![]() |
OKULLAR AÇILIO DİYE HERHALDE BENDE AKŞAM OLUNCA:38: TAVUKLARLA YRIŞIOM CNM YENİ HAYAT TARZIM BU:11:UMARIM KARŞILAŞIRIZ
Alıntı:
|
Hayirli Cumalar Cnm;)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
sağol m!grom
|
sende saol bebek;) |
Sevdimya
Sevmesende sevdiğimi bilmesende Sevdimya Gelmesende şu halimi görmesende Zaten hep böyledir, sevgi hep söyletir Leylaya suya giden mecnunlar susuz gelir Koşturdun ardından hoşnutum derdinden Şikayet etmedim bunca yıl halimden Mutluyum adam gibi sevdim seni sevdim seni Dünyaya demir atmam alacağım senden beni Giderken yanıma alacağım aşkımı Bırakıp giderken aşkımdan kalanımı Üzülme üzülsemde Deryalarda çözülsemde Üzülme halı gibi Yollarında ezilsemde |
slm kaçak h.g... nerelerdesin :))
|
hoş bulduk sende hoş geldin kim kaçak hem ben buralardayım hep olmayan sizsiniz hem ben sana gelmesem uğrayacağın yok
|
CUMA'N MÜBAREK OLSUN CNM ALLAH BÜTÜN DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN |
yoo bak geldim uğradım işte :)) nasılsın
|
ben yokken uğramışsın kayıp ya benim pc çöktü bunla elim ayağıma dolanıyor olana kadar bunla idare edicem kardeşim genle temizlik var benim pcde zaten tüm müzik arşivim onda kaldı bu ara işler yoğun giremiyorum gerçi pazartesi olucak inşallah kardeşim proğramları değiştiriyor
bu arada çok sağol m!grom |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:12 . |