![]() |
ve oldu sonunda yaaaaaaaaaaa üstümden büyük bir yük kalktı :45:
|
:1:
|
hehe resim ekleyemeyi öğrendik ama resim bulamadım buldumda beğenemiyorum ...:72:
|
AKILLI:70: NE OLACAK:4: |
sağol bitanemmmmmmmmmmmm :106:
|
Sevgiyle kal.....
Arkadaşlığın dostluğun bir yanı varmış hiç görmedim desem sayılıdır herhalde yüreğimin dostluk kapısını çalanlar yalan olmuş insanlar hep yalan çıkar dünyası sana duyulan meğerse sahte sevgiler ellerini uzatmaya korkar olmuş ya buda bir maskeyse düşerse bir an çok tanıdık geliyor sesin kırılmasından anlaşılıyor hassasiyetin yürüdüğün yolarında çürümüş bir bedensin belkide arkadaşım ödediğin bedellerin eski bir radyodan dinlenen kulağa aşina bir melodi çocuk masumluğun da gizlenen acıların ayazlarında ezilen sesin bul beni der gibi tarih tekerrürden ibaret mi herkezin yüreği dostluğa arkadaşlığa gücü yeter mi sırtından aldığın darbelerinden belli esaretin satırlarında gizli geç düşmüş dizelere yorgun belki de taşıyamadığın en ağır yükün kanatarak benliği geldiğin geçmişin bu dünya yalan arkadaşım bir tek gerçek yüreğinde ki sen sarıl ona bırak dünü olduğu yerde aç ellerini umuda serpilsin avuçlarına toz pembe bulutların masal yanı SEVGİYLE KAL inadına..... |
:50::64::45:YAAA...
BU KADARDA TATLI OLUNUR MU? Alıntı:
|
çok sağol kayıp şiir için ben bir zaman bulsam neler yapıcam ama elden bu kadar bayram üzeri çok yoğunum yaaaaaa offff offfff bayramı bir atlatayım
m!grommmm canım o senin tatlılığın canım sen bu kadar yakın sıcak ve sevecen olmasan ben böyle olurmuydum :64: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]SENİ SEVİYORUUUUUUUM..... |
bende seni seviyorum m!grom canım yaa çok sağol:45:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
:2:SENDE SAĞOL CNM BAYRAMIN ÇOK GÜZEL GEÇER İNŞALLAH
Alıntı:
|
hayırlı bayramlar derin :)
|
sanada kayıppppppp canım nasılsın nasıl geçiyor bayram
|
coraptor çok sağol seninde bayramın mübarek olsun:64:
|
BU CVP KAYIP İÇİN Mİ?:79:
Alıntı:
|
canım m!grom ben seni hiç unuturmuyum sen benim bir tanecik dostumsun sen neden yoksun bakem ortalıkta gözüm yollarda kaldı bekledim ama senden ses çıkmadı
eeee nasılsıın bakalım nerelerdeydin beni yanlız bıraktın burda:79:[QUOTE=M!qRo €wren;275675] BU CVP KAYIP İÇİN Mİ?:79: [/quote] |
Alıntı:
HİÇ SORMA YA.... BİZİMKİLER BAYRAMDA İNT DEN FİLM İZLEYELİM DEDİLER KLAVYEME KOLA DÖKTÜLER ONDAN YAZAMADIM YOĞUNDUMDA BİRAZ NEYSE SEN O GÜZEL KAFANI YORMA ŞİMDİLİK:1: BULDUM Bİ KLAVYE BAKALIM |
geçmiş olsun bitanem geldin ya oda yeter hoş geldinnnnnnnnnnnnn
|
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
sağol m!grom bitanemmmmmm çok sağolll
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]SENDE CNM
Alıntı:
|
hoş geldin derin kusura bakma biraz geç oldu aslında biz böyle ev sahipliği yapmazdık ama herkesin bi işi var form önceleri daha güzeldi o zaman görmek isterdik seni buralarda ama yinede hoş geldin iyi eğlenceler bu arada ben songül(sena diye bilinirim)...iyi akşamlr
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]BİRAZ GÜL JAPON GÜLÜM DALMA DERİN DERİN:) |
ben geldimmmmmmmmmmmm çok özledim yaaaaa işler bu ara yoğundu giremedim hasret gidericem artık
hoş geldin m!grom çok sağol sena önemli değil canım |
derinimm bende yoğunum valla k.i.b:50: |
nerdesinnnnnnnn m!grom of ya nerde bu millet kimse yok bu ara:20:
|
h.g. kaçak nerelerdesin :)
|
kim kaçak yaaa kayıp olan sensin nerelerdesinz ya kimsecikler yok bu gün :79:
hoş geldin bu arada nasılsın kayıp:64: |
h.b. tşkler iyim sen nasılsın :)
|
bende iyiyim koptum bu arada elektrikler gitti kusura bakma geç kaldım cevapta
|
aynen bizimde elektirik kesildi o yüzden geç cvp yazmıştım :))
|
nasıl biz aynı yerde olmıyalım :72:heheeee tam olarak ne zaman gitti
|
20 - 25 dk önce gitmişti :)
|
yok bizimki yeni geldi sen nerdeydin tam olarak
|
van - merkez
|
vandasın yaniii ne güzelll kar varmı peki orda burda dün akşam yağdı ama daha tutmadı bekliyorum umarım bu akşam yağar
|
burda da dün akşam yağdı ama tutmadı. tekrar yağar bügünlerde
|
kocaeliye yağmadı daha ama biz yüksekte olduğumuzda ilk karı gördüm
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:49 . |