![]() |
canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın olsun istemiyorummmm:65:
|
değmezsin ağlamaya
bitip tükenmiş ömür her şeyimi harcadım uğruna çok aptalmış bu gönül hayaller asmıştım aşk buğulu gönlün duvarlarına ümitler yeşerttim aşk kokulu ömrün baharlarına azıcık sevseydin sükretseydin sevdamızın hatrına değdimi yitirmeyi düşleri böyle bir hiç uğruna gözüm kör olmuş aşkından yazık beni acıtsanda suçlamadım tek başına sevmek yetmiyormuş biraz geç oldu ama anladım değmezsin ağlamaya bitip tükenmiş ömür her şeyimi harcadım uğruna çok aptalmış bu gönül... |
DERİN ŞUNLARA BAAAK [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
çok tatlılar m!grom sağol bitanem
|
kapanmıyor gönül yaram
sevdim seveli... yaşanmıyor buralarda gittin gideli... sevilmeden sevmek varya hasretinden yanmak varya bıktım artık usandım artık çekilmiyor bu çile bırakıp gittin yaa ellerin oldun yaa senle dolu bu kalbi sensiz cansız bıraktın yaa |
hoş geldin derin
|
asıl sen hoş geldin kayıp nasılsın çay içermisin:caylar:
|
h.b. tşkler .. sen ısmarlarsında ben içmezmiyim..
gelmişken son defa çayınıda içeyim bari :)) |
sen gittiğinde
gözüm arkada kaldı canım sıkıldı çabuk gel tadım kalmadı sensiz bir kaç gün içinde dön ne olurrrrr bıraktğın gibi burdayım yanlız değilsin canındayım tut elimi tut yanındayım yanlız değilsin canındayım bir kaç gün içinde dön ne olurrrrr |
ebru gündeş sadece sevdim
olmaz sana kalpten sitemim
her ne dersem dilimden eğer seni incitirse bu kalp inan sökerim yerinden anlamıyorsun gönül derdinden neler çektim elinden kaç kere üzdün kaç kere kırdın beni perişan ettin sen yine de ah etmedim yine de ah etmedim sadece sevdim sadece sevdim sadece sevdim ben kıymasana kalpten bu yürek her ne dersem dilimden senin için atmassa bu kalp söküp atarım yerinden |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:39 . |