını feda eder miydin” diye sorarsan “Evet, kuşkusuz. Hatta gözlerimi bile senin için feda ederdim” yanıtını verirdim |
sayfan hayırlı olsun...!!....DAnte :1:
|
Teşekkür ederim :2:
|
Denizyıldızı Hikayesi
Şair ve bilim adamı Lauren Iseley , bir gün sahilde yürüyüş yapıyordu. Uzakta danseder gibi hareketler yapan bir adam dikkatini çekti. Merak edip hızlı hızlı ona doğru yürüdü. Yaklaşınca bir gencin yerden bir şey alıp denize attığını , sonra birkaç adım koşup aynı hareketi sürekli tekrarladığını gördü. Biraz daha yaklaşıp genci selamladı ve aralarında şu konuşma geçti: - Ne yapıyorsun böyle ? - Okyanusa denizyıldızı atıyorum. - Denizyıldızı mı ? - Evet.... Güneş yükseldi ve sular çekiliyor. Eğer onları hemen suya atmazsam az sonra ölecekler. - Ama görmüyor musun ki , kilometrelerce sahil var ve baştan aşağıya denizyıldızı ile dolu , ne farkedecek ? Genç adam eğilerek yerden bir denizyıldızı daha aldı , denize fırlatırken: - Bakın. Onun için fark etti! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Neye Nasıl baktığınız çok önemli Belki bir kurbağa, belki de Prensi beyaz atı, ikisi de aynı. |
:1:
|
hayırlı olsun
|
Akşam olur karanlığa kalırsın
Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin Sevdalı gelin Öldürdün beni Öten bülbül senin yuvan mı yoktur Yoksa benim gibi derdin mi çoktur Oy gelin gelin Sevdalı gelin Öldürdün beni Beni koyup yadellere varırsan Sana zulüm bana ölüm değil mi? Oy gelin gelin Sevdalı gelin Öldürdün beni |
hayırlı olsun...
|
Çok sıkıcı geçiyor! formun daha canlı olması gerekmiyor mu?
Burası mı böyle sadece? |
hoş geldin...
nasılsın??? niye yoksun sen hııı müdür gitti işler sanamı kaldı :11: |
Hiç sorma apobey;
Yaw seninle bi iftar yemeğine gidelim mi? Kızlarla gitmeyi planlamıştım ama olmadı :D |
yine banamı kaldın... :D :D
olur canımın içi ne zaman emreylersen gideriz çiğ köftelerde benden (yemeğide beleşe getirdim çiğköfte bahane... :72: ) |
Neyim var ki senden başka ? :D
|
ne zaman çıkarız???
|
30 Yaş Üstü Kadın
Andy Rooney der ki..." Yasim ilerledikce, en cok otuz yasini asmis bayanlara deger vermeye basladim." İste bunun sebeplerinden bir kaçı: Otuz yasini gecmis bir kadin asla sizi gecenin bir yarisi uyandirip "ne dusunuyorsun?" diye sormaz....... Umurunda degildir cunku ne dusundugunuz. ********************* Otuzunu asmis bir kadin TV deki maci seyretmek istemiyorsa, soylene soylene TV 'nin karsisinda yaninizda oturmaz....... Yapmak istedigi bir seyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan birseydir. ************************ Otuz yasini asmis bir kadin kendini yeterince iyi tanir ve kendinden emindir... Kim oldugunu, ne oldugunu, ne istedigini, ve kimden istedigini bilir. ************************* Otuzunu asmis cok az kadin onun hakkinda ya da yaptiklari hakkinda ne dusundugunuzu onemser. ************************ Otuz yas ustu kadin cogunlukla buyuk asklara, omur boyu surecek bagliliklara doymustur. Hayatinda en son ihtiyaci oldugu sey bir baska miz miz, devamli soylenen, ne yapacagina karisan, yapiskan bir asiktir. *********************** Otuzunu asmis kadin, agirbaslidir.Bir operanin ortasinda ya da pahali bir restoranda sizinle ciglik cigliga kavga etmesi cok nadirdir... Ha tabi hakettiyseniz, sizi vururken de hic tereddut etmez, sonuclarina katlanmayi da planlayarak... ********************* Otuzunu asmis kadin ovguler yagdirmakta cok bonkordur, cogu hak edilmemis bile olsa..... cunku takdir edilmemenin ne oldugunu iyi bilir. ********************* Otuzunu asmis kadin sizi bayan arkadaslariyla rahatlikla tanistiracak kadar kendine guvenir...... Daha genc bir kadin, en iyi arkadasini bile gormezlikten gelebilir, yanindaki adama guvenmedigi icin. ******************** Otuz yasin ustundeki kadin sizin onun arkadasina ilgi duymanizi hic sallamaz..... arkadasinin onun aldatmayacagini bilir. ********************* Kadinlar yaslari ilerledikce medyumlasirlar. Ona gunah cikarmaniza Hic gerek yoktur..... Onlar her haltinizi bilirler. ********************* Otuz yasini asmis bir kadin Kipkirmizi bir ruj surdugunde bu ona cok yakisir. Ama daha genc kadinlarda boyle degildir. Cig durur..... ********************** Otuz ustu kadinlar aciksozlu, dogrucu ve durustturler...... Onun icin ne anlam tasidiginizi merak etmenize gerek yoktur....... Ne kadar geri zekali oldugunuzu bir cirpida acik acik soyleyiverir....... eger bir geri zekali gibi davrandiysaniz. |
Arkadaşlar;
Bildiğiniz güzel yabancı müzikler varsa ismini söyler misiniz? Evanescence My Immortal Live gibi veya Alain Souchon - Le baiser gibi |
müdürüm nasılsın :11:
|
hoş geldin... günaydın:106:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:29 . |