![]() |
:72: havada pes etme kokusu alıyorum :11: öle kolay kurtulamassın :11:
|
:11: yaw tamam sen bilirsin yap yapacağını... ben sadece barış için bir öneride bulundum ama kabul etmiyosan tamam istediğin gibi olsun... sonuna kadar savaş... görürsün... :11: :11:
|
avatarımıda değiştiriyorum bu savaş süresince bak duuu sennnn :11:
|
ha ha haaaa :11: yazık sana yaw acıyorum... :11:
|
sana yazık bak boğazladım seni :72: :72:
|
Merhaba anne, Yine ben geldim. Herkesin Şampiyonluğu bembeyaz, benimkiler gri gibi. Canaydın;'' beyazlara renkli çamaşır katmadan yıkıyormuş" Ben hepsini birlikte yıkıyorum. Ben çamaşır yıkamasını bilmiyor muyum anne? Canaydın;, her gün domates peynir koyuyor beslenmeye. Ben her gün kurabiye, börek, pasta yediriyorum. Kıymetim bilinmiyor, Biliyorum Canaydın pasta yapmasını bilmez anne. Hava kararıyor,Gök gürlüyor ,Sisli bir Denizli akşamında , Şampiyonluk gidiyor anneeeeeeeeeeee. Biliyor musun anne; Canaydın'ın Müzesinde bir kupa gördüm. Maketini yaptırıp başucuma koydum. Her sabah onu öpüyor kokluyorum. Kimseye söyleme ama anne, Bazen de konuşuyorum onunla. Ne yapayım kıskanıyorum anne. Ha unutmadan, UEFA yarın,Avrupa Kupasını anlatan bir yazı yazacaksınız dedi. Ben Canaydın'a yazdıracağım. UEFA anlarsa çok kızar ama banane kızarsa kızsın. Ben onu hiç görmedim ki neyi, nasıl anlatacağım anne. UEFA,Süper Kupa adları geçince sol yanım acıyor anne :11: :11: :11: |
sen savaştan vazgeçtin sanırım :5:
|
sevindim :)
|
Alıntı:
|
tamam bırakalım ama ben ara sıra sana sataşırım olmasmı :78:
o kadar cephane hazırlamıştım boşa gitmesin :72: |
:11: olur olur istediğin kadar sataşabilirisn... Hem hazırladığın cepanelerde boşa gitmez... :11:
|
o zaman sen bunu hakettin :46: :72: |
:11: yaw zuzu demek baya bi ii hazırlanmışısın :11: güzeldi ama :11: :11: başka neler var peki cepanelerinden..
|
öle tek taraflı olmassssssss :85:
gaza gelmem lazım :78: cephaneyi hemen bitirecek kadar safmı sandın sen beni :11: |
akıllı seni... :11: tamam atarım ben bişeyler... :11: bakalım daha neler varmış sende.. :11:
|
akıllıyım tabi ne sandın :46: al buda bu akşam rizeyi yenmemizin şerefine sana hediyem olsun :85: |
O yüzden susuyorum ya zaten... Allah kahretsin... Ortada olan benim :11:
|
:72: neyse bugünlük bu kadar yeter çok yüklenmeyeyim sana :72:
ama seviyorum senle atışmayı napim :11: |
:11: onu bırakta sen sayfana bak hele biii... :11:
|
aaaaaaahhh aziizeeeee vaaahhhh aziiiiizeeeeeee :11: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:11: allah iyililği versin emi... ne bu yaw... :11:
|
:11: azize ve çengileriii :11: :11:
|
bide sesli olsaydı tam süper olucaktı vallaha ... :11:
|
:89: sen söleyensin unuttunmu :72: :11:
|
:11: hadi yaw...Söylüyeyim o zaman 1097 de doğdu aşkımız... Sarı lacivert renkleri oldu şarkımız.. Sporun her dalında bizim şanımız... Hiç bitmedi bitmeyecek bizim AŞKIMIZ.. Sarı lacivert rengimiz FENERBAHÇEM herşeyimiz.. Hiçbir şeye değişişmeyiz.. Çünkü FENERBAHÇELİYİZ... ... :11: yaw bu banner yarışmasına kesin sen sarı-kırmızı renkelerle katılırsın.. :11:
|
:18: iş başka cimbom aşkı başka :11:
ben sana bişi söyleyecem bu marşla ilgili ama burda olmas :11: |
:11: :11: söle söle
|
çarşının size yazdığı bir marş var bilirsin sen :11: annadın sen onu :72:
|
:11: biliyorum zyrec dinletmişti... :11: bulucam yakında sizede güzel bir marş... :11:
|
:72: bulsan N olacak anında cevabı yersin benden :72:
|
:11: bulursun vallaha ona şüphem yok... :11: tobe tobe..
|
nie töbe çekionki :11: :11: pikaçuuu :11:
|
:147: yaw deme öle...
|
:62: dedim işte ohhhhhh :62:
|
:143:
|
:156: :156:
|
:11: :11: