![]() |
Bir yol bulup kendime...
çoğu zaman gözlerinden... sustukların belkide... kimbilir sözlerinden.. taşar başıma yalnızlığım.. yağmurlarıma karışır.. gizliden izler seni.. süzülürken pencerenden.. yorgunluğum,yalnızlığım saçlarının gölgesinde uyur.. sevdiğin bi çiçek olur ellerine dokunur.. yanında bi yavru kedi olurdum... yanında hiç soru sormadan uslu dururdum.. yanında belki beni bile unuturdum... yalnızlığım mutludur yanında... |
ah beni beni ah beni benii..
nerelere gideyim nasıl edeyim al beni beni sar beni beni saramazsan eğer körfeze bırak kuru bile söneyim (sezen aksu) |
bu sarkı bizim olsun askımız sonsuz olsun =)
grup anılar gormez olsunn |
geri dönmek inan içten deil hani var ya tutamazsın kendini
bir ümitle ya olursa dersin hep bile bile her şeyin bittiğini...(sezen aksu) |
ısıkla kal sakın değişme onlar seni deiştirmek isteselerde
6. cadde cıglık cıglıga |
anladımki hiç kimse sen değil..
hiç kimse senin kadar candan öte can değil.. anladım ki hiç kimse sen değil.. hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil... anladım ki hiç kimse sen değil.. hiç kimse senin kadar umuduma yol değil.. |
gozlerimde yas kalbimde sızı unutmadım seni unutamadım unutamadm ne olur anla beni =(
|
Bir gün olsun unutunca
Dışımda kalıyorsun Oysa seni düşününce İçime sığmıyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Gözlerimi kapatınca Yanımda oluyorsun Seni öpsem seni okşasam Farkına varmıyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Her gün akşam oluşunda Kadehime doluyorsun Yudum yudum, damla damla Düşüncem oluyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Sigaramın dumanında Dudağıma konuyorsun Her nefeste derin derin İçime doluyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman.... |
Sigaramın dumanında
Dudağıma konuyorsun Her nefeste derin derin İçime doluyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman.... AYNI SARKI =) |
Üstüme yıkıldı, dağ gibi bir hasret
Yaraları sarmaya, alışıp unutmaya Koca bir hayat lazım, yıllar yetmez Senin uzağında, hayat çok hüzünlü Şimdi kime yar diye sarılıyor ellerin Gitsen bile gözlerin benden gitmez Resimlerde hep o güzel yüzün Yüreğimde hep ağlayan bir hüzün Karaya vuran gemiler gibiİiçimdeki kalp yaralı bereli Hançerli şu gönlüm sevdanla kanarken Unutmak ne mümkün severken Hayatla barışmak, bir yerden tutunmak Herşeyde sen varken kolay mı ah unutmak... |
sensİz Sabah Olmuyor Uyaniyorum Ansizin.......................
|
gizem devam ettiriim şarkıyı barii...:D
aşılmaz yollardayım bir garip diyardayım öyle çok özledim ah yanıyor yüreğim ah yanıyor ciğerrim ah yalnızım çok yalnızımm... |
bana uzak ol yada baglan sımsıkı bana gercek ol yada git yoluna yalansan
|
gidiyorum artık yeter...
yüklenip yarınlarımı... bir gül bıraktım yerime... hayaldin sen... |
ez u tu lıba hev bıbın hetta mırıne yare.. tu gula berbenamın tu ewina dıle mın hem derdu dermanemın tu belaya seremın..
|
seviyorum kahretin.seviyorum elimde deil çok seviyorum ah neden
yaşadığım en deli asksın sen....(sezen aksu) |
huzur özür dilemeli bana uğramadığı hergün için , gurur of etmeli ona sadık olamadım belki tek eksiğim buydu.
|
sewemedim ayrılıgı gel.. alısamadımm bak gözlerima bağışla bitmesin
|
bnm butun derdim ozlem bilirim kavusur boyle seven biz bir elmanın iki yarısı o en cok sevdgim ve ben....
|
duygusuz ifadelerle, bir taş olsam özlemimle ,gömün beni sözlerimle ,bende seni özlerim be ,duygularımı közleyin ve aleve verin önümde.
|
acılarım oldu herkes gibi elbet
herkese kısmet olmayan sevinçlerim unutulmayıda göze aldım evet hayat sana teşekkür ederim...(sezen aksu) |
ağlama kıyamam ben sana o güzel saçların varya o sıcacık ellerin beni hergün deli ederdin ben seni birgün değil ölene kadar sevdim
|
sen bir söz yazarsın unutulur gider ama ben bir söz yazarım klasik olur(sago kaf kef)
|
her yerde kar var kalbim senn bu gece..(nülifer)
|
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni deil giden beni kaybetmiştir :78:
|
duygularıma esir oluorum seni görünce
insan bin kere mi yanıor bi kere sevince ruh bedenden ayrılıor çekimine girdim bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim...(ilhan şeşen) |
sensiz olmuyor yerine konmuyor
kimsenin eli senin gibi dokunmuyor karlara inat yürürüm yollarına adını camlara yazdım OKUNMUYOOOOR (YAŞAR SEBEPSİZ FIRTINA).... |
Yalnızlığa elbet alışır bedenim yalnızlıkla belkide başa çıkabilrim
çok zor gelse bile yaşar öğrenirim SENSİZLİK benim canımı acıtan... |
suya yazı yazmak gibi seni sevmek... yorgunum üşüyorum... yanındayım ama yalnız ne çare...suskunum huzursuzum. gözlerinde uçurumlar korkupda yüzleşmeye... bakışların kaçar gider.... gücüm yok yetişmeye... düğüm düğüm oldu içim... ne olur bir şey söyle... sen sustukça içimde İSYANLAR! ÇIĞLIKLAR!
|
hayatımdan çok memnunum aşk bitti aşk aptallıktı
birde sigarayı bıraksam kimse tutamaz beni artık...(mor ve ötesi) |
kaybettik severken
yorulduk denerken bana sabırlar dilerdin sen pes ettin benden erken (ogün sanlısoy) |
parasi Var Adam OlamamiŞ,
Tasasi KalmamiŞ Bellİ Kasasi Var GÖnÜl AlamamiŞ BİlememİŞ Sevgİnİn Kiymetİnİ |
kapanmaz yarayım
gece gündüz kanarım göz göre göre yandı yıllarım gönlümde açan gonca gül olmadan kırıldı senin eserin bu yorgun yıllarım |
Alıntı:
|
tmm gelsinn..:D gönderem mi sana..:72: güzel şarkıdırr...:11:
|
gönder ama msn den çıktım... :D gelince hatırlat oke...
|
oke..:D
|
Gün biter gülüşün kalır bende Anılar gibi sürüklenir bulutlar Ömrümüz ayrılıklar toplamıdır Yarım kalan bir şiir belkide Aykırı anlamlar arayıp durma Güz biter sular köpürürde köpürürde Kapanmaz gülüşün açtığı yara Uçurum olur cellat olur her gece Her gece yeni yeniden bir talan başlar Acı ses olur ses deli bir yagmur Eski bir eylüle gireriz böylece Gün biter gülüşün kalır bende :78: :78: |
ya gelir can olursun ya da canda bekler yar olursn
|
öyle zor anlatamam sana hasretim
dilimde kelimeler takılır kalır... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:59 . |