![]() |
looo... izmirli...nasıl otel, işler nasıl, hatunlar nasıl hepsii iimi?? :11: slmlarımı ilet.. sana ii baksınlarr... :72:
|
ato hayvanları koruma derneği babndan şikayetçiymiş...
baban fazla bal elde etmek için arıları fazla çalıştırıp eziyet çektiriyomuş...:11: :72: |
|
hikmet forumda yapma bari bu esprileri olum yeni bisiler bulun ne istiorsunuz babamdan,arilardan ;)
|
|
:89: la bu neydi olum
bizde oyun bildiğimizi sanıoyoruz...walla helall olsun beyazlı ne biçim oynuyo yaw.... nese ben bi kaç kez daha izleyeyimm...:11: |
izle öğrenmeye çalışş :D
|
:11: :11: :11: zare xelki cının cın...
ye meji hemi bildircinın...:72: :72: :72: |
Alıntı:
|
heko süper yazmişsin :D:D:D
|
balcıııı canım sıkıldı yaw.... ne yapalım... :(
|
101 atalım mı?
|
abi atıyoruz atmasına da rakip yok gecen gün neler oldu biliorsun :D hezimete ugradi garibanlar şimdi isim werip rencide etmielm :D
|
:72:
|
resmini cekip atacam yazbozu siteye :D
|
Yafff çay yokmu çayyy
|
atoooo abiye çay çek kardeş...
|
:caylar: :caylar: istediginiz cay olsun be ;)
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
biraaz büyük oldu ama olsun :D
|
biraz mı? :72: :11:
|
yaw unuttum küçültmeyi alosar :D
|
BEN SANA MECBURUM
Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur? Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun Sevmek kimi zaman rezilce korkudur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu Birkaç hayat çıkarır yaşamasından Hangi kapıyı çalsa kimi zaman Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu Fatihte yoksul bir gramafon çalıyor Eski zamanlardan bir Cuma çalıyor Durup köşe başında deliksiz dinlesem Sana kullanılmamış bir gök getirsem Haftalar ellerimde ufalanıyor Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem Ben sana mecburum sen yoksun Belki Haziranda mavi benekli çocuksun Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden Belki Yeşilköy'de uçağa biniyorsun Bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor Belki körsün kırılmışsın telâş içindesin Kötü rüzgâr saçlarını götürüyor Ne vakit bir yaşamak düşünsem Bu kurtlar sofrasında belki zor Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden Ne vakit bir yaşamak düşünsem Sus deyip adınla başlıyorum İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin Hayır başka türlü olmayacak Ben sana mecburum bilemezsin.. ATİLLA İLHAN |
AKŞAM ERKEN İNER
Akşam erken iner mahpusaneye. Ejderha olsan kar etmez. Ne kavgada ustalığın, Ne de çatal yürek civan oluşun. Kar etmez, inceden içine dolan, Alıp götüren hasrete. Akşam erken iner mahpusaneye. İner, yedi kol demiri, Yedi kapıya. Birden, ağlamaklı olur bahçe. Karşıda, duvar dibinde, Üç dal gece sefası, Üç kök hercai menekşe... Aynı korkunç sevdadadır Gökte bulut, dalda kaysı. Başlar koymağa hapislik. Karanlık can sıkıntısı... "Kürdün Gelini"ni söyler maltada biri, Bense volta'dayım ranza dibinde Ve hep olmayacak şeyler kurarım, Gülünç, acemi, çocuksu... Vurulsam kaybolsam derim, Çırılçıplak, bir kavgada, Erkekçe olsun isterim, Dostluk da, düşmanlık da. Hiçbiri olmaz halbuki, Geçer süngüler namluya. Başlar gece devriyesi jandarmaların... Hırsla çakarım kibriti, İlk nefeste yarılanır cıgaram, Bir duman, kendimi öldüresiye. Biliyorum, "sen de mi?" diyeceksin, Ama akşam erken iniyor mahpusaneye. Ve dışarda delikanlı bir bahar, Seviyorum seni, Çıldırasıya AHMED ARİF |
HABERİN VAR MI TAŞ DUVAR?
Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğrunda ölümlere gidip geldiğim Zulamdaki mahzun resim. Görüşmecim yeşil soğan göndermiş Karanfil kokuyor cigaram Dağlarına bahar gelmiş memleketimin.. AHMED ARİF |
atoo şiirler çok güzel emeğine sağlık
|
:caylar:
|
:caylar: bu da benden olsun :D
|
ben yokken gelenler caylarini alsinlar burdan :D :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar: :caylar:
|
Ato siyo nerde :D
|
ato çay ve şiirler harika yaff saol
|
siyo takilmi siteye o ancak knight oynasın :D bu arada eywallah mahir abi ;)
|
bugün bahçesaraydaydım orda çektiğim resimleri kişisel sayfama atmak istedim;)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot at 2007-08-05 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot at 2007-08-05 |
Shot at 2007-08-05 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot at 2007-08-05 |
uçamıyan bir arıyı uçurma çabalarım başarıya ulaşıyor :D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-08-05 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-08-05 |
Ato o tüfek ne yaa :D ne avına çıktın öle
|
Shot at 2007-08-05 bu da venedik bahçesaray wersiyon :) |
burak av sezonu başlamadı daha 1 hafta sonra açılacak bıldırcın sezonu hamlamıştım babamla biraz atış yaptık ;) çalışma yani ;)
|
Bak bu özelliğini bilmiyodum iyi oldu Snaper kılıklı bi arkadaşım var artık:D
|
eywallah :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:00 . |