![]() |
:D
|
Alıntı:
|
inşallah.. siyo oruç tutma gibi bi mecburiyetlik yok için rahat olsun..:72:
|
tutsun yaw...nolacak...ölür mü?...oruç tutmayan gelemezz leeyn :11:
|
olmassada 6-7 kişi ha çıkar
|
abi ne yaptınınz ya 3 tane tek tutmadım
|
:D
|
:72::11: amaç birlikte güzel bir yemek yemek..:85: nese ben şimdi biraz çalışıcam arkadaşlar gelirim daha sonra bu konuyuda ayrıntılı konuşacaz zaten..
|
okay...sana kolay gelsin abi....
|
Alıntı:
|
geçen sene tuttuklarımı saymıştım olmazmı :D
|
slm sato nerdesin yaw bi gorusemedik =)
|
:72::11: he yaw sorma..:72: buralardayım orucum ya bu aralar hani ramazan ya belki haberin yoktur :72: ondan ara sıra dışarı çıkıyorum ki zaman geçsin..:72:
|
benim mi haberim yok ask olsun =(
|
adnan abiii:D bu iftar yemeyi işine çözüm buldum topla adamları gidağ iftar çadırına:11:
|
:11: siyoo bitanesin yaw.... ii fikir :72:
|
valla gidağğ orda söz ben ısmarlıacam:11:
|
zaten belediye aş evi yabancı değil ordakilere bi tel tamamdır..:72:
|
ei ne güzel gideriz:D bi sultan sofarsı tmmdır
|
hı hı gideriz..:11: en önlerden belediye başkanını da çağırırız açılışı da yapar..:72:
|
:11: oldu abi kırmızı halı fln tam olur başkanla mum ışığında ekmek arası ekmek içi :11:
|
kızarmışından hemide..:72:
|
:11:
|
Nasıl Böylesine Rahatsınki
|
Vazgeçilmezmisin aman....
|
selaaaam ben geldim ama yoksun. artık sıksık giremiyorum nete uşaktayım biliyosun.ya noldu ben yokken sanki forumun eski tadı kalmamış :( sema abladanda ses seda yok... neysee ben küsüm sana iftar varmış hani benim davetiyem zaten hepiniz unutun beni tamam :19: :72:
kısa bi süre sonra tekrar sizlerle olcam :2: |
klipler anlam taşıyo bayağı ne olmuş satancım
|
hiçç nolucak sea star gece canım sıkılıyodu atayım dedim..:72:
sinem sana gelince forum herzamanki gibi aynı sadece bu aralar arkadaşlar pek vakit ayıramıyor ondan.. bide okullar falan açıldı ya pek giremiyolar.. iftar yemeğine gelincede tüm forumdaşlar davetli bu yemeğe hem davetiyeyi biz yabancı gördüğümüz kişilere gönderiyoruz..:72: sen yabancı değilsinki bizdensin artık..:11: uşak nasıl alışabildinmi... bi baktın bigün forumca seni ziyarete geliriz..:72: haa bizide pek ihmal etme tmmı...:85: |
ben geldm=)
|
hoşgeldin..:85: n habersin...
|
iyidr sato sen
|
acım..:72: ki şimdi çıkıyorum evden görüşürüz artık.. pai pai..:72:
|
Alıntı:
|
atmaya fırsat bulamıyorum ki..:72:
|
Alıntı:
|
abi varmı bişiler:D
|
n gibi bişeyler siyo..:72::11: sen iste yeterik buluruz senin için bişeyler..:72:
sinem sana gelince yakında forumca dışardaki arkadaşları ziyarete başlıyacaz..:11: sanada uğrarız elbet..:11: |
Herhangi bişi abi:D ne olursa yokmu bişiler
|
bi dal sigara versem olarmı aceb..:72:
|
:D içe içe bi hal oldum abi sabahdan başka ne var
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:56 . |