![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
bu arabaya bitiyorum cok cok guzell ya:),, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ya kanka pc ye yapıştım manyaq araba :1:
|
ole walla bayılıom bu arabaya :)
|
kankası bu arada senin kişisel sayfa temelli aşk yuvası olmuş:78: :78:
|
hişt hişt noluo bakım uykusuzluk basına wurmuss :)
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
kankaların en guzeline :) |
kankacım yapma bak kıskananlar war anladın sen onu :85:ama şşoookk şekerlerrr
|
cnm benim emin ol seni cok sewiorumm :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:11: :11: :11: :11: |
Alıntı:
|
ne guluon alosar :D:D
|
Dalıp bir uykuya Zamanı unutmak, Ve güzel dizlerinde Yarınlara uyanmak isterdim. Işıltılar içinde gözlerim kamaşırken Sana olan susuzluğum Hep artarken Yanında bile sana hasret kalırken Senden bu kadar uzakta Anlayabilir misin hallerimi? Bu tarlalar, bu bahçeler, Sensiz neye yarar ki? Bahar gelmiş, Ağaçlara su yürümüş, Her taraf yemyeşil Ve rengarenkmiş, Bana ne Sen olmayınca neye yarar ki? Limanlar, garlar, otobüs durakları Dolmuşlar ve taksiler Kalabalıklar içinde kalmış bir şehrin Yalnızlarını taşır Bir yandan bir yana.. Zaman içinde yolculuk eder düşlerim Rüyalarını kaybetmiş Bir çocuk korkusu Eksik olmaz gözlerimden Kulakları sağır eden bir ses Ve dehşet kokan bir yalnızlık Yani sensizlik, Sensizlikde çekilen bir yalnızlık Sen varken anlamını yitiren, Bir sensizlik. Seni sevmek kadar Sevginin peşinden koşmak da güzel. Dalıp dalıp giderim Düşüncelerim sana ulaşmak ister Düşüncelerim sana sarılmak ister, Koklamak ister seni Unutamadığım kokunu Beynimin her hücresi ezbere bilir. İçimde doğan şafakların haddi hesabı yok Her sabah güneşlerim sana doğar Yokluğunda yüreğim Acı bir denizin keskin tuz kokusu olur. Tüm nehirlerim sana akar Dağlarımdaki kardın sen Hiçbir insan elinin değmediği Kar çiceğimdin. Bembeyaz bir güvercin masumiyetinde Ve bir bulut kadar hafif Çocuk yüreği ellerin, İlkbahardan da güzel kokun Hatıralarımda solan gülün ... gözlerimi kapadığım yarı uykulu- uykusuz gecelerimde tutunduğum umutlarımdın Her şeye rağmen yaşıyorsam, senden çok uzaklarda olsam da Biliyorum ki sana kavuşacağım günler çok yakın Ne kahpeler ne de kansızlar, Beni alamaz senden. Çöl kumu kadar temiz ve kuru bir yüreğim var. Seraplar olur her saat Depremler olur, Yangınlar kemirir yüreğimi.. Gün batımı sapsarı bir gökyüzü Güneş gitti-gider, Dağların silueti daha keskin şimdi, Görebildiğin kadar ortada Gökgürültüsü yalnızlığımı haykırır Yağan yağmur, sesiyle Kalpleri titretir. Günlerce yağdı yağmur, Yeryüzü doydu suya. Yok etti kötülükleri Saf suyun gücü.. |
Damla Damla Sen Yağmurları bekleme yeter dön artık Yağmak zorunda değilsin susamış bedenime Öyle çok özlemişim, seviyorken delice Düşmek zorunda değilsin her gece düşlerime; Bırakta rüyalarda kendim sarayım. Yağmurları bekleme dinsin bu hasret Damla damla gelişin bana huzur vermiyor. Ellerini tutmak için çabalıyorken Avuçlarımdan kaçışın beni mutlu etmiyor. Bırakta sana tamamen sahip olayım. Yağmurun kokusuna sardım Tutamadığım kendimi. Damla damla sen Çisil çisil sen Aklıma düşen sen her yağmurda Aklımda bir başka sen oluşuyor Çıktığım yağmur dualarında. Bırakta dualarım günahlarım için olsun. |
