![]() |
mahsun hayırdır neye gülüyon.bizde bilelimde gülelim. İlk defa duyduysan bir araştır istersen.
|
sertac.. haklı sanırım ..kaleler şehri olduğunu bende duymuştum ..
|
Bir kaç çalışmada benden. devam edecek...
MuHEmAr Logo 1 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MuHEmAr Logo 2 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MuHEmAr Logo 3 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MuHEmAr Logo 4 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MuHEmAr Logo 5 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
eh idare eder işte :46: iyi güzel eline sağlık
|
beğenmene sevindim sertaç.
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] resim deneme 3 |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Güzel çalışmalar...
|
faruk rakip oldun hee eline sağlık:46:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
güzel kardeşim bari bunları söyleceğine sen de yap istersen. ister deneme ister gerçek farketmez emek sarfediyoruz sonuçta.......selametle
|
Alıntı:
|
Ellerine sağlık kardeşim bunlar denememi bunlar
|
Arkadaşlar daha fazla uzatmayın lütfen.. saygı ve sevgi çerçevesinde herşey olsun.. İkinizde büyük emekler vermişsiniz sağolun ama bu şekilde bir yere varamayız.. Lütfen.. :1:
|
tşk ederim dostum
|
dur satan karışma kavga edecez. kimse ayırmasın. hadi gel sertac bak teke tek ha :D
Şaka şaka. Walla tabi bende şaka yapıyorum. sertac kardeşimdir. Sonuçta aynı ortamdayız. İtişme ve kalkışmalarımız olacak tabi de aşmamak suretiyle. sertac kardeşim walla takilmak amaciyla uğraşıyorum. Kırdıysam veya üzdüysem affola. Selam ve dua ile.. :1: |
yok be darılması vur kır dök yık.yine iyilik yaparım gardaşım.dert etme SElam ve Dua ile
|
Sevindim arkadaşlar... Sonuçta burası bir forum sitesi belki aynı ortamda olabilirsiniz ama bi başkası bilemezki.. bu şekilde görümmesi güzel olmuyo o yüzden arkadaşlar.. yanlış anlaşılma olmuştur dediğin gibi.. çalışmalara devam arkadaşlar.. Bende uğraşıyorum bitsin atıcam.. :11:
|
Eywallah dostum.
|
:1:
|
Alıntı:
|
hemen kapsamın alanına çık gözüm görmesin seni :46:
|
yaa maşallah ne güzel çalışmalar onlar öle valla çok iyi yapmışsınız ..
bende bilsem keşke bende katkıda bulunurum valla. |
Bu da benden olsun
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bakalım beğenecekmisiniz? :85: |
emeğine sağlık semazen. güzel olmuşta ama ilk msjda gösterilen resmin üstüne yerleştirilmesi lazım.. :1:
|
:1: ellerine sağlık. keşke bizim zemine yapsaydın
|
Bizim zeminde çok sırıtıyor, bu baya koyu bir banner, zemin çok açık ama bakalım uydurmaya çalışacam
|
:1:
|
çalışmalar güzel elleriniz dert görmesin VAN İÇİN ELELE........:4:
|
yazı tipini uydurabilirsin. :1:
|
Ellerine sağlık güzel olmuş..........devamını dileriz.
|
|
güzel. ellerine sağlık...
|
herkesin ellerine sağlık güzel işler çıkmış...
|
Keşke bende yapmasını bilseydim :11: yaw nede güzel yapmışsınız böle.. emeğinize sağlık..
|
Biraz daha ilgi olursa çok daha güzel olacak inş.
|
acelemiz yok. çalışmalar oldukça yayınlanır burda :1:
|
çalışmalara devam arkadaşlar.......Allah kolaylık versin
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir banner daha, bakalım bunu beğenecekmisiniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:32 . |