Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Geyik Muhabbeti (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=80)
-   -   avatardan fal bakılır (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=3847)

Satan22 15/05/07 00:28

suphi ortağım ben seninle bu işte kardeş...:72: dükkan benden bakması senden bütün masraflarıda ben karşılıyıcam tammı..:72: yarı yarıya kardeş...:72:

Her telden fal bakılır..:72:
Gel abi gel ablam gel kardeşim.. fala gel falcı suphiye gel..:72:

suphi 15/05/07 00:32

:11: her turlu fala bakarız ayakkabıdan tut sigara izmarıtıne kadar:11: deli para var bu işte:11:

sea star 15/05/07 00:33

suphi benim falımada baksana :11:

Satan22 15/05/07 00:35

Alıntı:

suphi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 25783)
:11: her turlu fala bakarız ayakkabıdan tut sigara izmarıtıne kadar:11: deli para var bu işte:11:

tamam işte bende onu diyorum.. değerlendirelim diyorum.. güçlerimiz diyorum falcısın birlikte çok ii iş yaparız..:72::11:

suphi 15/05/07 00:38

ben vana geleyım orda aclım dukkanı:78: olmazmı

Satan22 15/05/07 00:39

olar.. zaten burda daha rahat yediririz..:72::11: hatta başkaleye de bir şube açarız.. ordada bakarsın..:72::11: muhesebe işlerinide ben yaparım....devlete vergi de ödemeyiz..:72::11:

sea star 15/05/07 00:41

utanmaz arlanmaz satan :11: :11:

Satan22 15/05/07 00:44

:72::11: suphi yarın uçak biletini kesiyorum kardeş... ilk uçakla burdasın sen..:72: hatta uçakta bile bakarsın ininceye kadar bi tomar para toplarsın..:72:

sea star 15/05/07 00:50

satan nasıl olsa sitenin kepenklerini indiriyor:11: hepinize iyi uykular tatlı rüyalar

suphi 15/05/07 00:50

:11: pilotun falına bakarım el falı :11: yakında dusecn derım kesın cıkar:72: bu8nuda bılınce unumuz artar daha cok musterı gelır:72:

Şehzade 15/05/07 00:50

bizede fal bak sen en iisi suphi :11:hadi bakalım...

suphi 15/05/07 01:14

yunemoz senın aradıgın bırsy var bakmadıgın ne tas altı nede kose bucak kalmış ama bulamamısın omur boyuda bulamayacan olmayan bır seyı bulmanda munkun degıl zaten:11: belliki gozlere düşkünsün aşkı sevgiyi gözlede arıyosun ama nafıle.gozlerde gorupte ask sandıgın o parıltı dozun retınasına carpan gunes ısınlarının yansımasından baska bır sey degıl.sen hiç bulutlu havada aşık olan gordunmu goremezsın cunku o zaman retına parlamaz o ısıgı ask sananlar asık olamaz.senın bu askı bulma fantazın senı goz fetısıstı yapacak:72: gordugun her kadının gozlerıne avel avel bakacak dokunmak ısteyeceksın mezarlıklardan kadın mezarlarını acacak goz toplayacak tum varını yogunu harcayıp goz tıp labaratuarı kurarak o gozlerde askı arayacaksın ama nafıle:11: topladıgın gozlerın cogunda lens cıkacak hayal kırıklıgına ugrayacaksın ısyan edeceksın sonra mezarlardan kalp toplayıp onları ınceleteceksın ama nafıle onlarında cogundan taş ve kıl cıkacak tas senı uzecek kılda mıgdenı bulandıracak isyan edeceksın anlayacaksın askın olmadıgını artık aska dusman olacaksın.:11: sen aska dusman olduktan sonra karsına bır kadın cıkacak senı cok sevecek ama artık cok gec olacak sen ona ınanmayacaksın ve bu fırsatı kacıracaksın:72: kadın sır olacak bır daha goremeyeceksın onu untmamak ıcın sırtına onun gozlerını ve kalbını temsıl eden kalp ve goz dovmesı yaptıracaksın:11: ama sırtına yaptırdıgına pısman olcaksın bakmak cok zor olacak berbee gıttıgınde tsortunu cıkartıp cıft ayanadan bakacaksın :11: yıne bır gun bole berberde soyunurken ahlak polısı senı tutuklayacak ve uzun sure ıcerde yatacaksın:11: bundan sonrasını goremıyorum savcılık fıltre koymus ıcerıyı okuyamıyorum yav:72:

zuzu 15/05/07 09:49

:11: :11: allah seni ne ede suphi sabah sabah öldüm ya :11:

Şehzade 15/05/07 14:04

:11: suphi süpersin ne diyeyim ya.inanılmazsın abiii :11:

Şehzade 15/05/07 14:48

:11: adam biliyo yaw :11:

ZyreC 15/05/07 19:33

Kardeş ya benimde falıma bi baksana yaww.

suphi 15/05/07 20:06

zyrec sana için kararmış demeyecem çünkü dısın okadar kararmışki bu karanlıkta içini görmek mümkün degil.ama belliki kibar bir adamsın insanları saygıyla selamlıyosun küçüklerini beşe kadar sayıyor büyüklerini seviyorsun:72: şapka selamından belli.zyrec senin saç sorunun var saçların dökülüyor ve sen onları kımse gormesın dıye saklıyosu ama nereye kadar saklayacaksınki:11: ama bu saç sorunun kısa surede çözülecek ansızın karşına çıkan biri eline bir şişe tutuşturup kaybolacak.merak edip kullanacaksın ne oldugunu bilmeden sacına başına süreceksin çok buldunya ondan:72: kullandıgın şeyin rus ajanlarından kacan iran ajanının taşıdıgı genetık yapıyı bozan bir ilaç oldugunu sonradan anlayacaksın.genetık yapın bozulacak derın degısecek agız ve diş yapın tamamen farklılasacak.bır daha dıslerını soldan saga sagdan sola fırcalayamayacak ıpana reklamlarındaa oynama sansını hayatının sonuna kadar kaybedeceksın:11: bunalıma gırıp kendını toplumdan soyutlayacak daglarda yasamaya baslayacaksın:11: kurtlarla kuslarla hoplayıp zıplayıp dere tepe gezeceksın.onlar üzerinde soz sahıbı olacak yonetıcılık yapacaksın.ama zyrec sonun hazın olacak kör bir avcı senı yanlıslıkla kara panter sanıp vuracak ama ellerıyle yuzunu yoklayıp dişlerine dokununca tuh ben naptım panterlerın dişleri böyle olmaz bu kesin kara ördek yavrusu deyıp aglayacak karalar baglayacak:11: mezarını dag basına bır agacın altına koyup mezar taşınada baına ne geldiyse başından geldi yazıp bir dahada ugramayacaklar:11: yav zyrec okadar karartıcı bır avatarkı senınkısı insanın içi kararıyor ancak bunlar gorunuyor:11:

zuzu 16/05/07 10:34

:11: :11: sen harikasın ya :11:

ZyreC 16/05/07 11:10

Alıntı:

