![]() |
arkadaşlar meraba sitenize yeni üye oldum.Nişanlım kısa dönem er olarak "Van askeri hastanesi baştabibliğinde" göreve başlıcak Allahın iziniyle pazar günüde teslim olucak.Acaba nasıl bir yer bilgi verebilirmisiniz? Yeri nerde Van merkezdemi?
Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden çok tşkler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
umarım acemilikten sonrada onun için hayırlısı ne ise o olur... |
Merhabalar,
Benim de nisanlim bugun Van a gitti. Kisa donem jandarma olarak vatani gorevini yapacak. Basta cok korkmustuk. Bu sitede yazilanlari okuyunca icimiz rahatladi. Allah hepsini korusun... |
Alıntı:
|
il jandarma komutanliginda yapiyor. seninki?
|
Alıntı:
|
Allah hepsine kolaylik versin cnm.
|
amiN amin... Allah sağ-saLim size ve ana-babalarına kavustursuN inş...
|
Amin inş.askerlerinizden dualarınızı eksik etmeyin o dualar onları orda korucak...
Tabii hem kendi askerlerimiz hemde bütün askerlerimiz için dua ediyoruz. |
ya benm abimde van özalpe düştü usta birliğini orada yapıcak çok korkuyoruz orayla ilgili bi fikri olan varmı:(
|
Özalp Vana 60 km uzaklıkta güzel bir ilçedir. Olaylardan uzak bi yer merak etme ;)
|
çOK amA Çok Tşk EDEriM <AllA onU annEMlE BanA BağIŞLasIn:(
|
aminnnn..
|
tekrar TşK EDerİm aMa bİŞeY DahA SoRMak İstİyoRUm sİzidE YorUYoRUm aMa ANNemLErdE MerAK edİo:( hERhANgi BiR OpEraSYonA GiDİylARmI ÇatIşmA FalAN giBi :(
|
Alıntı:
ozalp vana yakın cok sakin bir ilcemiz ordaki brilikler operasyona cıkmıyorlar diye biliyorum kormanızı gerektirecek bi durum yok rahat askerlik yapagaından emin olabilirsinz.;) simdiden hayırlı teskereler.. |
inŞallAH.çOK tŞk edERiM Çok sAĞolUN.
|
Alıntı:
|
amin:( bütün asker ailelerine aynı sabrı versin rabbim iyi akşamlar.
|
Alıntı:
|
İyi akşamlar
Benim kuzenimde van başkale albayrak E tipi askeri gazinosunda askerlik yapacak. Van olduğunu duyunca hepimiz tedirgin olduk. Bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
İyi Aksamlar, sitemize hosgeldiniz.. Albayrak ı biliyorumda e tipi askeri gazino varmı orda bilmiyorum.. askerligi guzeldir eve zengin doner..;) korkmanızı gerektirecek bir durum yok.. simdiden hayırlı teskereler.. |
Senin korkun heralde Terör !! SAna bildiğim kadar bilgi verem.
1.Van'da Terör Güneydoğu'daki kadar yok. 2.Sadece bazen eylemler oluyor işte cam filan çevereye zarar verioylarki onlarada polis müdahele ediyor. 3.Terör dışında Van NumberVan diyim ben :D 4.Yani korkma öyle çatışma filan çoook nadir olr. |
merhaba.. erkek arkadaşımda usta birliğinde van / çaldıran a gidicek .. nası bir yerdir terör varmı ??bilgilendirirseniz sevinirim..
|
kimsenin bilgisi yok mu ???
|
dışardan bakıltığı zaman van veya güney doğu diyelim çok farklı algılanıyor olsa gerek batı insanları piskolojik olarak doğunun tam bir terör kim vurdu kim kaldı düşünüyor halbuku öyle dıştan bakıldığı gibi değildir.adı üstünde askerlik vanıda zor edirneside zordur hiç çatışmasız askerlik olurmu insan o zevki yaşıyacakki askerliğin ne olduğunu bilsin o yüzden yok çaldıran,başkale,hakkari,erdiş,vs bunları sormanıza gerek yoktur...
|
yha selamlar ..herkese ...arkadslar bend ecok mrk edıyyorum..bu vanı anlatıcak bır yok mu ..ozellıkle ..ıl merkez jand.komutanlıgını ....:46:
|
Alıntı:
|
merhaba bende birşey sormak istiyorum mümkümkünse benimde kardeşim 12 sinde teslim oldu kısa dönem yapacak şuan da van 6.hudut alayında nasıl bir yer orası acaba bilginiz varmı?
|
içiniz rahat olsun yeri çok güzel.. hatta yerinizde olsam hiç gelme derim.:)
|
selamlar benim esim de van baskale gelenler koyune dustu nasıl bi yerdir nelere ihtiyacı olur ve guvenlımıdır sanırım hudut karakoluymus benı de bılgılendırirseniz cok sevinirim
|
Merhabalar arkadaşlar, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederiz.
Benim de abim Van Merkez'e düştü ve hakkında hiçbir şey bilmiyoruz, herkes gibi tedirginiz. Yazılarınızı okuduk ve çok rahatladık. Fakat ben bir şey daha sormak istiyorum, Mehmetçik Dershaneleri hakkında bilginiz var mı ? Abim görevini orda yapacak, Merkez İl Jandarma Komutanlığında. Dağıtım olacağı zaman nerelere gidebilir, nerelerde Mehmetçik Dershaneleri var bilginiz varsa paylaşırsanız çok seviniriz. Şimdiden çok teşekkürler. |
mesajımı okuyan olmadı mı ? :confused:
|
van saray hakkında bilgilendirir misiniz beni? meraktan çatlıcam sevgilim oraya gitti nasıl bir yerdir terör açısından? lütfeeennn.
|
lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:35 . |