![]() |
yok böle ii çarpılmadmm daha
|
:11: bu carpilmamis halin mi:11:
way be alllah korusun o zaman carpilmis halini dusunemiom:11::11: cnm kankim bnm:85: |
olurmu yaw cnm kankim arkideş arkideşn aynasıdrr git bi aynaya bakk öle karar wer :D:74::150::150:
|
ee cnm uzum uzume baka baka karariyoo:150: naparsinnn :69:hayat:
|
:85:işte bzz:D hep bölemi olcaz yaw itiraf ediom ama bne seni çoqqq sewiom cnm kankim bugün senii çoqqq özledmmm :D
!!!!_GS_!!!! san ihtiyacımmm war kendine ii bak bi daha hastalanma |
selamm :D gelebırmıyım
|
:65: tamam ya gıderım bb
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tabiki gelebilrrsn h.g. :D |
Bugünüm yarın olsa, ya da hep yeni baştan
Yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan Geriye ne kalırdı yaşananları atsan Seni bir daha yaşamak isterim aslında |
beni al kucağına,elini belime sar.
Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar. Beni al kucağına,elini belime sar. Beni almadığın an ölürüm beni al. |
!!p!NhAn!_çoqqda UmRumdA!!
hayat boş elde var sıfır hiç bişey yok yine yalnızım
birtek ben varım etrafımda hiç kimse yokki başka oysa alışmıştım sana görmeye hergün seni başka başka nerdesin bilmiyorum ve seni hiiiç özlemiyorum bugünb uzaksın bana çokta umrumda ağlıyorum sanma sakın ha üzülme benim adıma bu daha fazla koyar bana yoldan geçen herkesin aklına takılırsın ah bi sana baksa başka ne istersinki sen bundan daha fazla ve evet hoşsun güzelsin ama sadece bunlar yetmezki bana nerdesin bilmiyorum ama seni hiç istemiyorum bugün uzaksın bana çokta umrumda ağlıyorum sanma sakın ha üzülme benim adıma bu daha fazla koyar bana |
içimden geldi sözler süper.....:1:
|
öle sailr :20:
|
Kaçalım Mı
Yine gönlüm hazanlarda değmen Senin olsam başka şey istemem Bu kadar beklemeye değer misin Kaçalım mı sevdiğim aşkı vuracaklar yine Canım iste onuda vereyim yerine Bak yine ne hallere koydun beni Çektiğim acılarda yetmedi mi Sana sorsam sesin bile çıkmaz Kaçalım mı sevdiğim aşkı vuracaklar yine Canım iste onuda vereyim yerine |
vaayy yasak kalkmış görünüo:Dyoksa ödev mi yapıon:11:
|
şarkılar için de ayrıca tşk
|
ewt cnm ne yazkk ki arada giriom :D uff şu edb. ödewleri bitsnnde bişi istemiom:D
|
beyza konu açmış eğitim bölümüne gördün mü?ordan al istersen
|
hmm gördümde çoqqq uzun bana bide kitap özeti lazım:72:
|
kaç tane?ben de fazladan var bilion:11:
|
6 tane:72:
|
eyvallah:)yarın getiririm istersen:P:D
|
sen bi dönem hatta iki dönem boyunca n'aptın???????????????:D:D:D:D:
|
saol cnm da bne eskiden okuduklarıma bakıom :D ama sen yine de getrr çoqq iiolur
|
okey;)sen istersin de ben getirmem mi:) ben kaçtım seni çooookkk öptüm:)kib yarın görüşürük canım eminim ilk gideceğimiz yer iki haftadır olduğu gibi wc olacak:11:senin saçların için hep:D
|
:91::91::174:
|
HAYIRLI OLSUN CANIM...YA KIYAMAM SANA GÜSELL KİSS...ÜZME TATLI CANINI...UNUTMA HER ZAMAN YANINDAYIM...
|
yalansa yalan de:D:D
|
neşşla dövmedim tod'u valla:Döle bi yorum yazmış sanki kıza n'apmışım:D
|
Alıntı:
|
KİM ÖLE Bİ YORUM YAPMIŞ?????????
|
YA ANGEL NİYE DÖVÜYO SENİ?
|
nesse ben bu sefer sahiden çıktım..neşlam seni de tod seni de çookk öptüm yarın görüşrük....her zamanki yerde.....:D:D:11:
|
Alıntı:
|
YA KIZDIRMA KIZI ZATEN YETERİ KADAR ADI ÇIKTI:72:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sende alttan laff sokma:150::85: |
Masum Değiliz
Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer her gece. Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna. Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan... Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış. Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan. İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır. Eller günahkar. Diller günahkar. Bir çağ yangını bu bütün... Dünya günahkar. Eller günahkar. Diller günahkar. Bir çağ yangını bu bütün... Dünya günahkar. Masum değiliz hiç birimiz. Masum değiliz hiç birimiz. Eller günahkar. Diller günahkar. Bir çağ yangını bu bütün... Dünya günahkar. Eller günahkar. Diller günahkar. Bir çağ yangını bu bütün... Dünya günahkar. Masum değiliz hiç birimiz. Masum değiliz hiç birimiz |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:32 . |