![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kalbin hala açık değil işte bu yüzden bozuldu tılsım. Seni o kadar sevdim ki.. Sen benim dersimdin, öğrenmek zorundaydım seni, Ben senin kalendim, yakmak zorundaydın beni.. Acı bazı şeylerin yanlış olduğunun uyarısıymış meğer Uzun sürmemesi için dua ediyorum şimdi.. Madonna & Rick Nowels |
Nereye..
Yazılsam Ayrılığın menziline Söz nereye uçar.. Yalnızlık nereye sensiz Nereye acılar.. Nereye uçar gökyüzü Ses nereye uçar.. Öyle sevmişim ki seni Ölüm nereye bensiz.. Refik Durbaş |
Kendi olarak, Sana gelen.. Sana gereksinimi olmadan, Seni isteyen Sensiz de olabilecekken, Senin ile olmayı seçen Kendi olmasını, Seninle olmaya bağlayan.. O, işte... Oruç Aruoba [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
O kadar güzel bir yüzdü ki... Gelip geçici olamazdı ... ya da Bir resimdi.. çizilmiş yastığıma... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ataol Behramoğlu |
Derken karanfil elden ele..
Biliyor musun az az yaşıyorsun içimde.. Oysaki seninle güzel olmak var.. Örneğin rakı içiyoruz, içimize bir karanfil düşüyor gibi.. Bir ağaç işliyor tıkır tıkır yanımızda.. Midemdi aklımdı şu kadarcık kalıyor. Sen karanfile eğilimlisin, alıp sana veriyorum işte.. Sen de bir başkasına veriyorsun daha güzel.. O başkası yok mu bir yanındakine veriyor.. Derken karanfil elden ele.. Edip Cansever |
n habersin bak deldim..:2:
|
|
Klipte tarabStar yaziomus onuda seaStar okudum..:11: Dedim ne guseL video hazirlamis.! Uf.. :) Keyfliim yine.. CokkcokkCok...:78: |
:72::11: bende sonrada gördüm..:11:
|
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:47 . |