Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Vanla İlgili Bilgiler ve Düşünceleriniz (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Van'da Asker Olmak!!! (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=14929)

TnrMk 11/12/08 19:36

arkadaşlar meraba sitenize yeni üye oldum.Nişanlım kısa dönem er olarak "Van askeri hastanesi baştabibliğinde" göreve başlıcak Allahın iziniyle pazar günüde teslim olucak.Acaba nasıl bir yer bilgi verebilirmisiniz? Yeri nerde Van merkezdemi?
Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden çok tşkler.

ZyreC 12/12/08 15:08

Alıntı:

serkangsk´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 251256)
Herkese iyi geceler..
Bende Allahın izniyle pazartesi günü vana geliyorum ve Van Asayiş Jandarma Komutanlığına teslim oluyorum.
Ama merak ettiğim şey bazı arkadaşlara Van İl Jandarma Komutanlığı benim gibi bazılarınada Van Asayiş Jandarma Komutanlığı çıkmış..
Bunlar sanırım ayrı yerler ama birbirine uzakmı benim gideceğim yere nasıl gidilir uçaktan indiğim zaman şehir merkezi çokmu uzak kalır nerde yemek yenilir vs.. tarzı bi yönlendirme yapabilirseniz çok sevinirim..
şimdiden teşekkürler... ;)

Arkadaşım öncelikle şimdiden hayırlı teskereler. Van İl Jandarma Komutanlığıyla Asayiş komutanlığı merkezde. Ama 1 ay eğitimden sonra dağıtıma gönderileceksiniz. Van dışı olmyacak dağıtım yerleriniz. İl merkez ve ilçelere gönderileceksiniz. Van merkezde barınma, ulaşım ve yemek sorun olmaz. Havaalanı şehir merkezine yaklaşık 10 km uzaklıkta. Taksi, halk otobüsü gibi araçlara binip şehir merkezine gelebilirsin.

ZyreC 12/12/08 15:11

Alıntı:

TnrMk´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 251299)
arkadaşlar meraba sitenize yeni üye oldum.Nişanlım kısa dönem er olarak "Van askeri hastanesi baştabibliğinde" göreve başlıcak Allahın iziniyle pazar günüde teslim olucak.Acaba nasıl bir yer bilgi verebilirmisiniz? Yeri nerde Van merkezdemi?
Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden çok tşkler.

Van Askeri Hastanesi şehir merkezinde. İskelece Caddesi üzerindedir. Ulaşımı kolay. Rahat bi askerlik geçireceğine emin olabilirsiniz. Van merkez çok güzel ve yaşanacak bir yerdir. Nişanlınızında şehri tanıdıktan sonra aynı şeyi söyleyeceğine emin olabilirsiniz ;)

TnrMk 12/12/08 18:45

Alıntı:

ZyreC´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 251465)
Van Askeri Hastanesi şehir merkezinde. İskelece Caddesi üzerindedir. Ulaşımı kolay. Rahat bi askerlik geçireceğine emin olabilirsiniz. Van merkez çok güzel ve yaşanacak bir yerdir. Nişanlınızında şehri tanıdıktan sonra aynı şeyi söyleyeceğine emin olabilirsiniz ;)

verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederiz nişanlımada okudum içimiz dahada rahatladı çok saolun...Son bişey daha sormak istiyorum peki van askeri hastanesi başhekimlik binasıda aynı yerdemi? birde hastanede görevli olan askerlerin kalacakları yerlerde hastaneye yakınmı yani merkezdemi?

bi tanecik 13/12/08 12:33

Alıntı:

serkangsk´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 251256)
Herkese iyi geceler..
Bende Allahın izniyle pazartesi günü vana geliyorum ve Van Asayiş Jandarma Komutanlığına teslim oluyorum.
Ama merak ettiğim şey bazı arkadaşlara Van İl Jandarma Komutanlığı benim gibi bazılarınada Van Asayiş Jandarma Komutanlığı çıkmış..
Bunlar sanırım ayrı yerler ama birbirine uzakmı benim gideceğim yere nasıl gidilir uçaktan indiğim zaman şehir merkezi çokmu uzak kalır nerde yemek yenilir vs.. tarzı bi yönlendirme yapabilirseniz çok sevinirim..
şimdiden teşekkürler... ;)

Arkadaşım öncelikle hayırlı teskereler diliyorum...İlk başta havaalanına ayak basar basmaz karşında inzibatları göreceksin,gideceğin yere seni güvenlik açısından onlar götürüyor...Kardeşimi annem ve babamla gittiği için onlar götürmedi.(Babam inzibatların kendilerini uzun uğraşlar sonucu bıraktıklarını sölemişti.Bayağı bir dil dökmüşler...tabi ki herşey güvenliğiniz için...)Anlıcağın tek gidiyorsan onlara emanetsin...Allah yardımcın olsun.

