![]() |
Gözlerin hançer değilse, Neden kalbim kanıyor? Ayrılık ölüm değilse, Neden bağrım yanıyor? AŞK BİR IZDIRAP |
Kime ne karman çorman hayatımdan Kime ne yalan dolan masallarımdan Kime ne yavuklumdan sevdalımdan Ben mutluysam |
anlamıyorsun gönül derdinden
neler çektim elinden kaç kere kırdın kaç kere üzdün beni perişan ettin sen yinede ahh etmedim... yinede ahh etmedim... sadece sevdim sadece sevdim ben... |
anın yetmediği zamanda artık yeter dediğin o anda unuttuğumu sandığım o parkta sen yine aynı alayda! aklımda binbir soru sebepsiz yere gelen sen doğrusu yürüdüğüm o taşlı yollar aslında hepsi bir tortuydu! üzgünüm çok üzgünüm sanmam hayatı öyle bir anda bırakmam |
Benim sevgim göklere sığmadı
Yerde de kalmadı Koruduym hep dua ettim Benim başka bir ricam olmadı |
BENİ BURALARDA ARAMA ANNE KAPIDA ADIMI SORMA SAÇLARIMA YILDIZ DÜŞMÜŞ KOPARMA ANNE AĞLAMA |
Aglatir sarkilar susturamazsin ki...
Zor gelir ayrilik alisamazsin ki... CANLANIR ANILAR UNUTAMAM... Kalbine sormadan gitme sevgilim.. |
Zaman geçer kabuk bağlar Sızı diner yara sağalır Sesin gelir gecelerin içinden Ah hayalin yıllarımın içinde Hasret gelir kapılara dayanır Kar yağıyor sokaklarda üşürsün |
sonra ben ne yaptım deme
hasret vurdum döndüm deme aklım sende bilsem bile aşka galip hep bu gurur |
Yalan değil tadım olmaz sen yoksan Kalbim susmaz ki dilim konuşmaz duramam Derinlerde yükseklerde her yerde Zaman akmaz ki dünya dönmez ki uzaksan Gülüm... |
Dön dayanamıyorum artık
Dön bu ne çok yalnızlık Çık gel ne olursun apansız Hadi dön, hadi dön, hadi dön yalansız |
Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız |
KaDer ßu Yavrum Yazilmissa Ceqmemeq oLmaaZ Coq Söledim Sana ahin tutar KimseLere KaLmaZz ..........
Hic DüsünMediin A$qimiizii ßenii Kayßetiin .... |
Dön gel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Dön gel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel |
keskeeeee keskeee bana demeseydin icindn gecenlerii.. sadece benim sana askimi harcamasaydin
sadece bir an degil bir ömür boyu seninle olurdum |
Bir daha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm Kim bilir ne bekliyor kalırmıyım ölürmüyüm Ne malum dünya gözüyle bir daha görürmüyüm |
sadece bir an içten fazla değil
o an ölsem gitsem umrumda değil |
toprağın çiçekle konuşmasını
sana çok benzeyen bir çiçek oluveriyor.. |
Bir ihtimal daha var oda ölmek mi dersiin ..
|
içime akıyor o sözlerin akıyorsa yıkıyor güzelim
bakışlarını çevirme gözlerimin içine bak orda sen varsınn |
Gittin .. Asla gidemem diyendin .. Ve ben bilirdim asıl gidenlerin asla diyenler olduğunu!
|
yanlız sanadır bu hasretim...
|
çok gördük gidenleri
"ölsem dönmem!” diyenleri elinde bir adresle tornistan edenleri! |
belki bir kaç gün daha kalsak
bir çıkar yolunu buluruz ne malum sabradersek belki mutlu oluruz |
Dön dayanamıyorum artık Dön bu ne çok yalnızlık Çık gel ne olursun apansız Hadi dön yalansız .. |
ben dünkü ben değilim
inan bana ne olur dön geri aşkım kurban olurum sana ben dünkü ben değilim inan bana ne olur duy sesimi aşkım muhtacım ben sana al beni sar beni yerden yere çal beni yeminim var bu aşka canlandır şu kalbi... |
ver elini ver bana eftalyaaaaaaaaaaaaaaaa
|
ben sana sana sana ölürüm
ölürüm ölürüm sana ölürüm sana değer bunu bilirim offff ben bilirim |
yüreğime yara açtın
gözün aydın sevdin gayri |
Kadifeden kesesi
Kahveden gelir sesi Oturmuş kumar oynar Ciğerimin köşesi Aman yolla İstanbul'a yolla Aman yolla Beyoğlu'na yolla Yolla yolla yar yolla ohhh : )) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
peki o zaman beni neden
karanlıkta bıraktın yüreğimi bu canımı acımadan kanattın eğer bir gün geri dönersen sanmaki affederim unut beni çünkü beni her günümde ağlattın |
Aşk herkesi kırar biraz
Eksilmesin acısı şükret Varsın ağlasın dalda kiraz Herkes kendine sürgün biraz |
Bir gece bitti düşüm aniden
Aniden sahiden bir sahilden Bir gece daha bitti ömrümden Ömrümden gönlümden her günümden Senmiydin ben artık yokum diyen Dermiydim böylesine hiç sen Sevmiştin hani çok'ta mutluydun Umutluydun hani sen bu sevgiden Sevgini bir başka sanırdım Sanırdım sarıldım yanıldım Bu rüya hiç bitmez sanırdım Sanırdım yanıldım kırıldım Yalanmış tüm gerçek bildiğim Bir damlaymış dünyalar dediğin Denizler götürse gözyaşımı Anlarmı sevgilim dediğin Durunca dünya durunca Hayat durunca anlar durunca Ve ben bir karınca Sevdim kararınca Düştüm rüyalardan düşler kararınca Ah bendim bebeğin Hani essiz çiçeğin Şimdi yalnızlığımda nerelere gideyim |
Sözün şiirlerin mükemmelidir
Senden başkasını seven delidir Yüzün çiçeklerin en güzelidir Gözlerin bilinmez bir diyar gibi. |
nasıl bir yangınki bu alevlerin bile canı yanıyor
nasıl bir yalanki bu kelimeler kaçacak yer arıyor gel bunları olmamış sayalım desemde boş gel güneşi doğmamış sayalım desende boş... |
iyi ki dönmüşüm
|
Sustum sustum sonunda dayanamadım...
ßæ |
yürüyorum gündüz gece gündüz gece :)
|
Sende sevdalara düştün demek
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:59 . |