![]() |
tüh akustici benden önce yazmış :D
Alıntı:
|
ya alosar akustici değil yaaa akustikci k ' yı unutuyorsun üstelik verdiğim isimlere birşey yazmamışın
ato,alosar,kenji |
ato : kardeşim yaw...can dostum...on numara bi çocuk :D
alosar : yaw daha önce dediğim gibi yorumsuz:D canem benim....yazacak çok şey var..sığmaz... :) kenji : sanırım muradiyede öğretmenlik yapan...değerli bi öğretmen üyemiz...ayrıca zyrec in (ruşen abinin dostu)....sevecen bi abimiz... save your kisses , çikolata , helin_helin |
save your kisses- ben yokken gelmiş tanıdıkça daha çok şey yazabilirim sanırım :D
çikolataa-şirinlik muskası,mod:D helin_helin o başka bişi :D ama bir kusuru var konu açmaya başlayınca kendinden geçiyor sonrada benim göbeğim çatlıyor onlara bakana kadar :72: amigo-zyrec-hayat |
amigo:yeni üyelerden sanırımm...şuanlık pek bişi söyleyemicem..:D
zyrec:yöneticimizz...:D hayat:nickini ve açtığı şiirleri çok beğendiğim biri..:D hackoogle,alosar.ato |
hackoogle :65: özledim onunla sohbet etmeyi,dünya tatlısı biri
alosar :72: genç admin ve kiraz geliyo aklıma :72: ato istemdışı sempati duyduğum aklı başında adam gibi adam :46: kenji-sinem-tutsak |
kenji:forumumuzun öğretmenii...:D
sinem:pek bişi söyleyemicem maalesefkii.:( tutsak:mod olmak isteyen biri..umarım olcak başkada bişi bilmiomm..:D lastdesigner,satan22,akustikci |
laStdesigner- canım bekom kardeşlerin bidenesi :D bide avatarından rep alan ender şahsiyet :11:
satan22 başımın belası :11: çok sefiom onu.bu forumu bana o sevdirdi :D akustikçi avatarını çok sefdim onun.çok saygılı biri.zamanla dahada tanırım sanırım :D denizkızı ,denizkızı,denizkızı :11: :72: şaka tabi helin-zyrec-ato |
helin_helin: dostlardan bi tanesi..
zyrec: iki yöneticen biri :D.. inş. bu sene kadro alır :) sitemizde bir öğretmen daha olur.. ato: şimdi atoyu yazsam sığmaz buraya. bi 4 yıllık geçmiş var nede olsa :D.. ama can dostlardan biri :) zuzu :D, kenji, muhemar |
zuzu :72: bana çook tanıdık gelio :11:
kenji,dünya tatlısı çok değerli benim için. muhamar can desem yeterli olur herhalde :D gizem-wanteds-nagy |
gizem.:sevdiğiim birrii..şeker kıss..:D
wanteds:o da yenilerden herhalde..:D nagy:çok güzel şiir yazan bi ablamızz..:D tutsak,muhemar,zelal |
tutsak -yeni üyemiz .aktif ama gidecekmiş :D
muhemar bakınız üstte var yorumum :D zelal-avatarını çok sefiom o da cici :D cigerxun-zerguwan-ato |
cigerxun:eskisi gibi gelmio sanki forumaa..:D
zerguvan:modumuzz...:D ato: bilmiomm..yorum yok...!! çikolataa,mktr,zyrec |
çikolataada senin gibi helin transa geçiyo konu açarken :D
mktr ya sefimli biri gibi başta çekimserdi ama sonra açıldı :D zyrec ehh ne desemki her türlü gıcıklığına rağmen saygımız sonsuzdur :Dçok sefiom onuda.onsuzda olmas :D dekoratör(mahir abi)- ismail karakaş-suphi |
mahir abi..:.ok tatlı bi abimiz.akvaryumcu oda..:D
ismail karakaş:o da akvaryumcu..:Dmodumuzz..:D suphi..:gelmio sankim bu aralar...sanırsam şiirleri seven biri..:D sinem,kenji,sea star. |
sinem acayip şeker gibi.birkaç kez muhabbet etmemize rağmen sempatisini belli etti.
