![]() |
yarın 5 gibi nete girSene önemli bişe dicem..??
|
hayrola cnm qeldim ama sen yoksun bana yetişemezsen özel msj atabilirsin yada mail ok?;)
|
buRak kUt /// sOnbahaR
Sonbaharı bu belki de aşkın Alışmak çok zor,ah bu yalnızlık Yalana döndü, kurtulamadık Farkında olmadan sana alıştım Sen başka yerde ben başka yerde Soluyoruz vay aman Başka dünyada başka rüyada Yaşıyoruz o zaman Hayatın kendisi bu Herşey varmış icinde Yollar ayrılıyormuş Deli gibi sevsen bile |
pm attım bakarSın..:););)
|
nerelerdesin yaa hiçç görünmüyon...özlettin kendini ama...:(
|
Hanfendi Aldigim Bilgilere Gore Msn Den Herkesi Engellemissin:11:
Ya Insan Okul Arkadasini Hatta Sinif Arkadasini Ve Hatta Sira Arkadasini Hic Engeller Mi Ayip Hic Beyenmedim Bu Hareketini Ona Gore:143: |
:S susim o eskide kaldı :D uzun süredr qirmiom nette...
|
oo tod nasılsın yaw??
|
iyidr saol senden azad?
|
...Fırtınada Gemim... Önce düşler terk etti bu kenti Sonra anılar birer birer Fırtınada gemim Aldanmışım Kırılgan, çaresiz çocuklarmışım Fırtınada gemim Aldanmışım Yıkılıp, savrulan dünyalarmışım Önce kuşlar terk etti bu kenti Sonra insanlar birer birer Fırtınada gemim Aldanmışım Kırılgan, çaresiz çocoklarmışım Fırtınada gemim Aldanmışım Yıkılıp, savrulan dünyalarmışım ilkay AKKAYA |
çok şükür. ee okullarda açılıyor
|
My life is brilliant. Hayatım harika. My love is pure. Aşkım saf. I saw an angel. Bir melek gördüm. Of that I'm sure. Şuna eminim ki. She smiled at me on the subway. Metroda bana gülümsedi. She was with another man. Başka bir adamla birlikteydi. But I won't lose no sleep on that, Bu yüzden hiç uykusuzluk çekmeyeceğim, 'Cause I've got a plan. Çünkü bir planım vardı. You're beautiful. You're beautiful. Çok güzelsin, Çok güzelsin. You're beautiful, it's true. Çok güzelsin ve bu doğru. I saw you face in a crowded place, Kalabalık bir yerde yüzünü gördüm, And I don't know what to do, Ne yapacağımı bilemedim, 'Cause I'll never be with you Çünkü hiçbir zaman seninle olamayacağım. Yeah, she caught my eye, Evet ve O dikkatimi çekti, As we walked on by. Yürüdüğümüz sırada, She could see from my face that I was, F.cking high, Yüzüme bakınca gerçekten çok uçtuğumu görebiliyordu, And I don't think that I'll see her again, Onu bir daha göreceğimi sanmıyorum, But we shared a moment that will last till the end. Ama seninle sonsuza dek sürecek bir anı paylaştık. You're beautiful. You're beautiful. Çok güzelsin, Çok güzelsin. You're beautiful, it's true. Çok güzelsin ve bu doğru. I saw you face in a crowded place, Kalabalık bir yerde yüzünü gördüm, And I don't know what to do, Ne yapacağımı bilemedim, 'Cause I'll never be with you. Çünkü asla seninle olamayacağım You're beautiful. You're beautiful. Çok güzelsin, Çok güzelsin. You're beautiful, it's true. Çok güzelsin ve bu doğru. There must be an angel with a smile on her face, Yüzünde gülümseme olan bir melek olmalıydı, When she thought up that I should be with you. Seninle olmam gerektiğini düşündüğünde. But it's time to face the truth, Fakat artık gerçekle yüzleşme zamanı, I will never be with you. Asla seninle olamayacağım. |
ne çok şükürü yaw keşke açılmasa hiç
|
güzel
|
yeni formalarımızla da tam Bülent in melekleri olduk zaten:D iğrençler yaw
|
yoo ona demedin yani iyiyim anlamında ok
|
hmm ok aldın mı formanı
|
hiç sorma yaw ama bizimki idare eder...
|
yok ya gelenlerin hepsi küçük büyükler pazartesi gelecekmiş
|
hmm anladım senn bedenn ne kadar büyükmüş öle:72:
|
KALP AĞRISI Ey kalbimin ağrısı Ver elini Çıkalım seninle Bu karanlık uğultulu ormandan İçimin acısı Kalbimin ağrısı Aşkım İşte yine baş başayız İçimin acısı Yine baş başayız ver elini Sus Ne olur incitme beni |
senin kadar olmasa da
|
bi kere bne aldım bile yani bedenme uyqun hani sana küüçük olanlardan:D
|
bi kere ben kızlarınkiden almıyorum erkeklerin küçük gelmiş sen ondan mı aldın?
|
malum okul açıldı we öss ye az kaldı lise 3 olmak zor iş:S bu yüzden bi daha foruma uqramıyı düşünmüom herkeze kib ;)
|
nie?
|
??
|
msj düzeltim bilion lise 3 olduk öss ye az kaldı bu sene başımızı kaşıyacak waktimiz olmaz bide forumda wakit öldüremem;) 2 yıl sonra bi şeyleri qarantilersem o zaman rahat rahat takılırım;)
|
haklısın
|
sanırım:) bnece sende dene sdc forum deil msn dahil tüm netten ilqini kes;) at yarışı başladı çünkü
|
kıss bak yarın bi gelme bize bak ben sana ne yapıorumm....:(
|
....tutamıyoRum zamaNı.... her$ey çOk hızlı deqişiyoR, zamaN çOOk hızLı qeÇ!yoR...hayatıMda "eNler" kayboluyoR... bazEn eL!Mde ne kaldı diye dü$ündüqüMde ...bilmem buUnları dü$ünmek iÇİn çok mU eRken??...uff bilmiyorUm aklım karman çoRman niÇiN çabalıyorUz? ne !stiyoRUz??off yoqUn bi tempO at yaı$ındayız...nie ??? |
saçmaldım biraz sanırım nesse işte uzun süre sonra foruma böle qiriş yaptım buda qüzel(((:
|
ii bayramlar Canım..:)
|
sanada canım yeni nickinde qüzel olmuş...
|
:2:teşekkürler canım..Ondan sıkıldım artık;)anladın sen onu:)
|
oh be biiti snwlar!!! :2:
|
ama biz de bittik hem 2 yıl daha burdayız :11:
|
senin için pek sorun olduğunu sanmıyorum legend_?:78::cool:
|
:11:
:11: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:45 . |