![]() |
ısmarlamaz olur muyum al iç:D:caylar:
|
way sen çow saolasın...
şarkılarda güzelmiş ha |
şebo diyoruz burda heralde güzel olcak:D bu arada afiyet olsun:)
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|
|
yaw üzli çok güzel resimler...ama bunlar beni bozar.. :11: emeğine sağlık...ama "vakit tmm seni terkediyorum kısmı süperdi..." :85:
|
walla hepside süperdi ...emeğine sağlık...
|
güzelmiş.. :1:
|
güzel yaw emeine sağlık üzli:1:
|
bekir kaldır şu fotoyu bak dayım kızıyo:D:72:
|
<<<sana ölmelerimin üstü kalsın sevgili>>>
Gözlerinde unutulmuş hatıra iken , Kelimelerini yutkunup susma ne olur. Gülüşlerinde tozlanmış, Siyah- beyaz fotoğraf iken, Yaşanmışlıkları susturup Dudaklarında adımı bir kez bile anma ne olur. Beni zamana gömüp Unut hadi her şeyi. Bana dair tek bir hatıra kalmasın senden.. Sen beni yaşarken öldürmüşken, Ben seni sensizlikte yaşatacak kadar sevdim… Sen üzülme diye İsyanlarımı dizlerime büküp Ömür boyu sana susacak kadar sevdim.. Hadi git ne olur. Bir mevsim bile yaşanmayan Hatıralarımızı gözyaşlarında boğup Tek kelime unut hadi. Beni sevdiğine pişman ise sevgili, Yollarına feda olsun sevgim. Olur da susmalarım acıtırsa seni, Sana ölmelerimin üstü kalsın sevgili. Bol keseden harcasan da hatıralarımı Unutsan da sana yüreğimi adadığımı, Unutsan da adımı, Sensizlikte bile Adın dudaklarımda, Sevdan ise yüreğimde yaşayacak sevgili. |
Bol keseden harcasan da hatıralarımı
Unutsan da sana yüreğimi adadığımı, Unutsan da adımı, Sensizlikte bile Adın dudaklarımda, Sevdan ise yüreğimde yaşayacak sevgili. güzelmiş üzlicim..saol |
ne demek cnm;)
|
:d :d
|
dünya mı tuttu seni:D
|
evt dünya tuttu yav..alıp başımı gitceemm baska bi gezegene napam..:11:
|
walla bi yoluna bulursan beni de götür yaw:D aklıma şebonun bi şarkısı geldi
döne döne durmadan sen de bi garip oldun sarhoş musun dünyaaa |
ne demek götürürüm..hele ben bi gideyimm..:D snde şeboyla bozmuşsunn..hade hayırlısı üzli..:D
|
evet yaw kafayı yedim:D kurtarın beni:D konserindeki halimi görmen lazımdı yaw
|
bak gözümde canlandı senn halin konserdee..:D tahmin edebiliorumm..:D
|
Alıntı:
|
walla ciddi ciddi kızıyo:D
|
bekir kaldır diyosa kaldır uleeennnnnnn.. kızıyorum bak.:72:
|
heeeyyytttt messoyu kızdırmayın lann :72: :11:
|
:11: tamam mesut abi.... kızmaa...
|
eferim ama kızdım bi kere:72:
|
:11: hadee laan....
|
bak yine başladı beko
|
:D
|
avatarın biraz +18 e kaçmış bekircim:72:
|
sen duaa et boydan değil... :11:
|
işim yok senin avatarın için dua edecem peheheyttt çok beklersin:72:
|
Vakit tamam seni terk ediyorum Bütün alışkanlıklardan öteye Yorumsuz bir hayatı seçiyorum Doymadım inan kanmadım sevgiye. Korkulu geceleri sayar gibi Birdenbire bir yıldız kayar gibi Ellerim kurtulacak ellerinden Bir kuru dal ağaçtan kopar gibi. Aşksa bitti gül ise hiç dermedik Bul kendine kuytularda hadi dal Seninle bir bütün olabilirdik Hoşçakal gözümün nuru, hoşçakal Hoşçakal canımın içi, hoşçakal. Vakit tamam seni terk ediyorum Bu incecik bir veda havasıdır Parmak uçlarına değen sıcaklığı İncinen bir hayatın yarasıdır. Kalacak tüm izlerin hayatımda Gözümden bir damla yaş aktığında Bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan Kan tarlası gelincik şafağında. Ölümse korktun savaşsa hep kaçtın Vur kendini korkularda hadi al Sen bir suydun sen bir ilaçtın Hoşçakal canımın içi, hoşçakal Hoşçakal gözümün nuru, hoşçakal Sen bir suydun sen bir ilaçtin Hoşçakal iki gözüm, hoşçakal Hoşçakal canımın içi, hoşça kal ... |
başınız saolsun....:72:
|
Alıntı:
evet ben atmıştım gerçekten süper:) bence de yaşasın rock;) |
saol mesut:(
|
|
Sustum! Ne kadar susulacaksa o kadar sustum! kendimle konuşuyorum şimdi yalnız... yalnız yüreğimle dokunuyorum sesime kimse duymuyor... sustum! sustu dudağımdaki şarkı, gözlerimdeki şiir yaraları yalayan rüzgar sokaklarında kahrolduğum şehir gözlerim konuşuyor yalnız sustum! bin ah sürüp dudaklarıma ne kadar susulacaksa o kadar sustum! sustu benimle deniz, sustu deli dalgalar, sustu martılar... umutlarımı sarıp rüzgarlara uzaklara savuruyorum her gece yıldız yapıp serpiyorum gökyüzüne Sustum! tuz basıp yaralarıma! sustum içinde volkanlar taşıyan bir derviş gibi yaslanıp yalnızlığın duvarına gül döküp kalabalıklara kimsesiz geziyorum gönül ülkemi her gece kimse bilmiyor.. kimse görmüyor sustum! sustu benimle gök, sustu dağ, sustu toprak acılar konuşuyor şimdi yalnız yaralı gönlümün sızıları konuşuyor tutup öldürüyorum içimdeki sevdaları bir bir atıyorum uçurumlardan kimse hissetmiyor sustum! saçlarını kokluyorum rüzgarların dudaklarından öpüyorum hayatı içimde incecik bir sevgi ürperiyor sarı hüzünler dökülüyor gönül bahçeme gelmiyor beklediğim bahar yaralar merhem tutmuyor gözyaşı olup dökülüyorum kaldırımlara mendil silmiyor yağmur dinmiyor sevdiğim bilmiyor... sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu zaman sustum yalnız gözlerimle dokunuyorum hayata kimse anlamıyor.. sustum! ey beşiğini sallayıp boğduğum hayat kucağımda büyütüp öldürdüğüm sevgi yaralar merhem tutmuyor geceler avutmuyor ben sustum acılarım konuşuyor yalnız... ben sustum! susmuyor yüreğimi kavuran kasırga pencereme vuran yağmur damlaları susmuyor her gece dışarda inleyen rüzgar gelmiyor bahar kuşlar sevinmiyor yıldızlar küs ay üzgün güneş doğmuyor acılar dinmiyor içimde binlerce şiir kanıyor her gece kimse bilmiyor... sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu hayat sustu zaman acılar konuşuyor yalnız acılarım konuşuyor kimse duymuyor... duymuyor... duymuyor... duymu... duy... |
wlen olum siz ayrilmak icin kimden izin aldiniz hemen barisin cekerim kulaklarinizi...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:50 . |