![]() |
Gulfiros
Ez ji xew rabum,gulfirosek di Pir gelek sa bum,gul bi dil didi gil bi dil didi. Hebu me yek dil,tev jan u kul bu Ne bume bawer,gul bi dil bidi gul bi dil bidi Bazer me kir go:ser bi ser nadim E gulperest bi,can u dil didi can u dil didi Min go:Ki didi,can u dil bi gul? Go:Ev bazer e,dil bi kul didi dil bi kul didi Min can u dil dan,dil kirye gerin Go:ho Cigerxwin,dil bi gul didi dil bi gul didi CİGERXUN |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Şirin Kızlar Helin ve Pelin...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Gerçekten çok şirinlerrrr:106:
|
Evet öyeleler gerçekten de. Nerelerdesin be yoldaş. özledim yaw.
|
canım sıkkın bu aralar gidiğimde de sen yoksun çıkıyorum..nasılsın görüşmeyeli?ya bu arada yapraktan haberin var mı?onu da özledim hiç yok ortalıkta:(
|
Hayırdır canını sıkan şey ne? Yardımcı olurum belki sana.
Yapraktan haberim yok valla. Ben de karşılaşamadım onunla uzun süredir. |
yok yardımcı olabileceğini sanmıyorum:78:yine de önerin için teşekkürler:2:
pasta yiyorum şimdi sen de ye istedim aynısı olmasa da idare et;):) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yardıcı olmayı isterdim. Neyse umarım sıkıntını çabucak atlatırsın.
Pasta da güzelmiş valla.Teşekkür ederim. Ayrıca sana da afiyet olsun. Eeee, anlat bakalım görüşmeyeli neler yaptın. Sıcaklarda bir attı bir attıki sorma...:72: |
Teşükkür ederim..valla öyle hep aynı şeyler..sabah sekizde kalkıyorum hatırla sevgiliyi izliyorum..sonra yaprak dökümünü..sonra müzik dinleyerek yatıyorum bu saatlerde de kalkıp nete takılıyorum:)gerçekten gereğinden fazla sıcak bi de bizim ev en üst kat daha da sıck oluyor:(sn neler yapıyon?nasıl geçiyor günlerin?
|
Valla benim ki de monoton işte ne olsun. İş başı yapma zamanı geliyor o biraz kötü alışmıştım tatile..:72:
|
evet ya alışınca kötü oluyor..ben de gün sayıyoru on beşinde ank+ist a gidecem de..ankarada kuzenim var asker...onu görmek için sabırsızlanıyorum:69:ösledim onu
|
Yaaa. Hayırlı tezkereler dilerim ona.
Ankara güzel yerdir gerçekten. Gitmişken her tarafını gez. Özellikle Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ni... |
evet güzel yer..gezdm çoğu yerini ama dediğin yere gitmedim..mutlaka gideceğim yoldaşım beğendiyse güzeldir demektir;)
|
:70:
Gerçekten güzel. |
Ağlamak
İlk bakışta anladım Gülen bakışının sönüklüğünden Belli ki gözlerin sevgisinden davacı Üzüntünü içine atma Bir dosta açılmaktır ilacı Aşk nedir sanıyorsun Bir karşılıklı duygular savaşı Kazanamayacağını düşünüp zayıfım deme Bazen en etkili silahındır gözyaşı Ağla utanma.. Kafanda taşıyıp büyüteceğine dertlerini Gözyaşında taşı Yaşar Kemal |
:2:
|
:)sen var ya mükemmel birşeysin...................nasıl böyle ruh haline uygun şeyi getirip koyuyorsun buraya?:)senin gibi yoldaş az bulunur:2:
|
Yoldaş sana bir kitap önermek isterim, Felsefe severmisin?
|
evet severim;)neymiş kitabın adı?
|
Alıntı:
Beğenmene çok sevindim. O senin kendi bulunmazlığın.:2: |
Nietzsche Ağladığında, Belki de okumuşsundur.
|
yalnız ağlattın beni haberin olsun:)ama şiirde de dediği gibi iyi oldu;)sağol iyi ki varsın:2:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama aşırıya kaçma ne olur, sonra ben de üzülürüm valla.:2: |
şiiri tekrar tekrar okuyasım geliyor...tekrar teşekkürlerr
|
Alıntı:
Mutlaka oku, ben çok sevdim.Çok güzel bir kitap gerçekten.:1: |
tamam söz;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu arada yeni imza resmin de güzelmiş hani.:1:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
:)
|
Tubadan sıkıldın herhalde? :72:
|
böyle birşyi duymak bile kötü:)ben ondan sıkılmam ki....
sadece canım öyle istedi..ruh halime uygun bişeler olsun istedim |
Kızma espri olsun gülesin azcık diye öyle dedim.:2:
Kızmadın dimi? |
bak orada güldüğümü belirten bi smiley var;):)nie kızayım ki biliyorum niyetini..
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:19 . |