ZyreC 13/12/08 14:24

Alıntı:

TnrMk´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 251500)
verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederiz nişanlımada okudum içimiz dahada rahatladı çok saolun...Son bişey daha sormak istiyorum peki van askeri hastanesi başhekimlik binasıda aynı yerdemi? birde hastanede görevli olan askerlerin kalacakları yerlerde hastaneye yakınmı yani merkezdemi?

Askeri hastanenin içi hakkında fazla bilgim yok ama Van'da askeri hastane 1 tane ve başka yerde binası yok. Görevli askerlerde orada kalıyor diye biliyorum. Zaten görevli personel görev yerlerinden çok uzakta kalacaklarını zannetmem. İçiniz raah

ZyreC 13/12/08 14:24

Alıntı:

TnrMk´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 251500)

Askeri hastanenin içi hakkında fazla bilgim yok ama Van'da askeri hastane 1 tane ve başka yerde binası yok. Görevli askerlerde orada kalıyor diye biliyorum. Zaten görevli personel görev yerlerinden çok uzakta kalacaklarını zannetmem. İçiniz rahat olsun ;)

TnrMk 13/12/08 22:34

Alıntı:

ZyreC´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 251637)
Askeri hastanenin içi hakkında fazla bilgim yok ama Van'da askeri hastane 1 tane ve başka yerde binası yok. Görevli askerlerde orada kalıyor diye biliyorum. Zaten görevli personel görev yerlerinden çok uzakta kalacaklarını zannetmem. İçiniz rahat olsun ;)

Çok tşk ederim ilginize bugün yolladım sevdiğimi gitti canımın yarısı Van'a :(
umarım acemilikten sonrada onun için hayırlısı ne ise o olur...

mamit 14/12/08 14:26

Merhabalar,

Benim de nisanlim bugun Van a gitti. Kisa donem jandarma olarak vatani gorevini yapacak. Basta cok korkmustuk. Bu sitede yazilanlari okuyunca icimiz rahatladi.
Allah hepsini korusun...

TnrMk 14/12/08 18:11

Alıntı:

mamit´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 251783)
Merhabalar,

Benim de nisanlim bugun Van a gitti. Kisa donem jandarma olarak vatani gorevini yapacak. Basta cok korkmustuk. Bu sitede yazilanlari okuyunca icimiz rahatladi.
Allah hepsini korusun...

canım senin nişanlın Van'ın neresinde yapıyor askerliğini? belki beraberdirler benim nişanlımda jandarma çünkü

mamit 14/12/08 19:02

il jandarma komutanliginda yapiyor. seninki?

TnrMk 14/12/08 21:23

Alıntı:

mamit´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 251823)
il jandarma komutanliginda yapiyor. seninki?

benimki van askeri hastanesinde..

mamit 15/12/08 20:22

Allah hepsine kolaylik versin cnm.

LastDesiqner 15/12/08 20:41

amiN amin... Allah sağ-saLim size ve ana-babalarına kavustursuN inş...

TnrMk 15/12/08 23:21

Amin inş.askerlerinizden dualarınızı eksik etmeyin o dualar onları orda korucak...
Tabii hem kendi askerlerimiz hemde bütün askerlerimiz için dua ediyoruz.

queen_tğba 27/01/09 12:20

ya benm abimde van özalpe düştü usta birliğini orada yapıcak çok korkuyoruz orayla ilgili bi fikri olan varmı:(

ZyreC 27/01/09 13:07

Özalp Vana 60 km uzaklıkta güzel bir ilçedir. Olaylardan uzak bi yer merak etme ;)

queen_tğba 27/01/09 17:40

çOK amA Çok Tşk EDEriM <AllA onU annEMlE BanA BağIŞLasIn:(

{ZeRGuWaN} 27/01/09 18:32

aminnnn..

queen_tğba 27/01/09 22:02

tekrar TşK EDerİm aMa bİŞeY DahA SoRMak İstİyoRUm sİzidE YorUYoRUm aMa ANNemLErdE MerAK edİo:( hERhANgi BiR OpEraSYonA GiDİylARmI ÇatIşmA FalAN giBi :(

{ZeRGuWaN} 27/01/09 22:11

Alıntı:

queen_tğba´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 258042)
tekrar TşK EDerİm aMa bİŞeY DahA SoRMak İstİyoRUm sİzidE YorUYoRUm aMa ANNemLErdE MerAK edİo:( hERhANgi BiR OpEraSYonA GiDİylARmI ÇatIşmA FalAN giBi :(

ozalp vana yakın cok sakin bir ilcemiz ordaki brilikler operasyona cıkmıyorlar diye biliyorum kormanızı gerektirecek bi durum yok rahat askerlik yapagaından emin olabilirsinz.;)
simdiden hayırlı teskereler..

queen_tğba 27/01/09 22:18

inŞallAH.çOK tŞk edERiM Çok sAĞolUN.

{ZeRGuWaN} 27/01/09 22:21

Alıntı:

queen_tğba´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 258046)
inŞallAH.çOK tŞk edERiM Çok sAĞolUN.

biz tsk ederiz allah yardımıcısı , sizede sabırlar versin..

queen_tğba 27/01/09 22:26

amin:( bütün asker ailelerine aynı sabrı versin rabbim iyi akşamlar.