suphi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 26049)
zyrec sana için kararmış demeyecem çünkü dısın okadar kararmışki bu karanlıkta içini görmek mümkün degil.ama belliki kibar bir adamsın insanları saygıyla selamlıyosun küçüklerini beşe kadar sayıyor büyüklerini seviyorsun:72: şapka selamından belli.zyrec senin saç sorunun var saçların dökülüyor ve sen onları kımse gormesın dıye saklıyosu ama nereye kadar saklayacaksınki:11: ama bu saç sorunun kısa surede çözülecek ansızın karşına çıkan biri eline bir şişe tutuşturup kaybolacak.merak edip kullanacaksın ne oldugunu bilmeden sacına başına süreceksin çok buldunya ondan:72: kullandıgın şeyin rus ajanlarından kacan iran ajanının taşıdıgı genetık yapıyı bozan bir ilaç oldugunu sonradan anlayacaksın.genetık yapın bozulacak derın degısecek agız ve diş yapın tamamen farklılasacak.bır daha dıslerını soldan saga sagdan sola fırcalayamayacak ıpana reklamlarındaa oynama sansını hayatının sonuna kadar kaybedeceksın:11: bunalıma gırıp kendını toplumdan soyutlayacak daglarda yasamaya baslayacaksın:11: kurtlarla kuslarla hoplayıp zıplayıp dere tepe gezeceksın.onlar üzerinde soz sahıbı olacak yonetıcılık yapacaksın.ama zyrec sonun hazın olacak kör bir avcı senı yanlıslıkla kara panter sanıp vuracak ama ellerıyle yuzunu yoklayıp dişlerine dokununca tuh ben naptım panterlerın dişleri böyle olmaz bu kesin kara ördek yavrusu deyıp aglayacak karalar baglayacak:11: mezarını dag basına bır agacın altına koyup mezar taşınada baına ne geldiyse başından geldi yazıp bir dahada ugramayacaklar:11: yav zyrec okadar karartıcı bır avatarkı senınkısı insanın içi kararıyor ancak bunlar gorunuyor:11:

Güleyimmi kızayımmı ne diyeceğimi bilemedim. Allah iyliğini versin suphi :11: :11: Hemen avatarımı değişecem.

suphi 16/05/07 11:13

:72:

ZyreC 16/05/07 11:20

Alıntı:

muhemar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 26395)
:11: suphi doğru valla..

Doğru olan ne?

suphi 16/05/07 11:25

hocam bu geyık ama maksat muhabbet :78:

suphi 16/05/07 11:27

hocam avatar deişkendir ama kader bakidir:11: önüne gecmek mümkün degil kaderin:72:

ZyreC 16/05/07 11:27

Alıntı:

muhemar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 26401)
bozulma hüsamettin... geyiktesin....

Ne bozulması ya. Burda gülmekten kırıldım valla :11: :11::72:

ZyreC 16/05/07 11:28

Alıntı:

suphi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 26406)
hocam avatar deişkendir ama kader bakidir:11: önüne gecmek mümkün degil kaderin:72:

Kesinlikle dostum :11:

zuzu 16/05/07 11:46

suphi ben avatar değiştirdim :78: :78: :72:

suphi 16/05/07 11:48

farkettim çok tatlı olmuşsun:72:

zuzu 16/05/07 11:52

nan tatlı de diye değil fal bak diye söledim :11: :11:

Satan22 24/05/07 02:27

suphi uçmuş ohhh:72::11:

zuzu 24/05/07 09:19

:72:

ZyreC 27/05/07 14:53

Senin yüzünden avatar değiştim. Yenisine bakta içimizi karartmadan bi şeyler yaz :11:

alosar 28/05/07 19:10

yaaa suphi bide benim falıma bak yaw ne olacak :11: :11:

helin 28/05/07 22:27

benimkinede bi bakıverseenn ii olcakkk....:D:D:D.acaba kaç alcam fizikteenn:D:D

alosar 30/05/07 15:09

ben söyliyim 70 alırsın herhalde :11: :72:

helin 30/05/07 15:43

:11: :11: :11: hee 70 alııoomm:11: :72:

sea star 31/05/07 18:08

suuuppphhiii millet dizildi sıraya fal bakasın diye sen nerdesin yawwww:11:

