![]() |
Parmakların geldi aklıma, Ne ilginç değil mi sevgili? Gözlerin değil.. Ya da.. Ya da ne bileyim dudakların,kokun gelmedi de Sadece parmakların,parmakların sadece… Gecenin bir vaktindeyim şimdi, Zaman önemli mi? Karanlık, Zifiri karanlık sadece… Ve o karanlıkta aklıma gelen, Gözlerin değil… Evet sevgili, Baktın mı içimi eriten gözlerin değil de, Sadece ve sadece parmakların… İlginç, İlginç öyle değil mi? Saçlarımın uçlarında hissediyorum yarattığın ürpertiyi, Her dokunuşunda akıp giden zaman geliyor aklıma… Parmakların… Her dokunuşunda bana,yüreğimin titremesi… Offf… Özledim seni,bilemezsin sevgili.. Özlemim akıyor yanaklarımdan şimdi. Özledim, Özledim seni… Offf… Parmakların,parmakların geldi aklıma sevgili.. Parmakların… Ve… Her dokunuşunda bana yüreğimin titremesi… Utangaç bir çocuğun ardına saklanan ben, O utangaç çocuğun saçlarına dayanamayan sen… Ah sen.. Yüreğimi titreten… Gecenin bir vaktindeyim şimdi, Zaman önemli mi? Uyuyamıyorum işte, kapatamıyorum gözlerimi… Karanlık… Zifiri karanlıkta ağlıyor yüreğim sevgili.. Korkularım… Sensiz,çıkıyorlar bir bir… Ardı ardına… Acımasızca , kanatırcasına çıkıyorlar ortaya. Parmaklarını arıyorum korkularımın arasında… Parmaklarını… Saçlarıma dokunduğu anda yok eden korkularımı… Yüreğimi titreten belki, Belki gözlerimi kapatmamı sağlayan korkusuz, Mutlu eden beni… Utangaç çocuğun ortaya çıkmasını sağlayan, Ve.. O utangaç çocuğa sabaha kadar masallar anlatan… Parmakların sevdiğim, Parmakların geldi aklıma… Ne ilginç değil mi? Gözlerin değil.. Ya da… Ya da ne bileyim dudakların,kokun değil de Sadece parmakların, Parmakların geldi aklıma… Not:Karanlıkta kaldım çaresiz. Hadi, gel.. Gel sevgili. Su perisini anlat bana bu sefer… Karanlık dinmeden gel.. MERAL BILGIC |
Çekil Git Desem de Gitme "Ayrılık Sevdi Bizi, İçim Hüzün Denizi Çekil Git Desemde Gitme Sevdiğim En Güzel Derdim Sensin, Ölüm Seninle Gelsin Bende Git Desemde Gitme" "Sana Git Dediğim Yalan Yokluğun Bende Kalan Son Sözüm Budur Sakın Sakın Gitme" Çekil Git Artık Düşlerimden, Bıkıp Usanmadın mı Benden Artık ? Gözlerimden, Yüreğimden, İçimden, ...Ve Varolan Her Şeyimden, Git Artık.. Dokunma, Kirletirsin Beyazları, Konuşma, Tüketirsin Satırları, Mehtabı Bırak, Doğan Ayrılık, Çekil Git, Şafak Gelen Aralık... Kanıyorum Zaten, Uzak Dur Benden, Sebebin Olurum, Yakanın Olurum, Çekil Git Yolumdan, Ölümün Olurum, ...Ve Git Artık, Ne Olursun Git Benden Konuşma, Nefesini Al Benliğimden, Ben Soluğunu Kesmeden, Sus Demeden, Sus Ne Olur, Söylemeden, Git, Bir Daha Allah Aşkına, Hiç Dönmeden... Yıkıl Git Artık Hayallerimden, Kumdan Evlerin, Yıkıldı Artık, Taşlarımdan, Oyuncaklarımdan, Beynimden, ...Ve Yaşayan, Her Şeyimden, Git Artık Uzanma, Karaya Çalarsın Günlerimi, Söylenme, Devrik Tümcelerim Olursun, Ne Öznesini, Ne Yüklemini Kurtarabilirsin Çekil Git, Bırak, Bütün Düşüncelerimi... Yaralıyım Zaten, Şöyle Dur Gönlümden, Derdin Olurum, Korun Olurum, Çekil Git, Harın Değil, Külün Olurum, ...Ve Git Artık, Ne Olursun Git, Git Gözlerimden Kal Yerinde Öylece, Ses Etme, Mevsimler Solsun Senelerce, Mümkünse Çıkmasın, O İki Hece, Öldü de, Bitsin Bu İşkence... Ya da Bir Sonbahardı, Sarardı de, Düşen Her Bir Yaprakta, Uzaklaştı de, De ki, Gövdeden Dal Kırıldı, Kopan Candı, Yıkıldı de, Deki Öldü, Öldü de... Yaşamaz de, Olsun de, Deki Bitti, Bitti de... Kardı Yağdı, Yağmurdu Aktı, Sonra Toprağa Karıştı, Kurudu de, Soldu de... Ne Bileyim İşte, Kısaca Öldü de... ...Ve Çekil Git Artık, Gölge Etme, Alın Yazısı Gibi Görme, Değilim Birşeyin, Olmadım Hiçbir Şeyin, Çekil Git Artık, Ne Olur Çekil Git, Kötü Söyletme... Yaşamaz de, Olsun de, Deki Bitti, Bitti de... Kardı Yağdı, Yağmurdu Aktı, Kurudu de... Sonra Toprağa Karıştı, Soldu de... Ne Bileyim İşte, Kısaca Öldü de... Ne Dersen de... MURAT İNCE |
Şarkılarında Rüzgârgülü açık bırakmasan kapıları ben uzayıp gitmesem su istemese çiçekler ama sen su versen açık bırakmasam kapıları ben hiç değişmesem bir gün güneş alsa odam, ışıkları söndürsem bir rüzgâr gülü bulsam şarkılarında serin yollarını yitirmesem açık bırakmasan kapıları duymasa başkaları, duymasa şehir benim olmayan bu çığlığı keşke korkmasan, giden belki ben değilim işte yazıyorum ben şimdiyim, buradayım işte yazıyorum, yazıyla kutsanırmış zaman hem sen beni ne kadar bilirsin ne kadar bilirsin çocukları şimdi burada olan ve değişmeyen hiçbir zaman artık bu hayatı ne denli uzatsam, el versem yalnızlığına bütün korkular sana beni yazar giden belki ben değildim, ama artık gittim o kapılarıda yalnız ben kapatacağım ben hiç değişmedim, şimdi sen sus sen sus aralığında akşamın ben yalnız ben bir hikâye zamanında ağlayacağım. OKTAY TAFTALI |
slm sena davetsiz misafin var ...:2: sayfan güzelmiş
|
aslm hoş geldin teşekkürler ziyaretin için teşekkürler...bi çayımı iç bari :caylar::D
|
çay için tşkrler
gelmişken küçücük bi hediye bırakım bari:2: |
AFİYET OLSUN...HERZAMAN BEKLERİM...:D
|
YALNIZLIK Yalnızlık, yalnızlık Bari sen elimden tut Geceyarısı aynalarda Suçlu ve ezik Gözlerim kan çanağı Cinnete dönüşen bir dinginlik Duruyorum karşında Şarap taşlaşıyor Midemde ve beynimde Mavi mavi tüten sigara Giderek mora çalıyor Yalnızlık, yalnızlık Bari sen elimden tut Suflör kullanma Dost seslerini dudağınla ısıtıp Gece hep aynı gece Karbon kağıdıyla çoğaltılmış Gibi kara ve soğuk Ellerim beynime alkol serpiyor boyuna Niye böyle, neden Sormuyorum artık Yalnızlık, yalnızlık Bir kez olsun kuğuların türküsünü Tersinden söyleyeyim Ölümse ölüm Yaşamsa yaşam Ayna hep ayna ayna... |
YALNIZLIK
Değer verdiğim kişiler şimdi, Yok, oluyor gözümden. Dayanamadı bu acıya dizlerim Tutmuyor, ne olur tut elimden. Sevmenin diğer adının da Yalnızlık olduğunu bilseydim Bu kadar üzülmezdim. Seven insan ayrı kaldığında özlermiş Bende özlüyorum seni Seninde düşündüğünü biliyorum Yâda. Aklından bile GEÇMİYORUM... |
hasret ... yüzümdü gözlerini sildiği sorduğumda gözlerime sen kaçtın diyordu geldi getirdi ... ve ... gitti ... bir adı yaşamak bir adı ölüm ... başı ve sonu belli tek sokak ... gözleri gözlerimin içinde kirpiklerim öyle çok terliyor ki ... |
İKİ KELİME Dinle ey gül yüzlü mis kokulu yar, Koynumda boşluğun gözümde yaş var, Sürmesin bu acı sonsuza kadar. Şu yalan dünyayı verir elime, Bana diyeceğin iki kelime. Yüreğim çıldırmış,"ille sen" diyor, "Sen yoksan yokum ki zaten ben" diyor, "Haydi şu inadı artık yen" diyor. Ayrılık dedirtmez gayrı ölüme, Bana diyeceğin iki kelime. Yılmadım hasretin attığı oktan, Ben seni helâlim belledim çoktan, Seç artık birini "var" ile "yok"tan. Yeter der gözümden akan selime, Bana diyeceğin iki kelime. Sevdan usul usul girsin kanıma, Hayalin her gece gelsin yanıma, Niyetim canını katmak canıma. Sevinçten kilidi vurur dilime, Bana diyeceğin iki kelime. Adın dudağımda "haydi gel" derim, Teklifim ebedi yemin ederim, Seninle bitecek bütün kederim. Yağmurlar yağdırır gönül çölüme, Bana diyeceğin iki kelime. |
Allah Hayırlı Uğurlu etsin
|
Alıntı:
|
slm canım nasılsın çayını içmeye geldim...:)
|
Alıntı:
|
slm sena nasılsın..misafir kabul ediyormusun...
buda benden. eli boş gelmedim... :2: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[quote=KAYIP__;253496][i][b]slm sena nasılsın..misafir kabul ediyormusun...
buda benden. eli boş gelmedim... :2: wayyyy ferhat gelmiş aleyküm selam hoş geldin buyur başım gözüm üstünde yerin varr,hediyen içinde teşekkürler buyur bi çay iç:caylar: |
tşkler çay için
|
Alıntı:
|
yolum bu tarafa düşdükce uğramaya çalışırım
:11::72: |
tamam sayfamın kapısı herzaman açık:72:
|
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu.
Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte. Güldüğün zaman yukarıya bakardın. Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı, ne güzeldiler... Sen bilmiyordun, ben seni seviyordum. Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler. Duvarlara, vitrin camlarına kaldırımlara çarpıyordu. Geri dönüyordu çoğalarak. Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, her şeyi erteleyişim oluyordun. Kalp ağrısı oluyordun, birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun. Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk. Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyor ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk. Cesurduk... Ufuk çizgisi maviydi, gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller. Ben seni seviyordum, bilmiyordun. Sevinçlerim oluyordun arasıra, sen hiç bilmiyordun. Sonra herhangi biri oldun. Bütün sevinçlerim bittikten sonra yağmurlar yağdı serin haziran akşamları... Sonra bir gün uzaktan gördüm seni. Saçların bana inat, başın her şeye meydan okuyarak. İşte yine aynı... Kalbimi acıttın. Her zamanki gibi. Değiştik sanıyordum. Ve sen yine bilmiyordun. |
Sormayın Yürüyorum sonu gelmez bir yolda, Ne haldeyim sakın bana sormayın, Benim gönlüm yine bugün isyanda, Bir limana yanaşıyor sormayın Yalan değil bir bakışa kandığım, Bulutlarla uçuyorum sandığım, O belalı iki göze yandığım, İçerimde yangınım var sormayın Nasıl düştüm bu aşkın pençesine, Kalbimi çevirdi gül bahçesine, Kulak verin duyguların sesine, Çaresiz bir derde düştüm sormayın Denizlerde dalga gibi coşarım, Rüzgarlara meydan okur koşarım, Aşıkların dünyasında yaşarım, Yüreğime sevgi düştü sormayın |
Son Mektup
Senden mektup aldım dün akşamüstü Postacı kapının altından atmış Ellerin titremiş yazından belli Bu bana yazdığın son mektubunmuş Geçen günlerimiz hep hatırımda Acılar zamanla unutulurmuş Özür dilemişsin son satırında Bu bana yazdığın son mektubunmuş Benden ayrılmaya karar vermişsin Bütün resimleri gönder demişsin Seni sevdiğimi düşünmemişsin Bu bana yazdığın son mektubunmuş |
Sayfan hatırlı olsn.. Biras geç oldu galiba... :D :D
Bende bitlis ahlatlıyım hemşerim... :D |
Alıntı:
|
sayfn hayırlı olsn
|
H.b Çok tşk çay çok güsel olmuş ellerine sağlık... :D :D :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Foruma girdikçe gelirm... :) Grçi drslerden dolayı pek giremiom ama girdikçe uğrarm... :D :D
|
tamam girdikçe uğra beklerim:)hemşerimi görmek banada iyi gelir:D
|
Özlüyorum seni.
Gücüm yetmiyor unutmaya Özlüyorum Elini tutmayi sesini duymayi Boynuna sarilip omuzunda aglamayi Nedensiz sevinçleri Hasret dolu sevgi dolu simsicak düslerimi Özlüyorum Gücüm yetmiyor unutmaya Seni aramazsam unuturum sanmistim Girmez sanmistim hayalin beynime Geceleri düslerimde Gündüz baktigim heryerde seni Özlüyorum.. Renkler gitmenle soldu Kirmizi kirmiziligini unuttu Mavi maviliginin farkinda degil Beyaz yanliz sen giydiginde güzelligini haykiriyormus Özlüyorum Bu özlem bu bekleyis hiç bitmiyecek Ruhumda sana açan eflatun renkli çiçekler solmayacak Olmasanda sensiz sensizligi yasatacagim Sensiz seninle olmayi basaracagim Sonun yaklastigini hissettigim gün Beyaz, bembeyaz mendilimi sallayarak Sensiz yasamin kahrediciligine veda ederek Seninle sonsuzluga kavusacagim.. |
Önce sana veda ediyorum,
Yaşamana izin vermediğim çocukluğum. Sonra sana elveda... İçi defter kalem kokan çantam. Elveda... Yürekten Amin dediğim dualarım. Elveda... Kabus nedir? Bilmeyen rüyalarım. Elveda... Hiç yaşamadığım gençlik anılarım. Elveda... Pembe renkli mutlu yarınlarım.. Elveda... Sonunu düşünmek zorunda olmadığım yaramazlıklarım. Elveda... Korku tanımayan küçük yüreğim. Elveda... Merhaba diyemediğim, ideallerim. Elveda... Değiştirmeme izin vermediğin Kaderim. Ve vedaların en acısı ona; Paylaşacak onca şey varken, Hepsini yarım bırakmak zorunda kalan CANIMA ma. Elveda hepinize,elveda... Çünkü; karşılaşmayacağız hiç ama hiç bir daha. |
ELVEDA Seninle biz, Aynı sigarada iki ayrı dudak iziyiz, Hani dün gece içtiğimiz., Senin rujun kalmış,o sigarada Benimse terim. Bilirsin sıkılınca yüzüm terler benim Ve şimdi bu odada kaldığım sürece, Ellerim şakaklarımda,yüzüm pencerede, Daha dün gözlerim kamaşırcasına baktığım güneş bile Bugün yerini bulutlara satmış, Birazdan ağlayacak gökyüzü halime… Gökyüzü ağlar,dışarıda sokaklar yıkanır, Bense içeride sevdam demlenir Koyarım gönlümün ateşlerine… Birben başaramadım,senin gibi olmayı, Bir ben başaramadım,başımı alıp gitmeyi, Ensemde hissetmeden,sevdanın soluğunu, Yollara düşüp,ayaklarıma acımaksızın Çekip gitmeyi… Bana yazılan üç satır aşktı, İki damla gözyaşı,bir tebessüm Ve birde tutulmayan sözünle, Bir çırpıda okuduğum hayatımdı… Biliyormusun hala atmadım Düngece içtiğimiz sigarayı, Daha nekadar saklarım bilmem ama Taşıyorken izlerimizi , Kıyamazdım,onu çöpe atmayı… Aynada yansımanı unutmuşmuşsun Ve odaya kokun sinmiş,senin, Sen gitmişsin ama, İliklerime kadar işlemişsin… Uzayan sakalım elimde, Çatık kaşlarım ve tütünden sararan parmaklarımla, Bu içtiğim üst üste beşinci sigara, Birkere çöktümüydü üstüme, Dağılmaz benim,kara bulutlar gibi efkarım, Yalnız benimimi vardı günahım? Birtek banamı zor gelirdi ayrılık? Ve dört duvar arasında,başımı vura vura, Yalnız benmi saklarım ağladığımı?... Dışarıda usul usul yağarken yağmur, Yüzüm pencerenin soğuk pervazında, Avuçlarımda senden kalan gözyaşlarım, Ve şuncacık umudumla,sabırımla beklerim., Yüzümde yaşanmışlığın soğuk gülüşü Bir yay gerilmiş içimde sanki, Tüm okları bana doğru, Sözüm geçmez hiçbir zaman kendime Ve hiçbir zaman kendim saramam yaralarımı Artık kendi gölgemi bile tanıyamaz oldum,, Var iken odada birkaç düşünce karaltısı Artık bu içime çektiğim son duman Benimle beraber sönen sigaradan O da tükendi benim gibi yanarak Şimdi onada elveda giderken, Ve banada., Ve sanada.., Kapımda ecel durmuş,bana gülerken… |
Gittin... Ben arkandan sadece baktım. Oysa söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... ’’gidersen, iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen, sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen, karanlığa mahkum edeceksin günlerimi. O karanlıkta yolumu kaybedeceğim...’’ diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... gidişini görmemek için gözlerimi kapattım. Öğlesine acıdı ki içim, tutup koparsalardı kolumu, bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözümden. Ağlayamadım... Gittin... gidişini önlemek için tutmalıydım ellerinden. Ellerim değilmiydi her dokunuşunda seni ürperten?! ürperirdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kes tutsam ellerini, gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu. Tutamadım... Gittin... bir yıkım gibiydi gidişin. Sen adım, adım uzaklaşırken benden çöküp kaldı bedenim olduğu yerde. Nice terk edişlere dayanan bu yürek bu kes yenilmişti. Bu kadar zayıf değildim ben, kalkmalıydım. Kalkamadım... Gittin... oysa ben geldiğin gün gideceğini biliyordum. Hazırdım gidişine. Kaçak zamanları yaşıyorduk. Zaman bitecek ve sen gidecektin. Bense gidişinin ertesi günü hayatıma kaldığım yerden devam edecektim. Edemedim... Başlayamadım... Gittin... bir şey söyledin mi giderken? ‘KAL’ dememi istedin mi? Son bir kez ‘ SENİ SEVİYORUM ’ dedin mi? ‘BEKLE BENİ DÖNECEĞİM’ dedin mi? Beynim öylesine uğulduyordu ki... Duyamadım... Gittin... Nereye gittiğin önemli değildi. Binlerce kilometre uzaklarda dahi olsan, iki metre ötemde de fark etmiyordu. Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu. Kurtulmalıydım senden, bu yokluğun duygusundan kurtulmalıydım. Kurtulamadım... Gittin... unutulanların arasına katılmalıydın. Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım. Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim. Yapamadım... Gittin... bir okyanusun ortasında, tek küreği kaybolmuş sandalda dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim artık. Bil ki; Sevmekten vazgeçmedim seni, bil ki seninle birlikte sevdanıda taşıyacağım yüreğimde. Bil ki seni... unutamadım... |
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Saatlerce kaldırımlarda tur attığımı Şehrin üzerime çöktüğünü Koca şehrin yorganımda yattığını Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Sabahlar bitirmedi gecelerimi Akşamlar getirmedi Doğmayan güneşim sendin Düşmeyen ateşim Şakaklarıma yağarcasına Güvendiğim dağlara kar yağdı Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Kalabalıklara attım kendimi Kim, nereden bilecekmiş ki?! Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Gölgeye sığmadım Gölgem sığmadı Gün gelir söylerim sandım Güneş doğmadı Rüyalarıma girseydin keşke Olmadı işte olmadı Seni sevdiğimi kimseye söylemedim İçin için ağladığımı görmediler Yalnızlık yorgunuydum Ne elimi tutan oldu Ne halime yanan Görmedim duymadım neler dediler Hiç biri senin yerini tutmadılar Senin gibi sevmediler Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Mevsimlere yıllara inat Üstümden çığ gibi geçti zaman Çiçekler açtı, yapraklar döktü Göçmen kuşlar havalandı yüreğimde Bana mısın demedim Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Dalıp gittim üçsüz bucaksız göklere Sanki ufuktan gelecekmişsin gibi Şişelere mektup koydum Dalgalardan dilek tuttum Bildin, bileceksin gibi Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Var mıydın yok muydun bilmiyorum Bu ne biçim tutku Allah'ım Hani bir yürek yansa bir gemi dolusu yürek Yürek dayanmaz, dayansa Hani sevenleri korur Hani bir liman olurdun Seni sevdiğimi sana söylemedim Kimselere söylemedim seni sevdiğimi Şehri baştan başa dolaştım Yüreğimi baştan başa Dere tepe düz gittim Kendi kendime ağladım Ağladığımı kimseye söylemedim Kendimden sakladım seni sevdiğimi Rüzgara, buluta söyledim Yokluğunda yandım Sigara gibi Ateş kırkbir Yanık üç Duman oldum Duman oldun Benim oldun Dumanını ciğerime üfledim Seni sevdim işte Daha ne olsun Seni sevdim Seni sevdiğimi kimseye söylemedim |
merhaba sena nasılsın
|
slm sena ben geldim ya baya oldu uğramamşıştım, çok güzel şeyler eklemşn sayfan şiir bahçesine dönmüş.. :2:
|
hoş geldin tuğbacım iyiyim saol seni sormalı sen nasılsın?seni sayfamda görmek çok güzel geldiğin için tşkler..buyur bi çay içelim:caylar:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:09 . |