{ZeRGuWaN} 27/01/09 22:45

Alıntı:

queen_tğba´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 258049)
amin:( bütün asker ailelerine aynı sabrı versin rabbim iyi akşamlar.

Aminn.. iyi aksamlar..

melis58 07/02/09 23:11

İyi akşamlar
Benim kuzenimde van başkale albayrak E tipi askeri gazinosunda askerlik yapacak. Van olduğunu duyunca hepimiz tedirgin olduk. Bilgisi olan var mı?
Şimdiden teşekkürler.

{ZeRGuWaN} 08/02/09 00:00

Alıntı:

melis58´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 259778)
İyi akşamlar
Benim kuzenimde van başkale albayrak E tipi askeri gazinosunda askerlik yapacak. Van olduğunu duyunca hepimiz tedirgin olduk. Bilgisi olan var mı?
Şimdiden teşekkürler.

İyi Aksamlar, sitemize hosgeldiniz..
Albayrak ı biliyorumda e tipi askeri gazino varmı orda bilmiyorum.. askerligi guzeldir eve zengin doner..;) korkmanızı gerektirecek bir durum yok.. simdiden hayırlı teskereler..

CarismaLord 14/02/09 03:33

Senin korkun heralde Terör !! SAna bildiğim kadar bilgi verem.
1.Van'da Terör Güneydoğu'daki kadar yok.
2.Sadece bazen eylemler oluyor işte cam filan çevereye zarar verioylarki onlarada polis müdahele ediyor.
3.Terör dışında Van NumberVan diyim ben :D
4.Yani korkma öyle çatışma filan çoook nadir olr.

tazmania 21/03/09 16:39

merhaba.. erkek arkadaşımda usta birliğinde van / çaldıran a gidicek .. nası bir yerdir terör varmı ??bilgilendirirseniz sevinirim..

tazmania 03/04/09 10:01

kimsenin bilgisi yok mu ???

tewa 03/04/09 13:17

dışardan bakıltığı zaman van veya güney doğu diyelim çok farklı algılanıyor olsa gerek batı insanları piskolojik olarak doğunun tam bir terör kim vurdu kim kaldı düşünüyor halbuku öyle dıştan bakıldığı gibi değildir.adı üstünde askerlik vanıda zor edirneside zordur hiç çatışmasız askerlik olurmu insan o zevki yaşıyacakki askerliğin ne olduğunu bilsin o yüzden yok çaldıran,başkale,hakkari,erdiş,vs bunları sormanıza gerek yoktur...

duygunejat 16/05/09 21:35

yha selamlar ..herkese ...arkadslar bend ecok mrk edıyyorum..bu vanı anlatıcak bır yok mu ..ozellıkle ..ıl merkez jand.komutanlıgını ....:46:

{ZeRGuWaN} 18/05/09 01:44

Alıntı:

duygunejat´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 267489)
yha selamlar ..herkese ...arkadslar bend ecok mrk edıyyorum..bu vanı anlatıcak bır yok mu ..ozellıkle ..ıl merkez jand.komutanlıgını ....:46:

forumu biraz dolasarak van hakkında yeterince bilgiye sahip olabilrsin. ayrıca van il jandarma komutanlıgı hakkındada bilgi sahibi olabilirsin..

almerya 15/08/09 11:44

merhaba bende birşey sormak istiyorum mümkümkünse benimde kardeşim 12 sinde teslim oldu kısa dönem yapacak şuan da van 6.hudut alayında nasıl bir yer orası acaba bilginiz varmı?

Satan22 27/08/09 12:48

içiniz rahat olsun yeri çok güzel.. hatta yerinizde olsam hiç gelme derim.:)

jadore 27/08/09 17:16

selamlar benim esim de van baskale gelenler koyune dustu nasıl bi yerdir nelere ihtiyacı olur ve guvenlımıdır sanırım hudut karakoluymus benı de bılgılendırirseniz cok sevinirim

meyan 27/08/09 19:05

Merhabalar arkadaşlar, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederiz.
Benim de abim Van Merkez'e düştü ve hakkında hiçbir şey bilmiyoruz, herkes gibi tedirginiz. Yazılarınızı okuduk ve çok rahatladık. Fakat ben bir şey daha sormak istiyorum, Mehmetçik Dershaneleri hakkında bilginiz var mı ? Abim görevini orda yapacak, Merkez İl Jandarma Komutanlığında. Dağıtım olacağı zaman nerelere gidebilir, nerelerde Mehmetçik Dershaneleri var bilginiz varsa paylaşırsanız çok seviniriz. Şimdiden çok teşekkürler.

meyan 31/08/09 10:54

mesajımı okuyan olmadı mı ? :confused:

karamsar 02/09/09 13:40

van saray hakkında bilgilendirir misiniz beni? meraktan çatlıcam sevgilim oraya gitti nasıl bir yerdir terör açısından? lütfeeennn.

karamsar 02/09/09 22:01

lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:35 .