suphi 01/06/07 01:16

zyrec hocam baktım gordum gordugum neyse soylerım prensıp meselesı bu yalan dolan hıle yok bende pat dıye soylerım yavas yavas oku okurken yanında kolonya sogan hazır olsun her an bayılabılırsın:72:
zyrec senın gıdısatın hıc iyi degil.çok agresıf bır ruh halı ıçindesin tedirginsin bu yüzden tedbirlisin hayata karsı gardını almış en sert bakısını atmış duygu saganaklarına karşı yagmurlugunu giymişsin:72: sakladıgın birşeyler var zyrec gozlerını kapatıyosun. gozler yalan soylemez bılıyosun kımse anlamasın dıye tek gozun hep kapalı neden çünkü tek gözden yalanlar okunmaz okunsada yarım kalır anlaşılmaz.ama bırgun zyrec hemde cok yakında bu tek goz kapama ve bukelamun rengındekı yagmurluktan bozma swit başına dert acacak senın cok buyuk dert.oyle buyuk dertkı el cek tabıp yaramdan bıle dıyemeyecen cunku hıc bır tabıp elını bıle surmeyecek sana:72: bu şekılde gezdıgın bır gün yagmurlu bir gün gece yarısı sokakta ıslanan bır kadın gorup dayanamayıp uzerındekını cıkarıp ona vereceksın ve gıdeceksın.dıger gun gazete okadını goreceksın uzerınde senın yagmurlugun ve şapkasından sarkan ip boynuna dolanarak oldurulmus.gelip senı evden alacak polısler.olaya tanık cıkacak bır tane.sarısın bır kadın katılı yan profılden gormustur ve ıfadesınde katılın tek gozu vardı dıyecek:72: polıs yagmurlugu kadına gıydırdıkten sonra boynunu ıple sıkarak oldurdune kanaat getırcek davana bakan 68 yasındakı kadın hakım mahkemede dosyaları karıstırıp oglum senı elektrık faturanı yatırmadıgın ve kacak elektrık kullandıgın ıcın altı ay cezaya carptırıyorum dıyecek ve tıkacak ıcerı:72: sen ıcerde yatarken yenı kanun cıkacak dıyeceklerkı mahkumlar kullandıgı elektrıgın faturasın odeyecek.sızın kogusa elektrık faturası cok gelmeye baslayınca arkadasların sana yav su elektırgı kacak yap dıye dayatacak.sen bılmem ben desende dınlemeycekler.pirizi sokup sen kabloları ters baglamaya calsırken carpılacaksın ve hafızanı kaybedeceksın:72: kendıne geldıgınde kım oldugunu bıle hatırlamayacaksın.cezan bıtıp cıktıgın gun nere gıdecenı bılmedın ıcın kaybolacak yagmurluk satan bır dukkana gırıp adres soracaksın adam senı tanıyıp sana eskısının aynısından bır yagmurluk hedıye edecek o kadının olduruldugu sokaktan gecerken katılı goren sarısın kadın senı gorup hortlak var kadın hortlamıs dıye bagırcak ve bayılıp balkondan uzerıne dusecek:72: bırden tramva ıle hafızan yerıne gelecek :72: ılk ıs uzerındekı yagmurlugu cıkartmak olcak sonrada kosarak gıdıp saclarını kestırceksın :72: yagmurluklardan ve uzun sactan nefret edecek yagmurlu gunlerde bıle yagmurluk gıymeyeceksın bu yuzden usutup zature olacaksın:72: ve de zyrec hayatın boyunca yagmurda yuruyemeyecek romantık takılamayacaksın:11: beraber ıslandık yagan yagmurda sarkısına delı olup yagmur aşkı eskitir diyerek tesellı vercen kendıne:72:

suphi 01/06/07 01:26

helin bu ateş seni öldürür :72: sana falcı degıl ıtfaıye lazım :11: gordum uc gune kadar gelır yol acık olursa:11:

sea star 01/06/07 01:33

hayırlı işler bol güneşler

suphi 01/06/07 01:47

saol sea star coktandır dukkanla ılgılenemıyodum bır ugrayım dedım:78:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:33 .