![]() |
Bi tanesini saklarsın artık bu saatten sonra...Meraklandırma bizi :78:
|
Aaaaa ...merak ve siiiiiizz..???
:72: :72: |
Evet. Merak ve ben :11:
|
Merak ogrenmenin ve ogretmenin en buyuk olmazsa olmazi dimi ortmenim.. :72: :72: :70:
|
Merak insanın en büyük olmazsa olmazı.
|
Ecelim Olur Musun? Hayret! Nasıl da ışıldıyor yüreğin.. Sen gerçekten kul musun ? Sevdanı gördüm gözlerinde.. Yoksa ulaşamayacağım nur musun? Çırpınır güzelliğinin yakamozunda şiirler.. Nakarat nakarat yakar bedenimi şarkılar.. Mısra mısra, mızrak mızrak Saplanır gözlerime güzelliğin.. Gülüşün bir çocuğun sevinciyle Bayram öncesi arifeleri hatırlatır Öyle özlem, öyle elbise, öyle pabuç.. Her açılan kapıda şefkatinle karşılaşmak Öyle şeker, öyle fıstık; öyle lokum.. Hasretinin hararetiyle buğulanmış bir cama, İsminin baş harfini yazınca büyürüm yeniden Öyle mecnun, öyle Ferhat, öyle kerem.. Sen yüreğimdeki iklimin baharı.. Sen lisanı olmayan dillerin alfabesi.. Sen, yavan bir hasretin sevda katığı.. Sen bir ilâha niyetlendiğim sahurum.. Gitme sakın ! Yüreğimden âşık sana bu şehir.. Asılmış suratların boynundaki ilmik.. Çatılmış kaşların şakağındaki kurşun.. Bükülmüş dudakların isyandaki dilleri.. Yokluğunla savaşmanın, çırılçıplak kışı Hep mahcubiyet doğurur güneş yerine.. Oysa güneşimsin sen.. Uslanmaz ki sensiz bu beden Bir tebessüm et yeter.. Bakışındaki nakışa gölge olmam ben.. Fesat bir yalnızlık var içimde.. Yoksun ya yanımda , olmasın kimse mutlu.. Şimdi sensiz açan çiçekler solsun.. Ağustos ayında, el ele tutuşmuş âşıklar donsun.. NEYSE! Hepsi bir yana dursun, Sadece sana öleceğim , Ecelim olur musun? K Bıçkın |
Çok güzel bi şiir :)
|
Bencede ...:2:
|
Başka bi şiir daha
Ölüm Noktürnü seninle karşılaşıp solduğum andı ölüm yüzüne baktığında tutuşup yandı ölüm çoğaldıkça çoğalan bir sevda ülkesinde ellerine dokundun; sana inandı ölüm o efsunlu, yağmurlu, hercai gözlerinden uçan kelebekleri mutluluk sandı ölüm akkor dudaklarından ağı düştü içime yollarında yürürken sanki insandı ölüm viran eylediğin gün yorgun hayallerini ayrılıkla, hüzünle, aşkla sınandı ölüm bir ömür vuslatını bekledi boynu bükük bilmem ki aşk uğrunda neden kınandı ölüm süründü yıllar yılı karanlık köşelerde benim gibi kıvrandı, kahra dayandı ölüm her akşam tufanında harap oldu güneşim gece baygın bir rüya, gündüz hülyandı ölüm sensizliğin en ağır fermanıydı içimde dudaklarımdan sızan bir damla kandı ölüm ölüm seni sevmektir bir celladın elinde bilmem hangi yürekte böyle sultandı ölüm |
Buda cok guzeL..
Siir o kadar canLi ki.. her kelimesi nabiz.. :2: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:44 . |