![]() |
sana kırmızı çoqq yakışıoo suphii.. :11: :11:
|
de hade ozaman nıckımı kırmızı yapın sıkldım bu renkten :78:
|
Bende Olmak Isterim Biliyorum Siteye Yeni üye Oldum Siz Diyeceksinizki Yeni Geldin Siteye Birşey Atmadan Olmaz Ama Ben Başka Bi Satedede Modluk Yaptim Hemde Ilk Girşte Kendime Güvenim Sonsuz Ve Ben Bu Iş Işin Yaratilmişim Neyse Cvpbinizi Bekliyorum Tşkler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yafff bu adamın nikini bende diom nerden hatırlıyorum..Bizim LastDesigner in kopyalanmışı bu yafff...bayaa takmış kafayı modluğa...kendinede süper modumuzu örnek seçmişş:72:
|
:11: :11: Öle mahir abi. Keşke modluğu istediği kadarda çalışsaydı.
|
bendemi modluğa başvursam acep netsem...:72: bu sitede vakit geçirmeye dalıp işimden yani diğer kendi iki sitemden atılacam yakında...:72:
|
:11: :11:
|
ßende Mod oLmak iStiyoRum GörevLi Arkadaşlar Yardımcı oLun AdminLikde oLSa fena oLmaz aSLında :))
|
başkaa...:72:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben moderatör olmak istiyorum tabi sizler uygun görürseniz
|
Alıntı:
|
banada modluk versene çay ısmarları :caylar:
|
wile deil camiye haca bile gidip gelsen modluk vermezler bunlar bize neyse biz çay içak :caylar:
|
Arkadaşım lütfen bu tür şeyleri geyik bölümünde yapalım. Bu bölümün amacı farklı :1:
|
Az kaldı konu sayımın 30 olmasına artık benimde mod olma şansım olabilecek benide sitenin sahiplerinden yaparsınız değilmi değerli yönetici abilerim.Biraz yüssüzlük oldu ama :11: :11: :11:
|
yaparız yaparız nie yapmıyalımki..:72:
|
Satan abi öle bi yaparız dedinki korktum allahıma kitabıma.Hani sanatçı olmanın belli şartları vardır yapımcı-sanatçı arasında.Bizdede öyle yönetici-üye ilişkisi olmadan beni yönetici yapacaksınız değilmi :11: :11:
|
hı hı yapıcaz sen gel şöle bakem..:72:
|
:11: :11:
|
vizontelede içeri alma sahnesi gibi oldu..:72:
... sen geç bakalım içeri ... abi çay .... sen bırak çayı ben sölerim..:72: |
Yaw adnan abi iyiki bi yöneticilik istedik yaa.Beni yönetici yapmamak için ne kadar espri varsa yaptın yani sağol :72: :72:
|
espirimi sen bunları espiri olarakmı yazdığımı anladın yoksa..:72::11: yok yaa yaparız tabiki..:11:
|
Tamam adnan abi sağolasın artık bende bi yöneticiyim :11: :11:
|
hı hı..:72:
|
mod ne olaki gardaş
|
Site içinde yetki sahibi kişi anlamında..
|
benden mod olur mu abi????**:72:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşım durumun değerlendirilip sana haber verilecektir. |
ben olmak istiorum ..;)
benden iyisinimi bulucaksınız :D |
Alıntı:
|
ne alaka ya olsun yeni gelmiş olayım...
yeni gelmiş olabilirim ama ilk deneyimim diil tecrübeliim ;) mod. konusunda ;) :p neyse benden iyisini bulamazsınızz siz bilirsinizzzz |
phh iki kez gelmiş bu sitede bi gariplik var aamaa..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:19 . |