![]() |
geri Dööön
|
şahsenem-anladım
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] GECELER DOLDURDU ÜRKEK YÜREĞİMİ BİR DAHA GÖREMEMENİN KORKUSU UYUTMUYOR YÜREĞİMİ RÜYALARIM DİNDİRMEYE ÇALIŞIRKEN GÜN IŞIĞI GÖZLERİMDEN SÖKÜYOR İZLERİNİ HABERSİZ BIRAKMA DİYE YALVART İSTERSEN İŞKENCELERİN EN BÜYÜĞÜ HASRET YÜREĞİMİ DELERKEN ÖLDÜR İSTERSEN ÖLÜMLERİN HER ÇEŞİDİNİ HER GÜN YAŞARKEN HABERSİZ KOYMA BENİ ÖLDÜR İSTERSEN BOYNUM BÜKÜK KALBİM DELİK DEŞİK ZATEN AFFET AFFET BENİ İNLEYEN NAĞMELERİMİ DİNLERKEN........ |
süper bi parça bu ayrılıq neden oldu :19:
|
Ey Yolcu
Ey Yolcu
Gitme, ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım: Elemim bir yüreğin kârı değil, paylaşalım: Ne yapıp ye'simi kahreyleyeyim, bilmem ki? Öyle dehşetli muhitimde dönen matem ki!.. Ah! Karşımda vatan namına bir kabristan Yatıyor şimdi...Nasıl yerlere geçmez insan? Şu mezarlar ki uzanmış gidiyor, ey yolcu, Nereden başladı yükselmeye, bak, nerde ucu! Mehmet Akif Ersoy |
:2:ÇOK TŞKLER CAN DOSTUM...
Alıntı:
|
Ayrilik şarkisi
|
HER ZAMAN BEKLERİM...
Alıntı:
|
ARKADAŞLAR BEN BİR SÜRELİĞİNE YOKUM TAŞINIYORUM BEN DÖNENE KADAR KENDİNİZE ÇOOOOOK İYİ BAKIN :1: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:47 . |