![]() |
emrin olur satan uyus insan
|
vallaha benden sölemesi öle kat kat göbekli gezeceğinize cillop gibi bir göbekle gezin.:72::11:
|
tamam sağol :11:
|
:72::11:
|
:72::11::72::11::72::11:
|
allah razı olsun satan sende olmasan :72: :11:
|
eee herşey forum.van.gen.tr bayan üyeleri için..:72::11: sayemde bu yaz herkes cillop gibi olucak inşallah...:72:
|
:72: :72: :72:
biz zaten oleiizz ama nese.. :D |
|
inanmıon mu yani hıhh :72:
|
ben inanmadım mesela :72::11:
|
yok yaw inanmıyorum dedim mi?.. ama yinede biraz pratik yaparsanız daha güzel olucaktır..:72::11: yaw sizin bu hocada bi konu açtı öle gitti sonna..:72:
yaw hoca nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn:72: |
bencede ya ben bi ele gecirsem acep:D
|
|
yok yok gecircem ele :D
|
sen iste yeterki :D satanist awcıları diye bi dernek kurarız hayalet awcıları gibi yakalarız sonra :72:
|
Düşünsenize bide forumu hocanız yönetseydi.. nemi olurdu e buyrun..:)))
Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum.
-Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) -Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. -artık smileyler kel olmayacak -bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. -Erkek yöneticiler istemiyos -genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olurdu forum başlıkları -sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -Banu ablanıza derdinizi anlatım -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kac erkek aldattınız? -Hiç bir erkege tokat attınızmı. smileys ler zaten ayrı bi hikaye olurdu :nasılsınayolsmileysi: :tırnaklarımıtörpülüyorumsmileysi: :kilomualdımsmileysi: :gözfarımakmışsmileysi: : pembepancurlubirevimizolacaktısmileysi: :bütünerkekleraynısmileysi: :aldatıldımsmileysi: :yaşasınkötülüksmileysi: :benfarklıyımsmileysi: :alışverişyapansmileys: yada sürekli kıyafet değiştiren hoca yetiş senin ders elden gitti gidiyor.:72::11: |
oda gusel walla selin hocam nerdesiniz yaw :72: :79:
|
Selin Hoca: Şekerim ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. bitsin gelicem..:72::11:
:78: :72: :11: |
kotusun satannn :72:
|
:72::11: yok yaw öle deme..:72::11: yaşasın kötülük..:72::11: ula selin hoca bunnarı görürse kesin beni keser..:72::11: ama ders sonuçta haa bayan hoca ha erkek hoca n fark ediyoki.. demi ama..:72::11:
|
fark edio karma egitim yapmıokk burda hıhh :72:
|
selin hocayı görürseniz selamımı iletin :72::11:
|
a.s.
|
Derslere devam...:)) Selin hocanın tırnakları uzun sürücek gibi..:)))
Evet arkadaşlar şimdiki dersimiz Erkekler Nasıl Tavlanır....:72::11:
Kadınİnsan'da; "ayarlamak-tavlamak" gibi bünyesine yabancı kavramlar-eylemler yoktur. Kusar bünye böyle yabancı şeyleri... Kadınİnsan; binlercesinin arasından, bakar ve O'nu "bilir", "görür" ve "anlar"... ve "yanyana yürüyeceği" "yol arkadaşı" O'dur ve artık kimsenin yapabileceği birşey yoktur... birlikte yürünecektir yol. Nasılsa herbiri kendi güzergahındadır... Kulağınızın bir yerine küpe edin bunnarı..:72::11: haydi hayırlı traşlar..:72::11: |
alakası yok hııh
|
tabi tabi şimdi nasıl da içinde düşünüyor ama..:72::11:
|
aaa ustume iiiilik saglık kuru iftira....
|
|
ne oluyo lan burda :11: şş kardeş sende çek elini formdan satan mısın yatanmısın :11:. salled sende .selamını aldık ama 2 nızde dışarı .. bide site yönetiyo yaa ..seni kime şikayet edim ben şimdi ..:11:
|
uy ablası hemende kızıvermiş..:72::11:
|
bana et istersen...:72::11: bakarım çaresine..:72::11:
|
satan hala mı burdasın abi insaf ya insaf git forumda gez o kadar konu acıok siz okuyun die bak yeni bi tane bile actık ama okuyan yok :79:
|
ewt hocam dinliyoz buyrunuz müsade sizindir :72:
|
tamam yaw gidiyorum işte...:19::65:
|
ewt satanistlere yerimiz yok bizim:85: kapı orda bak :115: çıkarken kapatmayı unutma :72::11:
|
ölemi...:85:
|
eee tek kaldm hocam nerdesiniz:D
|
öle :85: :72:
|
:174: du lan şimdi görücekler..:72::11:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:31 . |