kenjiyi sölemiştim.tekrarlayayyım benim için çok değerli :D sea star forumun güllerinden :D çok cicidir çok last designer-satan22-zelal |
last designer : son dizayncıymış ;)
satan22 : sanırım forumun herşeyi gibi birşey :D zelal : avatarını çok seviyom :) alosar, zyrec, mktr |
alosar : onunda dediği gibi 4 yıllık geçmişimiz war can dostumla ;)
zyrec : sewgili yöneticilerimizden biri ;) MKtr : o da can dostlarimdan biri ;) satan22 - dekorator - denizkızı :) |
satan22: ya nedesem bilmiyorum ama bu forumun vazgeçilmezlernden biri
dekorator:kendisini tanımıyorum ama eminim iyi biridir denizkızı:forumun en neşelisi,ve süper modu helin_helin,çikolata,save_your_kisses |
helin - şekerpare o böle değişik bişi sımsıkı sarılası gelio insanın :11:
çikolata desen o da farklı değil :D save_your_kisses yeni ama sıcaklığı belli kenji-muhemar-ato |
kenji: eğitimcilerimizden biri :)
muhemar: tanımam tek bildiğim kendimi bildim bileli aynı evdeyiz :D ato: can dost ;) raps_witch , helin_helin , ismail karataş |
raps_witch forumun tek hatun repçisi :D
helin_helin onu anlatmaya yetmes kelimeler :D ismail bu aralar uğramıo nedense :( gizem-bume-wanteds |
gizem:cnmdır kendisii..:D
bume:foruma uğraramayanlardan..:D wanteds:nickini görünce aklıma çikolata gelioo..:D ato,sinem,tutsak |
sinem : yeni oldugu icin daha tanima firsatim olmadi :)
tutsak hakkında da bilgim yok :) aTo - DeNiz KızI - aLoSaR |
aTo : ne kadar kötü alışkanlık varsa(sigara,alkol,kumar..vs..vs.. :D) hepsini bünyesinde barındıran kişilik...canım kardeşim...ayrılamayacağım kankalarımdan bi tanesi...bununla birlikte altın gibi bi kalbe sahip,mert,delikanlı ve bir o kdr da ağır şahsiyet...arada bi beni üzsede görmezden geldiğim daha öncede belirttiğim gibi hayatta hiç ayrılamayacağım enden kişilerden biri...
denizkızı :forumda geyik yaparken tanıdığım...sitemizde yönetici olduktan sonra msnde yazıştıım....sitedeki herkes tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen değerli bi kişilik...her ne kadar yüz yüze görüşmemiş olsakda gerek forumdaki muhabbetimizden gerekse msn yazışmalarımızdan sanırım yeterince tanıdım dediğim ve kendime çok yakın hissettiğim her ne kdr gerçek hayatta bi ablaya sahip olmasamda bana abla hissini yaşatan çok tatlı,sevecen... biricik ablam. (daha yazacak çok şey.... :D) alosar: canımdan çok sevdiğim eşi bulunmaz bir dostum...kardeşim...dünyaya bir daha gelsem kankacıım arar bulurum yine seni severim dediğim biricik dayanağım....her şeyden vazgecerim ama ondan asla....çok hakkı var üstümde....hakkını helal et be kanka:)....ayrıca bana her zaman doğru yolu gösteren, her zaman benim iiliimi düşünen kardeşimden ötee büük şahsiyet...... helin_helin , qizemm , muhemar |
helin_helin:yorum yok..tanımıomm..:72:
qizem:sevdiğiim birisii...:) muhemar:yöneticilerimizden bitanesii...alosarın abisi bide..:D tutsak akustikci zyrec |
tutsağı tanimirem :)
akustikci bizim okuldan torunlardan heralde :) zyrec sewgili yöneticimiz saygı duyduyum şahsiyet MKtr - çikolataa - dankek - elegan - pardon nerde kalmştık - calimero 99 ( daha üye olmadı ama sözü war olacak :D ) |
mktr-tanımıyorum.Anadolu lisesine gidiyormuş
çikoolatta-tanımıyorum forumda çok güzel paylaşımları var.kendiside çok güzel olsa gerek.... kenji,sinem,gizem |
Kenji : biricik abimiz , forum düşkünü
sinem : Walla daha kendisiyle tanışamadım o yüsden yorum yok gizem : tatlı birine benziyo muhemar, satan22, zyrec |
muhemar= basketbolcu yöneticimiz
satan= feriduna benzer.:11: çapkın yöneticimiz zyrec= benim üniversiteden oda arkadaşım.çok iyi birisi.elinden gelen her yardımı yapar |
isim yazmamışsınn kenji abi..:)
|
pardon
. akustikçi, ismail karakaş, erham |
akustikci:bizim okuldan biri..:D
ismail karakas:mod:D aynı zmnda akvaryumcu..:D erham:tanımıomm..:D zelal,tutsak,alosar |
zelal eminim avatarı kadar güzeldir :D
tutsak yeni üyemiz ve sıcakkanlı alosar ortim olur kendileri :Dbizim bekonunda kankası olur :D akustikçi-ato-helin |
akustikci : ismini vermekten çekinen gizemli bi üye...ama ben adını dolaylı yollardan da olsa bi şekilde ele geçirdim.. :11: bu gizemli tavrını takınmaya devam ederse adını deşifre etmek zorunda bırakıcak beni :11: nese...
