![]() |
Gülüşlerim vardı benim senden önce. Maviye boyalı umutlarım, beyazlarla süslenmiş rüyalarım, pembe hayallerim vardı. Her mevsim açan papatyalarım, burcu burcu kokan güllerim vardı. Kimseden gizlemediğim gamzelerim ve kimseden kaçırmak için çaba sarf etmediğim gözlerim. Yüreğim vardı hiç kırılmamış incinmemiş ve hiç acımamış. Her mevsim güneş doğan bir pencerem vardı. Penceremden sızan davetsiz misafirlerim, rüzgarlarım vardı. Şarkılar söylerdi bana dertten kederden uzak nameleriyle. Gülüşlerim vardı benim senden önce. Gecelerimi aydınlatan yıldızlarım vardı. Işıl ışıl doğan bir güneşim. Yağmurlarım vardı benim hüzünleri bile kıskandıran. Kar yağardı bembeyaz, kardelenlerim açardı. Fırtınalardan arınmış durgun denizlerim vardı, martılarım uçardı hiçbirinin kanatları yaralı değildi ki senden önce… Gülüşlerim vardı benim senden önce. Hiçbir masalım kötü bitmemişti. Kurt hiç beklememişti kırmızı başlıklı kızın yolunu, pamuk prenses yememişti büyülü elmayı… Ağlayan olmamıştı çektiğim filmlerde, ya da yazdığım şiirlerim hiç üzmemişti insanları. Gülüşlerim vardı benim senin için terk etmeden önce. Her şeyden vazgeçecek kadar sevilmiştin bilmesende… Senin için gülüşlerimden vazgeçen ben, bugünde senden vazgeçiyorum sevgili ve uğruna kaybettiğim bütün gülüşlerimi geri istiyorum senden.. |
SAÇMA AŞK Belki saçma gelecek ama, Doğuştan bağlanmışım sana. Gözlerimin daldığı yerde Sen varsın her gece. Seni tanımadan çok önceleri, Tahmin ederdim gözlerinin rengini, Yatmadan önce koklardım saçını İstersen anlatırım rüyalarımın bir kaçını Yine efkarları bir gecede Gördüm seni penceremde Önceleri inanmazdım rüyalara Düşünüyorum da gelemez misin bir daha? Dedim ya saçma bir şey bu Ama pencerede unutmuştun buğunu Aniden bir rüzgar esti Evet bu, bu rüyamdaki sesti... |
Sadece Sen Seni düşünmediğim zamanlarda Gözlerini görüyorum karşımda. Gözlerini görmediğim zamanlarda, Saçlarını okşuyorum büyük bir hazla. Saçlarını okşayamadığım zaman da, Seni düşünüyorum. Anlıyacağın çok meşgulüm seninle İlgili zamanlarda. Kendime bir dünya kurdum. Sadece senin olduğun, Ve ben, En mutlu insanım Kendi dünyamda. |
rica ederim ne demek istediğiniz klip varsa bulurum
|
Ölsem, ölsem, ölsem... hemen şimdi
Kaçsam, gitsem, kaçsam... tam da şimdi Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... Sövdüm, sövdüm, sövdüm� ben dünyaya Acılara, sokaklara, ait olmaya, insanlara Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... Değmezmiş hiç uğraşmaya Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya... dayanmaya... Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
aaa çok güzelmiş bunlar sa ğol gizemcimmmmm
|
slm,ya sizinle baya ortak yönümüz var dinlediğiniz müzikler ve izlediğiniz filmler baya uyuşuyo sadece birşey hariç oda ben fenerliyim siz galatasaraylı :65:
|
:11: aa olmadı...şimdi...:72:
|
ben galatasarylı olmakla gurur duyuyorum.herkes aynı takımı tutacak diye bir şey yok.
|
bende aynı takımı tutalım demedim ki
sadece ortak hobilerimizi söledim o kadar istediğin takımı tutarsın |
Alıntı:
|
sea star yaptınmı turkcell wap ayarlarını...
|
yaptım da msn de sorun var
|
Sebnem Ferah- Bu Ask Fazla Sana
|
|
|
şiirler güzelmiş
|
|
size ii geceler ben uyuyacam artık vede ii forumlar
ara sıra benim sayfaya da beklerim çay falan içeriz açtım sayfayı ne gelen var nede yazan öle boş boş duruyo... :72: |
sanada ii geceler valla bende birazdan çıkıcam uğrarız senin sayfayada bi çayını içeriz
|
slm
|
selam ne haber ne yapıyorsun
|
iilik valla seni sormalı senden ne haber nası gidiyo dersler
|
dersler ii gidiyo benden de iilik
|
bu gece pek tadın yok gibi
|
hastayım ya ondan fazla tadım yok :65:
|
hımm geçmiş olsun
|
tşk ederim
|
bi çay yapayım yada çorba belki ii gelir ister misin ? :78:
|
çorba istemem çay olabilir :70:
|
:11:
ben yatıyom artık, sanada ii geceler inşallah yarına bişeyin kalmaz |
ya siz ne kadar erken yatıyorsunuz ama ben çay yapmasam da gönderrrim:caylar: :25: ii gweceler
|
erken mi saate baksana bi , çay içinde teşekkürler çok kibarsın :106:
|
23.45 daha saat geç değil bi şey değil çay için
|
içelim birer çay diyosun
|
valla bana ikram edilmediği için içmiyorum
|
istediğin çay olsun yaa tüm bardaklar dolsun
:caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: |
toplasan iki kişiyiz bir sürü çaya gerek yok gelen olursa çay veririz soğumasınlar:11:
|
:11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:53 . |