![]() |
akustikçi who are you? ı dont know you...
|
:2: ben van mpal'de okuyorum sayısal lise 2 deyim esmeri çok severim tunayada selamlar:2:
|
bizde bu sene bitirdik okulu... adını sölersen tunayla görüştüğünde selamını söylerim :D ...
|
hello hackoogle how are you? my school:van milli piyango anatolian higt school I love esmer .ok. you know me now
|
adımı söylemesem ama esmer ablaya cikinden selam söyleyin
|
görürsem söylerim :D ...
|
tşk alosar
|
ne demek... :)
|
yaw y10 mu e10 mu..:D merak ettim senii...
|
wle baba wazgeçin adam söylemek istemior işte :D :D sen bana söle kim oldugunu :D
|
Alıntı:
hi . l'v fine .. but l dont under stand love topics...:18: nice to meet you but if you say your name its going to gooder than ... ok ... bu arada a.slm tunaya selamlarını sölerim...:85: |
guzelmiş oklunuz emeğine sağlık tşkler
|
dayımın zamanında da müdürmüş desenize daimi ve efsane müdür die:11:
|
çok eskilerden
merhaba arkadaşlar daha forumdan okuduğum kadarı ile okul müdürünüz nedim hoca dan bıkmışsınız. valla o sizleri mezun eder mezun olanları bidaha okutur gene orada kalır. :-) bizim okul 1985 kuruluşlu bende ikinci mezunlarındanım. gerçi pek mezun olamadık 89 da izmire transfer oldum. şu meşhur kanal d dki kavak yelleri dizisindeki 60. yıl anadolu lisesinden mezun oldum. ama eski adıyla vangölü anadolu lisesi benim ilk göz ağrım. şimdi sizlere yavan gelir bu muhabbet ama aradan geçen yıllar itibari ile insan duygusallaşıyor.
bilmiyorum bu foruma bizim dönemden takılan birileri varmı. henüz o lise yıllarını yaşayan genç arkadaşlara tavsiyem tadını çıkarın. nedim hocaya gelince benim zamanımda müdür yardımcısı idi. demek ki nedim hoca iskoçyalı gibi asla ölmez. eskiyiz ya laf uzadı da uzadı ama özlemişim eski okulu tabi bizim zamanımız da iskele idi okul. kiralık bir binada ama güzel be keşke gerii dönebilsek |
ha bu arada eskilerden arkadaşlar varsa görüşelim yahuu kimler yaşıyor kimler var van da kalanlar kim. dışarda olan kimler
|
benim ablamda van gölü anadolu lisesi eski mezunlarından..ama o hangi yıl bilmiorumm..
|
hoşgeldiniz diyelim ilk önce. ne güzel böyle eskileri görmek bizde aynı okuldan mezun sayılırız. Bu sene mezun oldum.
|
oda adam herkezi gömer ama ölmezz ben diim size
|
86 daki okul ile aynı dizayn yeni okulda. şu anki mevcut hocaların isimlerini alabilirmiyim
nedim cecim hariç :-) |
eger bu forumda 93 mezunu arkadaşlar ışık versin
|
ben biras yabancı kaldım galiba:79: amaben de olulu mu ösledim yaa
|
ne özlüyon bee ne war okulda mannak kardeşim:D
|
ne oldu yahu arkadaşlar çok hızlı bir forumdu ses seda kesildi
|
saol aliosman
|
Wayyyy benim kral okulum özlediiim valla :)
|
Alıntı:
|
zaten binayı özleyen kim :)
|
valla slında binalar özlenmez hiç bir zaman ama eski bina daha güzeldi
ama gençler dostluğunuz kıymtini iyi bilin |
abi hayırdır sendemi ordan mezunsun...
|
Alıntı:
|
evet satan22 bende o okuldan hatta nedim cecim hocanın ilk talebelerinden biriyim gerçi sadece 4 yılım geçti o zamanlar okul iskelede idi
|
cecim hoca yahuu adam resmen oraya kök salmış ilk vana geldiğimde görecem kendisini eskiden daha şişmandı şimdi incelmişşşşş
|
gerçektende nedim hoca kaç yıl oldu öğrencileri şimdi bizim hocalar
|
Alıntı:
|
:D
|
Arkadaşlar merhaba.Ben VAN hayranı bir öğretmenim 1997/2000 yılları arasında VANGÖLÜ ANADOLU LİSESİNDE rehber öğretmen olarak görev yaptım.Benimde müdürüm Nedim Cacim idi .okulumu öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimi çok sevmiştim orosı benim ilk göz ağrımdı.
Şuan o okulda öğrenci olan ve mjımı okuyan arkadaş olursa Müdür Beye ve o dönemden kalan öğretmen arkadaşlarıma selamımı söylerse sevinirim |
olur söylerim isminiz şermin mi bide soyadınızı öğrenirsem söylerim
|
Yusuf mjıma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Evet adım Şermin Dinç.Vangölü Anadolu Lisesi benim ilk görev yerim.
|
Yusuf sen kaça gidiyorsun.ben Milli Piyango Anadolu Lisesine 2002 senesinde ziyarete gelmiştim.daha öncede dediğim gibi Van hayranıyım ve kopamadım.Çok sevdiğim öğretmen arkadaşım Elif Ekinci (İng.Öğrt.)ile gelmiştimozaman Müdür yardımcıları Rüstem Bey ve Sevtap Çam vardı.Hala ordalarmı .hepsinide çok özledim yaa
|
müdür aynı müdür ama yardımcılar değişti nedim hocanın öğrencileri şimdi bizim öğretmenler belki tanırsınız dil bölümünden emine koltak, elife hoca, mikail hoca bide coğrafyacı davut hoca
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:32 . |