![]() |
tadı gercktn gusel nerde yaptrdın:11:
|
:11::11:söleemmemmmmmmm
|
ole olsun ben senden esirgio muyum hiç :79:
|
:18:üzgünnüm gizemcimm....söleseemm heeeçç olur muu..bunu forumdakiler için özel yaptırdımm vallaha....sır sır...:11::11::11:
|
Sizin alınız al inandım
Morunuz mor inandım Tanrınız büyük amenna Şiiriniz adamakıllı şiir Dumanı da caba Dumanı da caba Dumanı da caba Dumanı da caba Bütün ağaçlarla uyuşmuşum Kalabalık ha olmuş ha olmamış Sokaklarda yitirmiş cebimde bulmuşum Ama sokaklar şöyleymiş Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş Aşkım da değişebilir gerçeklerim de Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı Yan gelmişim diz boyu sulara Hepinize iyi niyetle gülümsüyorum Hiçbirinizle döğüşemem Siz ne derseniz deyiniz Benim bir gizli bildiğim var Sizin alınız al inandım Morunuz mor inandım Ben tam kendime göre Ben tam dünyaya göre Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız Sokaklar şöyleymiş Ağaçlar böyleymiş... sezen aksunun eski bi şarkısı..:1::2: |
:174: dığ dığ dığ eyi akşamlar girebilirmiyim..:72:
|
waayy sen hoşgelmişşsennnn....valla çayda yenii bittiii...:11::11:
|
bişey olmas yaw.. bizde biraz oturur gideriz..:72: hele ordan zahmet olmassa bi bardak su verebilirmisin..:72::11: öle ben kendime geldim dedim biraz dedikodu yapalım.:72: ay kıs bende bir gelin var düşmanıma bile dilemem..:72: dili üç metre gezişi erzincan depremi..:72::11:
|
:11::11::11:[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]öle bi bardak olur mu.al bol bol iç..halis mulis tekir su..:11:
|
:11::11:kaçıomm beennn.kapatıomm dükkanımıı..:72::11:
|
:72::11: bitane daha getirseydin yaw..:72: bu doyurmazki beni..:72::11:
tamam sen git ben kapatırım aklın buralarda kalmasın.:72::11: eyi geceler.. |
helin geçmiş olsun.hastasın herhal.yoksa gewrçek halin mi böyle?
|
:20::20:anlamadımm yaa....:20:
|
avatarında yeşil bişey varda.hasta mısın diye soruyom.bunda anlamayacak ne var?yoksa hasta değilsinde gerçekten mi yeşilsin?
|
:11::11:anladıımmm...
|
:11:
|
:11::11::11:aliosman ne gıcıksıın sen yawwwwww...:72:
|
Akşamlar böyle biter
Hep böyle dertli biter Evli evine gider Kuşlar yuvaya döner Bir de sen gitme Bir de sen gitme içimden Yaralıyım ben Giden bu yolculardan En çok ben şanssızım Ne kadar çok yaşadıysam O kadar çok yalnızım Biraz da sen ağla Ölürken bile hasretim sana Bir tek sen anla ahmet kayadan birde sen gitme....:85: :85: |
bi gelip uğriiim dedimm...:11: bayağı boş bıraktım...kimsede gelmemiş yaw..:65:
|
aaaa ne demek dostum sen iste ben gelirim gel çay içelim :72:
:caylar: :caylar: buyur çayın |
iiiki geldin cnm yaw..:85: böle karşılıklı çayda ii gidio valla..saol..:46:
|
bi çayda bize verin.. yaw... dilim damağım kurudu... :11: :11:
|
:caylar: :caylar: buyur bekir..:11: bi çayda senle içek...
|
eyw...saol... da bu buz gibi yaw... :11: :11: jiyana söliicem...alma sen bu helini... bişeyden anlamıo...daa çay yapmasını bilmioo :72:
|
soğumuş mu yaw..dur sen bekle ben demliiim şöle yeni bi tane..:11: bu arada jiyan kim yaw...tanımıom benn...:85: :72:
|
vay... o zmn..sana güllüden unuttum işte parçasını şiddetle tavsiye ediyorumm... :11: hade bekliormm..çayımı...şöle demli olsun ha...
|
:caylar: :caylar: buyur ikimizede böle tavşan kanı çay..:72: en kısa zamnda dinlicem o şarkıyı..:11:
|
yollim mi? :11: yaw seni bayar...sende rockersın... açmaz seni... linkin parktan unutursun diye parçasını tavsiye ediyorum :11: :72:
|
ha ayrıca aferin çayını beğendim.... ellerine sağlık... :11:
|
yolla valla..:Dyaw ben rocker deilim yaw...arabeskte dinlerim gerektiğinde..:11::11:
|
afiyet bal şeker olsunn..:85: :72: öğrenmişim çay yapmasını dime..:11:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yaw bardağım boşaldı... sen bide soruosun dolduriim mi? diee!! ayıp ayıp:11: :11: içip içmeeceğime ben karar veririm... sen ne biçim vanlısın :72:
|
yaw utandırdın şimdi benii..:72: tmm doldurcam şimdi dur bekle..:11:
|
:caylar: buyur çayın...:72:
|
ewy... bi daa sorma... tmm mı? :11: :72:
|
:79: tmm sormm....:72: baska bi emrinn arzunn varsa burdayımm sölee..:72:
|
est... yeter... çok çalıştın sen... :11: :72:
|
saol yaw harbiden çalıştım baya:85: :72: