![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
HAyırLı CumaLar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] “Müminin mümine bağlılığı, taşları birbirine kenetli duvar gibidir” buyuran Rasûl-i Ekrem ( bu kenetlenmeyi göstermek için iki elinin ) parmaklarını birbirine geçirdi ( Buhârî ) |
HAYIRLI CUMALAR |
Cumanız Müßarek OLsuN
Allâh’ım, Sana sonsuz hamd ü senâlar; Habîbin Efendimiz Muhammed Mustafa -sallallâhu aleyhi ve sellem-’e O’nun âl ve ashâbına gönülden salât ve selâmlar… |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bakışımızı ibret, Sükûtumuzu hikmet, Konuşmamızı sanat ve marifete dönüştür, Ya Rabbi... Hayırlı cumalar olsun... |
ALLah'ım ßu müßarek günde ettiğimiz duaLarı kaßuL ßuyur.
DuaLarın kaßuL oLması duası iLe, HayırLı CumaLar. |
Ey Âlemlerin Rabbi olan Allah’ım
Nefsimize zulmetmekten alıkoy bizi. Senin adaletine razı olanlardan eyle bizi. Senin adaletinin korkusuyla terbiye et hepimizi. Adaletinin korkusuyla yumuşat kalplerimizi. Amellerimizin tartıldığı ‘mizan’da güzel eyle akibetimizi. Mizanında ağırlığı olanlardan eyle bizi. Kolaylaştır sorgu sualimizi. Sana hesap verme inceliğiyle yaşat bizi. Hükmüne razı eyle bizi. Zulmetmekten ve zulme uğramaktan uzak eyle hepimizi |
Cumanız müßarek duaLarınız kaßuL oLsun.
|
Olsun ki, yürekler atsın Allah Allah diye. Olsun ki, aşk-ı Muhammed gönüllere azık olsun. Olsun ki, paramparça bu ümmet; kardeşlik bilinciyle kaynatılmış, tevhid temeli üzerine kurulmuş, çatısı Kuran, ziyneti sünnet olan bir kaleye dönüşsün! Cumanız Mübarek Olsun. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Raßßim tüm gönüLLerdeki kederLeri,acıLarı siLmesi duasıyLa; HayırLı CumaLar |
ne zaman kendinizi bir karanlığa kıstırılmış gibi hissederseniz :EY FETTAH sabahı yakın kıl deyin! ne zaman gönlünüz bir sebeple daralırsa :EY VASI göğsümüzü genişlet deyin ! ne zaman hatırladığınız kötü olaylar kalbinizi kırarsa: EY LATİF unuttur deyin ! ne zaman unuttuklarınızdan üzüntü duyarsanız :EY HATIR hatırlat deyin : rahman ve rahim olan ALLAH yanınızda size sizden yakın,siz yeterki ALLAH deyin... HAYIRLI CUMALAR |
Allah dualarınızı hemen kabul ediyorsa bu sizin imanınızı arttırıyordur, geciktiriyorsa sabrınızı artırıyordur, eğer kabul etmiyorsa biliniz ki ötede sizin için hazrladığı daha güzel şeyler vardır ......... HAYIRLI CUMALAR |
Her şeyi Allah yaratır ve Allah izin vermeden hiçbirşey gerçekleşmez Allah (kötü)bir şeyin gerçekleşmesine izin veriyorsa ,onda muhakkak bir hayır,bir hikmet vardır. Çünkü Allah kuluna asla zulmetmez buna tam inanan insan asla kızmaz,üzülmez,daralmaz her zaman mutlu ,hep umutlu olur .... HAYIRLI CUMALAR |
Yüce Rabbime Emanet Olun
Üzülme !O'nun en sevgili kuluda yanlız kaldı ,taşlandı , aç susuz kaldı .. evine uzaktan gözü yaşlı baktı mağarada korunmasızdı arkadasına fısıldadı LA TAHSEN !(üzülme) İNNALLAHE MEANA( şüphesizki Allah bizimle beraberdir.) HAYIRLI CUMALAR |
hayırlı cumalar |
cuma günü günah işlemeden geçerse ,diğer günlerde selametle geçer
hayırlı cumalar |
hayırlı cumalar
|
" daha vakti var ,ilerde yaparım " demek,şeytanın mü'minlerin kalplerine bıraktığı vesvesedir .Hadis i Şerif
hayırlı cumalar ... |
ALLAH ım Sen bize,seni anlatan diller,seni anlatan haller,uğrunda geçen günler,sevginle dolup taşan kalpler,ihsan eyle !AMİN
HUZURLU CUMALAR |
kim bir hayra delalet ederse ona o iyiliği yapanların ecri gibi sevabı vardır hadis-i şerif hayırlı cumalar |
"Allah -ü Teala şöyle buyurdu ;Ey ademoğlu ,seni Kendim için yarattım ,eşyayı da senin için yarattım....O halde Kendim için yarattığımı ,senin senin için yarattığımın ayarına düşürme!..." Hadis-i kutsi hayırlı cumalar |
Ya Rabbim....! Gönlümdeki boşlukları öğle güzel şeylerle doldur ki bu kemiği olmayan dilim ALLAH kelimesinden başka bir şey demesin .AMİİN HAYIRLI CUMALAR |
"Günlerinizin en faziletlisi Cumadır bu sebeple o gün bana çokca Salatü Selam getiriniz zira sizin Salatü Selamlarınız bana sunulur" Hadis-i Şerif hayırlı cumalar |
İnsanı ateş değil ,kendi gafleti yakar ; Herkeste kusur görür ,kendisine kör bakar . Neye nasıl bakarsan ,o sana öğle bakar .MEVLANA hayırlı cumalar |
Hasr süresi 18.Ayet "ey iman edenler!Allah a karşı sorumluluğunuzun bilincinde olun ;herkes yarın için ne hazırladığına baksın ..." hayırlı cumalar |
"Allah ü Teala 4 kimseyi cennete koymaz;devamlı içki içen ,faiz alıp-veren ,yetim malı yiyen ve ana-babasına asi olanlardır" hadis-i Şerif hayırlı cumalar |
Eğer affetmezsen ,eğer kabul etmessen bu özrü .Senin kapından başka hangi kapıya gideyim.Hangi kapı var. Senden başka RAB yok.Senden başka mabud yokki ona sığınayım , Senden başka affedici yokki,ondan medet umayım Ey Halik-i Kerim'im ve Ey Rabbi Rahim'im huzurundayım. Rahmetinin dergahında boynum eğri ,yüzüm kara sözüm geçersiz .Özür özür özür diliyorum Ey Rabbim özür diliyorum hayırlı cumalar |
kimi deryadadır bir damla nasip almaz kimi çölde gezer rahmet eksik olmaz kalp gözünde umut ışığı sönmez biz günahkar kullar ,rabbimizden korkarız ama rabbimizin sonsuz Kudret-i Tecellisiyle affını umarız . YA RABBİ ,Sende'ki Sen'liği bilmeyi bize nasip et de bizi bizdeki benlikten kurtar .Senin kudret deryalarına dalarak kendini kaybedip Sen'de bulanlardan eyle . Dua ile HAYIRLI CUMALAR |
rabbim dara düşünce sabır, sabrı bulunca şükür, şükre erince rahmet, rahmete dalınca sevgisini ihsan etsin.AMİN hayırlı cumalar |
"her insan hata eder..Hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir ..."
(Hz .Muhammed s.av) dua ile hayırlı cumalar |
"Sen başına gelen bir dert içinde Allah diyorsan O sana kendisini zikretmek için bu derdi vermiştir ..gaye seni kendisiyle meşgul etmektir.Korkma ALLAH de!zikret ve duaya devam et,hiç bir zikir veya dua karşılıksz kalmaz ..."ne kadar uzun sürsede gece biter,acı diner ve zorluk son bulur...başımıza gelen her imtihanda ALLAH diyebilmek niyazıyla cumanız mübarek olsun |
Cumanın hayrına ermek duasıyla hayırLı cumaLar
|
talip olunan değer ne kadar büyükse ... tabi tutulan imtihanlar da o kadar büyük oluyor... tut elimizden ALLAH ım ...tut ki kalmayalım sensiz... şüphesiz bizim tedbirimiz senin takdirinden küçüktür...bizi kazanma kuşağında kaybedenlerden değil hakiki rızana erenlerden eyle amin... HAYIRLI CUMALAR |
Cuma'nın hayrı ve bereketi üzerinize... Selam ve dua_ile hayırlı cumalar...
ßæ |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:50 . |