ato : fazla söze gerek yok...bizim tayfadan... değer verdiğim 3-5 kişiden biri.. helin : geceleri saolsun bana sürekli eşlik eden...ben uyumasına izin verdiğim zaman uyuyan :D ve gün geçtikçe daha ii tanıdığım...değer verdiğim bi ark.ım... :D kenji,zyrec,save.y.kisses |
kenji seferim keratayı :D ya tanışmadık birebir ama onun çok masum ve iyi niyetli biri olduğuna,kimseyi kıramayacak kadar hassas düşündüğüne eminim ben:D sefiorum ben onu ya
zyrec tam bir baş belası :D habire bana laf sokan ama karşılığını hep alan :D ciddiyetini benle bozan hahaha anladın sen onu :D save_your_kisses ya aktif olsa daha çok tanırıs eminim :D denizkızı :P zerguwan last designer |
denizkızı: forumda geyik yaparken tanıdığım...sitemizde yönetici olduktan sonra msnde yazıştıım....sitedeki herkes tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen değerli bi kişilik...her ne kadar yüz yüze görüşmemiş olsakda gerek forumdaki muhabbetimizden gerekse msn yazışmalarımızdan sanırım yeterince tanıdım dediğim ve kendime çok yakın hissettiğim her ne kdr gerçek hayatta bi ablaya sahip olmasamda bana abla hissini yaşatan çok tatlı,sevecen... biricik ablam. (daha yazacak çok şey.... ) (okumamıssındır diee bi önceki yorumumu tekrar yazdım :D)
zerguwan: sevdiim bi abim...bu aralar pek gözükmüoo.... :( LastDesigner :pek tanımıorm ama bildiğim kadarı ile Yarasa bekoo lakaplı sitemizin çok değerli bi moderatörü...çok kral insan...on numara bi çocuk :D muhemar, MKtr , çikolata ? |
okudum canem benim :D
muhemar - artıkın çok çalışan işkolik insan :D mktr-hoş sohbet bi kardeşimiz :D çikolata kayıp aranıyor :72: zyrec-satan22-gizem :78: |
zyrec : değerli yöneticimiz senin tabirinle patronlardan biri :D anlayışlı insan :1:
satan22: epeidir o da görünmüoo...sitenin pek tadı yok onsuz... :( gizem : zamanında verdiğim değeri haketmeyen bi kişi....keşke hiç tanımasaydım...foruma ii katkıda bulunan biri aynı zamanda...bundan sonrada siteye uğramayacak olan bi üyemiz sanırım....fazla yoruma gerek yok...yeterli sanırım...aslında konusulacak çok sey var ama neseee :( kenji, denizkızı, ato ? |
:89: beko şok ettin beni neyse kardeşim sen doğrusunu bilirsin
kenji- bakınız üstte :D denizkızı salla konuşmaya bile değmez :72: ato ya bu çocuğu çok sefiom bee kardeşimi hatırlatıyo hep bana :D sinem-muhemar-nagy |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:07 . |