![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aga ne yapıon nasıl gidor hayat... çok özledim seni.. neyseki az kaldı gelmeme 24ünde ordayım inş...vanda görüşmek üzere.. özen ii bak ;)
|
sizi benDe cok ozLedim coK skr kısa bi zamaN kaLdı sag saLim geLin hayırLısıyLa... ;) Allah'a emanet....
|
Onlardan haber geldi. uzamış tıraşları....Oradan onlardan. Gömlekleri kirli değil çatık değilmiş kaşları. Yalnız biraz uzamış tıraşları. "Yandık!" dememişler. Dayanmışlar biliyorum. "Dayandık!" dememişler. Gözleri gülerek bakıyorlarmış adama. Şakaklarında taze bir yara varmış ama, çatık değilmiş kaşları. Yalnız biraz |
be ne nazıM aşkı caNé... oraLarda yaNLış düşüNceLere mi sapTınız yoKsa? biran oNce geLin temizLenin oyLe gidiN :D
|
önemli olan kimin yazdığı değil hangi duyguları barındırdığıdır cane :)
yeri gelir nazım yeri gelir muratyhan mungan yeri gelir başka biri... :)) |
waLLa benCe onemLidir canéM ....
|
polemik yapma benle öyle diisem öyledir :72:
|
LaN başlarım senin polemigine... kişiseLime gomdurtme kendiNi... hani vataNsever şairLErimiz varKen ne gereK var vaTAn hainLErini okumaya ,oNun eseriNden haz aLmaya.. dizeLerin arasıNda gizLdir fikirLeri bunların... seN farkınDa oLmadan bilinç aLtına yerLeşir.. cok masuMmus gibi geLebiLir sana ama sen diKkate aL benm tavsiyemi oKUma.. (:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:56 . |