Seni sevdim... Sevgilerin en güzellerini vermek için... Seni düşündüm gecelerce, en güzel düşlerimde yaşattım seni... Yalnızca sen sev istedim, sen sar istedim, yüreğimin her köşesini... Seni gördüm nereye baktıysam, gözlerime işledim gözlerini... Ve yalandan uzak, en temiz sevdayla, yarınlarımda bir sana yer verdim... Bir tek seni yazdım kaderim diye, bir tek seni istedim her şeyden çok... Sen yoksan anlamsız dünya, anlamsız yaşamak... Sensizliği ölümden bin beter bildim... Gülüyorsam, mutluysam bunca çileye inat, bilirim ki, bu senin eserin... Bir tek senin kollarındayken yaşamayı seviyorsam... Senin kollarındayken acıları siliyorsam... Her ne kadar kabul etmesen de ben seni daha çok seviyorsam... Biliyorum ki, bu senin eserin... Ve hiçbir zaman anlatamam, seni sevmenin tadını... Ve doymaz yüreğim, doymaz ellerim, bedenim, seni sevmeye... Bunca sene sonra seviyorsam kendimi, sen sevdiğin içindir beni... Ve seviyorsam seni, bana sevmeyi öğrettiğin içindir.. Sevebildiğim tek insan, sen olduğun içindir... Biliyorum ki... Ne zaman dolsa gözlerim bir an acıyla, sen sileceksin gözyaşlarımı... Ne zaman sarılacak bir beden arasam, sen saracaksın beni... Ve senin sıcaklığında tanıyacağım şefkati... Seninle gülecek, seninle ağlayacağım... Benim bildiğim tek gerçek, sen olacaksın hep... Ve ben, en güzel şiirlerimi sana saklayacağım, en güzel düşlerimi sana... Sen yeter ki, yarınlarda bugünkü gibi sev beni... Senin sarhoşluğundan hiç ayılmasın yüreğim... Ve ecele kadar, benimle kal, yalnız benimle... Seviyorum seni ve bir ömür boyu yaşatacağım yüreğimde sevgini BİRTANEM... |
bu sayfanın sahibi nerde.. yaw... :( sabahtan beri her geçişimde uruorm.. hala gelmedi...
|
qeldm qeldm buqun cvrımdısıydm kusura bakma cnm :) oquLcaN La barısmaya qittim we barıstım coook mutluyum :D:D
|
ayrıca yazdıkların için cok tsk ederim bitanesinnnnn cnm bnm :)
|
ii sevindim barışmanıza...
|
hayırlı olsun sayfan gizemm
|
siten hayırlı olsun inşallah okulunu bitirisinde 10 yılda kalmasın bak ben vanlıyım hiç vanı görmedim ama sen 10 yıl kalacaksan hem vanı görmeye hemde senin ziyeretine gelebilirim? ne diyim başka hayırlısı olsun kaderinde ne varsa o olsun be kardeşim
|
tskler saolsn
|
saat 01:10 geldim... ama yoqsun.. uyuyosun heralde ... :) ii uykular tatlı rüyalar...
|
ee bi zahmet yani insanoglu uyuyan bi varlık doal olarak bende :D:D
|
hayırlı olsun gizem.kalkmışsındır heralde, insanoğlu uyanan bir varlık doğal olarak
|
:D:D kalktım kalktımm :D:D tskler kenji
|
yeni mi kalktın?:72:
|
yok yok sabah kalkmıstımm :D dısardan yeni geldm :D:D
|
Alıntı:
|
Can Çekişir Yüreğim Can çekşir yüreğim hasret limanlarında Gözlerime kan'dan Al, sensiz perdeler iner Bi çareyim, gafilim, kaldım kasvet dağında Kurtar beni mehtabım, içime korku siner Razımı olur gönül amansız gelen kışa Habercin diye bakar kalbim, yaprağa, kuşa Değil sevip sarmaya, bir tek dolu bakışa Ömür üstüne ömür, can üstüne can biner Bir kuru yaprak gibi, solgun sensiz dört yanım Şafağım gün batımı, gece ağırır 'Tan'ım Gel ey benim cennetim, gel deli çağlayanım Gel ki; senle bunca dert, bunca elemim diner |
Gittiiiiiiiiii gittiiii....................... ahhhhhhhhhhhh....... :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :65: :65: :65: :65: :65: :65: :19: :19: :19: :19: :65: :65:
|
terk etmek ne kadar kolay Terk etmek ne kadar kolay Sen kolay olanı seçtin Önce benden Sonra senden Sonrada aşkımızdan geçtin Yıkılasın demem sana yıkılma ki! Ölmeyesin.... :19: :19: :65: :65: :19: :19: |
her sevgide bin ah ettim gençliğime eywah ettim bilmem ki! ne günah ettim bilemem bilemem gülemem ben yalan dünyada... :19: :65: |
tanrım sonsuz sewgi versin kalbin tapar gibi sewsin dilerim benden fazla sew sev ki! sende gülmeyesin :19: :65: :19: :65: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
bekir sakin olll:(
|
olamam..!!!!! :(:(:(
|
olmak zorundasın...
|
peki.... :)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:07 . |